LSFC 1914 написа:"Гном ще влезе след малко"![]()
![]()
Хахах, сега се чувствам все едно изпускам шоуто. Ще взема пак да си пусна коментара

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:"Гном ще влезе след малко"![]()
![]()
blue avalanche написа:korteneca написа:Цялата ни игра е бавна и то не от сега. Много подавания без никаква идея пред наказателното. Няма кой да прави пробиви, удари и един на един. Като добавим и многото индивидуални грешки не е добре работата.
Едва ли играят със 100% мерак. Така,че да не правим генерални изводи.
futbolqga написа:Коментаторът направи повече лапсуси, отколкото Пената би направил, ако коментираше този мач. В началото беше смешно, ама вече става тъжно...
PFC Litex написа:futbolqga написа:Коментаторът направи повече лапсуси, отколкото Пената би направил, ако коментираше този мач. В началото беше смешно, ама вече става тъжно...
Далече съм от това да съм адвокат на грънча, но той е радио коментатор, никога не е коментирал мач за телевизия, а разликата е огромна.
futbolqga написа:PFC Litex написа:futbolqga написа:Коментаторът направи повече лапсуси, отколкото Пената би направил, ако коментираше този мач. В началото беше смешно, ама вече става тъжно...
Далече съм от това да съм адвокат на грънча, но той е радио коментатор, никога не е коментирал мач за телевизия, а разликата е огромна.
То и разликата между тъч и нарушение е огромна, но на него поне на 5-6 пъти не му направи впечатление. Да не говорим, че върна Божидар Митрев в Левски...
pruchab написа:Тоя ФРАНСИС Нгом е уникално сакат...
Потребители, разглеждащи този форум: mrw8, noo, olfix, olimpi и 27 госта