Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 юни 2015 12:41

balef написа:
plamenst7 написа:
balef написа:Първите трима за гонене са Батков, Гонзо и Стойчо Стоев!

Долу ръцете от Стойчо Стоев! Може и да е допуснал някои грешки, но по-добър треньор в сегашната ситуация със сигурност няма да намерим.
Въобще някои хора много бързо определиха кои трябва да си тръгнат, без да си дават сметка, че на тяхно място може да дойдат още по-некадърни заместници.

Стойчо Стоев обърка изцяло мача. Това беше двубой, който софиянци трябва да започнат с 1:0 преднина благодарение на великата си публика. Над 14 000 минаха цяла България, за да ги подкрепят.

Първо, той най-вероятно сбърка състава. Отборът започна плахо, игра без самочувствие и страхливо през цялата среща. Кой е виновен за това? Играеш с тим, на който си вкарал седем гола за последните два месеца. Бил си го и в София, и във Варна. От какво те е страх, да не се провалиш ли? Именно за това се проваляш. Когато самият ти не вярваш в себе си, няма кой да ти подари купата.

Освен това отборът имаше предимството и да играе с човек повече близо 90 минути. 18-минути преди края вкарваш гол и държиш купата в ръцете си. Срещу отбор, който е изморен и вярва в успеха само благодарение на това, че срещу себе си вижда несигурни играчи.

“Много сме зелени да спечелим такива мачове”, коментира Стоев. Колко трябва да си зрял с играчи като Йоргачевич (33), Прохазка (26), Стойчев (29), Нину(29), Минев (34), Бедоя (29), Аниете (30), Гаджев (28), Педро (25), Абди (27) и Домовчийски (29) (б.а. В скобите са годините, които са навършени или се навършват тази година от футболистите)?. Да не можеш да задържиш топката, когато остават три минути срещу тим, който цял мач играе с човек по-малко в защита и има повече халфове от бранители и най-важното не те атакува.
Сменяш единствения играч, който ти решава важните мачове - Аниете. Този, който променя облика на отбора, когато е на терена, въпреки че и той бе много под нивото си. Вкара гол, публиката го вдигна на крака след лекарската намеса, скандирайки неговото име, а се появява Стефан Велев (26). Само за пример - Клок игра 30 минути на един крак, тъй като Черно море не можеше да прави повече смени.

Второ - вътрешните рокади. Вместо по-пъргавия Бедоя да отиде в атака, там бе пратен Гаджев, който беше видимо изморен и щеше да е по-полезен да стартира атаките и да разпределя играта с неговия поглед от задна позиция, а Бедоя е по-нисък, по-бърз и не влиза в много единоборства и видимо беше по-свеж, като можеше да е по-опасен пред противниковата врата сред високите и изморени бранители.

Страхът премина граници след гола на Бакари. Имаш 30 минути и все си с числено предимство. Второто попадение пък олицетворява всичко сред играчите. Десният бранител Курьор мина отляво на парад и вкара най-хубавия гол в турнира, като от трима играчи нито един не се сети да направи фал минута преди дузпите дори с риск да бъде изгонен.

По-страхлив старши треньор от Стойчо Стоев не сме имали !

Стоев можеше да избегне някои грешки, това е факт, но ти направи ли си сметка, че без него вече 6-7 години с големите левскари като треньори, отборът играе "Ганкиното", че преди да дойде Стоев, Левски беше посмешище във футболно отношение и ни биеше куцо, сляпо и сакато? Ако не беше Стоев, дори не финала, а още четвърфинала щяхме да гледаме през крив макарон. От времето на Синоптика това е единственият истински треньор на Левски (изключение беше Йоканович). Най-голямата грешка на "ръководството" ще е ако уволнят Стоев и сложат някое недоразумение. В момента Левски има най-добрия треньор в България, за разлика от играчите който са на ниво доста под средното. Кой друг български треньор ще успее да накара отбор, съставен от куци коне, да играе както играе Левски под ръководството на Стоев, въпреки намесите на "капацитета" Гонзо?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 02 юни 2015 12:44

Колеги, какви са тези глупости с извинение да се маха Стоев? Тъкмо взехме треньор дето разбира от работата и ще го махаме. Тук ще кажа, че след Мъри това е човека на който тази игра е ясна. Другите няма какво да ги изброяваме дори и кокала който стана шампион по инерция. Да, загубихме купата, да, може Стоев да направил някои грешки, но тук нещата опират и до липса на късмет. Може да сме изпуснали положения, но водихме в резултата и просто трябваше да го удържим. Не се случи, а от там психологически мача се обърна. Как е станал този гол в продължението на редовното време няма смисъл да коментираме, но съм сигурен, че още десет такива мача да има Ч.Море няма да вкарат такъв гол. Но го вкараха в този и нищо не може да се направи. Тук ще цитирам друг добър треньор, Георги Василев който веднъж каза:"Един мач винаги може да се загуби". Има по важни неща от една купа и това е игровия облик на отбора като цяло. Ами който не вижда подобрението няма смисъл да коментира тук. И това е само за половин година и то с футболисти голяма част от които със съмнителни качества. И кой да ни стане треньор? Гонзо, Митов, Я.Петров, Н.Костов, Кокала. Или Херо дето щял да чака нова година защото не бил правил селекцията и не знам какво си. Зарази Херо не взехме Стоев по рано, а ако го бяхме направили сигурен съм, че не само нямаше да сме във втората седмица, но можеше да погледнем и към челната тройка. Та като става дума за треньори, хайде малко по сериозно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 02 юни 2015 12:58

Домовчийски заяви, че ще има яснота около неговото бъдеще в следващите дни.

По-далеч от Левски... амин! :evil:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 юни 2015 13:04

И аз съм твърдо зад Стоев. Защитата е това, което ни провали не само на финала.
Стойчев и Белаид просто не стават за титулярна защитна двойка. Стойчев е наш човек и към него съм малко по-толерантен, още повече че и в Берое вършеше добра работа, но за Белаид не знам. Нину да си ходи. Прохазка дано остане, като атакуващ халф може да върши чудесна работа, но за бек не трябва да бъде ползван. Минев винаги съм го хвалил, но и той не е в най-добрата си форма и е добре да има конкуренция. Александров честно казано не съм го наблюдавал (най-вече заради Диема Спорт Х** Ди), но съм склонен да повярвам на повечето от вас, че и той не става. Орачев трябва да остане, но и той не е в по-добра форма от останалите и сякаш му е рано за титуляр в оспорваните мачове. Изводът е че поне 3-ма трябва да бъдат подменени с нови лица от титулярната 4-ка Минев-Стойчев-Белаид-Прохазка и поне още 1 нов защитник на пейката. 1-2-ма нови в нападение са достатъчни, но все пак зависи от това дали Аниете ще остане.
Не разбирам и защо като цяло се неглижира този въпрос и коментарите по него се свеждат само кой е скъпоплатен или му изтича договорът. Вижте и Берое, и Локото Сф какви защити имат. Именно това е основата, на която трябва да се гради всеки един отбор. Убеден съм, че ако на финала Педро играеше за Черно море, а Курьор за нас, резултатът щеше да бъде същият.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 02 юни 2015 14:07

Според мен, сега ще настъпи голяма драма със селекцията. (поредна)
Чужденците:
Не ми се вярва Аниете и Прохазка да останат. Според мен и двамата ще напуснат.
Нину мисля, че няма да има, на кой да го продадем и си остава лично наш. Йоргачевич и Бедоя ще останат. Според мен и Белаид също ще остане. Педро и Гикиевич ще са аут срещу неустойки...
Българите:
Пламен Илиев, Александров, Велев и Домовчийски ще се махнат. Илия Димитров ще го изпратим под наем. Краев - единствен напуснал с трансферна сума.
Очаквам Гаджев, Сърмов, Минев и Стойчев да останат.
Новите:
Тук надали някой външен на клуба може да се изкаже с точна прогноза. на мен от вътрешното първенство ми допадат:
- Златински (Лудогорец) и ако наистина ще го разкарват, както се пишеше в един момент по някои медии, това ще е добра опция. Шанс не повече от 10% за подобен сценарий;
- Карагарен (Локомотив Пловдив)
- Даниел Златков (Ботев)
- Александър Колев (Ботев)
- Бургхарт (Черно море)
- 1-2 експеримента с нападатели от чужбина.
Ако наистина стане някакъв катаклизъм с лицензите на ЦСКА и Локомотив София, не бих се изненадал и някой играч от там да дойде на Герена без трансферна сума като например пак Орлин Старокин, Владислав Романов и т.н.

Това са само очаквания и мнение. Ама въобще не искам Аниете и/или Прохазка да се махнат!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 юни 2015 15:06

Домовчийски и Пламен Илиев приключиха с Левски
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2015 15:07

modor написа:Домовчийски и Пламен Илиев приключиха с Левски

Манна небесна, мед и мляко потекоха по улиците...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 02 юни 2015 15:22

След махането на Йоканович, смяна на Стоев ще е най-голямата простотия.
Да, във финалният мач съставът беше ...объркан, меко казано.
Естествено ,че той носи отговорността , но дали някои решения не са взети под давление?
Не виждам какъв боеспособен състав ще се сглоби за дни.
Тръгнат ли си тези , които искаме и не искаме, да не ги изреждам-знаем имената, какво ще докара знаменитият Директор, който е известен, че гледа около ...найсе хиляди футболисти, преди да привлече най-големите дървета?
Той е да свива бюджета, да реже, да гони...в ролята на селски пъдар.
Най-хубавото нещо,което може да се случи в този момент на Левски, е да го харижем на някого .
Единственият човек, който трябва да има думата по селекцията, трябва да е Стоев.
Той знае как би искал да играе отбора и спрямо това да вземе футболисти, може с по-лимитирани качества, но такива, които ще "пасват" на схемата му на игра.
А не Директора да влачи този и онзи, защото му харесвал/каквото и да значи това/.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 02 юни 2015 15:25

Довиждане Домофон.
Завинаги далеч от нас, капут нещастен.

Потребителски аватар
Мистри