КОЙ отбор ще подкрепяте?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: КОЙ отбор ще подкрепяте?

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 13:32

River Plate написа:
Avanti_Ragazzi написа:A кой, кой е? Ние да сме като вас та да си правим родословни дървета със закритите от нас клубове?

В историята на София има само един клуб Спортист и това е онзи клуб който е един от малкото в България с положителен баланс над Левски! А не разни други измислени комунистически клубчета!

Не е ли малко гнусно да четете морал, как сме закривали футбола в един град и т.н. при положение, че вие започвате тия схмеи от 20-те години на миналия век и то с държавно съдействие?
Да ти казвам ли как се сдобивате със стадион и как гоните собствениците, които са си го и построили самички? Защо този клуб спира да съществува 44-та година, а вие не?

Tи няма какво да ми обясняваш нищо на мен. Достатъчно ми факта, че изреждаш Владислав и ПСК един под друг като различни отбори?!!! :lol: :lol: :lol:

От тук нататък ми е ясно колко е автентична и меродавна твоята история?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 17 юни 2015 13:33, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 юни 2015 13:33

River Plate написа:
Avanti_Ragazzi написа:A кой, кой е? Ние да сме като вас та да си правим родословни дървета със закритите от нас клубове?

В историята на София има само един клуб Спортист и това е онзи клуб който е един от малкото в България с положителен баланс над Левски! А не разни други измислени комунистически клубчета!

Не е ли малко гнусно да четете морал, как сме закривали футбола в един град и т.н. при положение, че вие започвате тия схмеи от 20-те години на миналия век и то с държавно съдействие?
Да ти казвам ли как се сдобивате със стадион и как гоните собствениците, които са си го и построили самички? Защо този клуб спира да съществува 44-та година, а вие не?

Как?Я разкажи да разберем и ние!Че и аз мога да ти поразкажа нещичко!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 17 юни 2015 13:33

RealMCF написа:"Левски" (Сф), разбира се! Оня, с историята - каквато и да е! Без значение в коя група! Любовта е любов и в добро, и в лошо, както ни учи християнската ни религия! Другото е измама на самия себе си!

Ама кой е този Левски (Сф)?? Спартак (Сф) ли имаш предвид, отбора на МВР ли, или Спортист (Сф) ???

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 юни 2015 13:36

Jorkorazporko написа:
RealMCF написа:"Левски" (Сф), разбира се! Оня, с историята - каквато и да е! Без значение в коя група! Любовта е любов и в добро, и в лошо, както ни учи християнската ни религия! Другото е измама на самия себе си!

Ама кой е този Левски (Сф)?? Спартак (Сф) ли имаш предвид, отбора на МВР ли, или Спортист (Сф) ???

Този който вие повече мразите отколкото обичате ЦСКА. :lol: Любовта ви към ЦСКА стигна до там да го изоставите за да бъдете при парите в Ловеч. Но омразата към Левски си остана все същата и се точите за победи с чужд отбор. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 17 юни 2015 13:38

Известният сред обществеността с прякора Пешо Кучето Петър Петров заяви, че той е истинският президент на ФК "Левски", а сегашният отбор, който се състезава в "А" група, е фалшив.

"Регистрацията на ФК “Левски” е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което е издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК “Левски”, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV “Тази сутрин”.

“Аз регистрирах търговската марка и емблемата през 1992 г. като вицепрезидент на ФК “Левски”, а сега съм президент на истинския клуб. Искам в този смисъл да ви кажа, че това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Г-н Батков никога не е бил президент и собственик на ФК “Левски”. Ние регистрирахме този клуб 1988 г., когато съставихме инициативен комитет за възстановяване на клуба. Възстановяване, защото спортен клуб "Левски" е закрит през 1949 година и преминава от териториален към производствен принцип. По документи аз се появявам като президент на клуба през 1994 г.”, допълни Петров, показвайки различни документи, които доказват твърденията му.

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”. /БЛИЦ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 13:40

Jorkorazporko написа:

Ше имаш да взимаш, Спортист (Сф) е част от вашето си родословно дърво! :lol: :P :cry:

Спортист (Сф) > Средец > Червено Знаме > ЦСКА Червено Знаме > ЦСКА Септемврийско Знаме > ЦФКА Средец > ЦСКА > Литекс! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 17 юни 2015 13:43, променено общо 3 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 юни 2015 13:41

viking22 написа:Известният сред обществеността с прякора Пешо Кучето Петър Петров заяви, че той е истинският президент на ФК "Левски", а сегашният отбор, който се състезава в "А" група, е фалшив.

"Регистрацията на ФК “Левски” е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което е издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК “Левски”, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV “Тази сутрин”.

“Аз регистрирах търговската марка и емблемата през 1992 г. като вицепрезидент на ФК “Левски”, а сега съм президент на истинския клуб. Искам в този смисъл да ви кажа, че това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Г-н Батков никога не е бил президент и собственик на ФК “Левски”. Ние регистрирахме този клуб 1988 г., когато съставихме инициативен комитет за възстановяване на клуба. Възстановяване, защото спортен клуб "Левски" е закрит през 1949 година и преминава от териториален към производствен принцип. По документи аз се появявам като президент на клуба през 1994 г.”, допълни Петров, показвайки различни документи, които доказват твърденията му.

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”. /БЛИЦ

Явно на всеки червен ще трябва отделно да се обяснява, че това е лъжа.
Историята на скандалите около собствеността на „Левски” се точат почти от началото на демокрацията в България. Петър Петров непрекъснато води съдебни дела срещу клуба и винаги губи. През 2006 година „Левски” окончателно спечели съдебната битка срещу Петров. Битката всъщност се води не толкова за името, колкото за марката и емблемата „Левски”. От 1992 година до 2006 година
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 17 юни 2015 13:45

Jorkorazporko написа:

Много елементарно разсъждаваш... Това е "Левски" (Сф), основан 1914 г. А това, че в различни времена към него са придавани други клубове, че са ги сливали с него, за да го обезличат, че са го преименували на "Динамо" и "Витоша", не променя нищо - най-малко променя традицията и историята. Всъщност, дори когато са го обединявали с други (и подчинявали на МВР), това пак е в рамките на един град! Мисля, че Вашият случай е друг! Между другото - не съм от ония, които биха крещели заучени фрази относно ЦСКА, не го свързвам и с партии или идеологии! Такива са били времената! И мен ме е яд, че се губи най-истинското дерби, единственото, което си струваше да се гледа!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 юни 2015 13:46

Avanti_Ragazzi написа:
Jorkorazporko написа:

Ше имаш да взимаш, Спортист (Сф) е част от вашето си родословно дърво! :lol: :P :cry:

Спортист (Сф) > Средец > Червено Знаме > ЦСКА Червено Знаме > ЦСКА Септемврийско Знаме > ЦФКА Средец > ЦСКА > Литекс! :lol: :mrgreen:

Кои 3 отбора се обединяват за да сформират Левски-Спартак бе? Ти не си знаеш собствената история.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 17 юни 2015 13:47

korteneca написа:
Jorkorazporko написа:

Този който вие повече мразите отколкото обичате ЦСКА. :lol: Любовта ви към ЦСКА стигна до там да го изоставите за да бъдете при парите в Ловеч. Но омразата към Левски си остана все същата и се точите за победи с чужд отбор. 8-)

Да бе ние сме виновни, че Гришата иска да направи ЦСКА, Божков иска да направи ЦСКА, Манджуков иска ЦСКА, Инджовцим, Милковци и пр.! Честно да ти кажа, изобщо не ви мразя, и не познавам цскар който да ви мрази истински! Понякога като много се закачате и дразните ви обиждаме, но това е по братска линия! Аз в тая тема, не съм видял цскар да плюе по Левски, обратното обаче преобладава! Прави си сметката кой, кой мрази?! :)

Върни се в “Левски”