А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /16:15/ 13

Мнениеот Player » 12 мар 2016 14:03

BRF написа:Домакинска победа с 3:0
[offtopic]Спомням си когато Иво Тонев дойде при вас,точно в този форум фен на Локо Сф написа,че с неговото управление станете средняк!Като ви гледам коментарите за предстоящия мач,явно сте станали средняшки фенове![/offtopic]

Дано познаеш, въпреки че не виждам с какви аргументи даваш такава прогноза. Имат 3 мача от юли насам и Левски не е вкарал гол. За това са и такива коментарите, а също и защото не създават голови положения в последните мачове и се налага вратаря да спасява отбора от загуби. Просто много от феновете на Левски явно са стъпили здраво на земята и не говорят празни приказки. За мен лично обявяването на цел от Тонев, класиране за евротурнирите ми се стори нещо съмнителна. Винаги цел е първото място, независимо от ситуацията, а сега доста по ниска при по-малко отбори. Сякаш всичко е договорено в полза на Домусчиев още в началото и Левски ще внимава да не ги притеснява, а и не само Левски.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 мар 2016 14:12

Player написа:
BRF написа:Домакинска победа с 3:0
[offtopic]Спомням си когато Иво Тонев дойде при вас,точно в този форум фен на Локо Сф написа,че с неговото управление станете средняк!Като ви гледам коментарите за предстоящия мач,явно сте станали средняшки фенове![/offtopic]

Дано познаеш, въпреки че не виждам с какви аргументи даваш такава прогноза. Имат 3 мача от юли насам и Левски не е вкарал гол. За това са и такива коментарите, а също и защото не създават голови положения в последните мачове и се налага вратаря да спасява отбора от загуби. Просто много от феновете на Левски явно са стъпили здраво на земята и не говорят празни приказки. За мен лично обявяването на цел от Тонев, класиране за евротурнирите ми се стори нещо съмнителна. Винаги цел е първото място, независимо от ситуацията, а сега доста по ниска при по-малко отбори. Сякаш всичко е договорено в полза на Домусчиев още в началото и Левски ще внимава да не ги притеснява, а и не само Левски.

Та нали точно тава казвам!За какво са ми аргументи за да предричам лесна домакинска победа на Левски?Такива победи трябва да ги взимате заради името,стадиона и историята!Повечето сте били трезвомислещи :? !Явно ставате средняци!Имате треньора който искате,взимате футболистите които искате и целта ще е класиране между първите 4 от 9 отбора :o !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 мар 2016 14:31

BRF написа: Та нали точно тава казвам!За какво са ми аргументи за да предричам лесна домакинска победа на Левски?Такива победи трябва да ги взимате заради името,стадиона и историята!Повечето сте били трезвомислещи :? !Явно ставате средняци!Имате треньора който искате,взимате футболистите които искате и целта ще е класиране между първите 4 от 9 отбора :o !

И вие имахте разни Андонета и други такива треньори които не играеха както ви харесва и за това заминаха нали? Ако греша - кажи. Стоев няма мач които да обърне чрез смените си. Той само може да забърка по-голяма каша със смените, но да поправи нещо или да подобри - изобщо. Левски играе с половин или най-много с един централен нападател от началото на сезона. Как да станат тези голове? Защитата и полузащитата постоянно бележи, но за разгром няма как. Идеи в атака никакви и няма как името и стадиона да вкарат головете. Стоев за мен, не се вписва в играта която е типична за Левски. Всеки клуб си има идентичен начин на игра и трябва треньора да я следва, а не да я променя. Като изключим Левски и ЦСКА, всички други у нас ще са доволни от измъчени победи или равни мачове с паркирани автобуси и се радват на второто място, все едно ШЛ са спечелили. За това и има два вида треньори - едните за Левски и ЦСКА- да мачкат и побеждават и другите които играят за да не загубят. Стоев е типичен представител на вторите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 мар 2016 14:52

Player написа:
BRF написа: Та нали точно тава казвам!За какво са ми аргументи за да предричам лесна домакинска победа на Левски?Такива победи трябва да ги взимате заради името,стадиона и историята!Повечето сте били трезвомислещи :? !Явно ставате средняци!Имате треньора който искате,взимате футболистите които искате и целта ще е класиране между първите 4 от 9 отбора :o !

И вие имахте разни Андонета и други такива треньори които не играеха както ви харесва и за това заминаха нали? Ако греша - кажи. Стоев няма мач които да обърне чрез смените си. Той само може да забърка по-голяма каша със смените, но да поправи нещо или да подобри - изобщо. Левски играе с половин или най-много с един централен нападател от началото на сезона. Как да станат тези голове? Защитата и полузащитата постоянно бележи, но за разгром няма как. Идеи в атака никакви и няма как името и стадиона да вкарат головете. Стоев за мен, не се вписва в играта която е типична за Левски. Всеки клуб си има идентичен начин на игра и трябва треньора да я следва, а не да я променя. Като изключим Левски и ЦСКА, всички други у нас ще са доволни от измъчени победи или равни мачове с паркирани автобуси и се радват на второто място, все едно ШЛ са спечелили. За това и има два вида треньори - едните за Левски и ЦСКА- да мачкат и побеждават и другите които играят за да не загубят. Стоев е типичен представител на вторите.

Нали феновете сте в управлението на клуба?
Сега ще ти кажа нещо,което не трябва защото по принцип се радвам на загубите ви.
Вашият проблем е Гонзо,след това Стоев!Всички виждате на какво ви прилича отбора(не съм ви гледал мач,ама по резултатите и коментарите съдя).Имате достатъчно пари да съберете читав отбор.Най-малкото което е в момента има малко профи отбори и следоватилно по-голям избор на футбалери.Ама не,пак (както и при нас) се търсят чернилки и се чакат чудеса от тях!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 мар 2016 17:20

Много отдавна не бях влизал в тоз подфорум,но съм приятно изненадан :twisted: от реалистичният песимизъм,който вее тука :o :shock: Язък за „Златният дъжд“ :oops:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 мар 2016 17:49

W84me написа:
wilge написа:Панчаревска логика. Тя ви изпрати във В група. Да си чул нещо за правила, норми, закони?

Няма закони за тях

За синия балон няма закони! За него има спонсори, които да го избавят от 2-рото място на В група!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2016 18:50

Давам прогноза 7:2, иначе червените ще ни мислят за средняци. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 мар 2016 19:02

Те Пирин "половината" им играчи наказани плюс треньора и като добавим, че времето утре ще е бонбон, което е предпоставка за слаба посещаемост може да се очаква доволно комичен мач.
Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 мар 2016 19:06

Tommi написа:Давам прогноза 7:2, иначе червените ще ни мислят за средняци. :lol:

Смъкнал си гарда!
7:1 и си стискаме ръцете. :lol:
А , ако говорим сериозно, мача ще е мъка.
В стилът на чичо Пенчо ще кажа-С тоя , контузения в главата, оня, усмихнатия и зализания перчем ,
си е жива диагноза, не прогноза.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 мар 2016 19:08

PFC Litex написа:Те Пирин "половината" им играчи наказани плюс треньора и като добавим, че времето утре ще е бонбон, което е предпоставка за слаба посещаемост може да се очаква доволно комичен мач.

Коя " половина"?
Лявата или дясната? :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”