Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот mikata » 17 дек 2014 18:05

Гонзо си го прееба Херо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 17 дек 2014 18:08

wilge написа:Насила хубост не става. Който умееше да чете между редовете беше на ясно, че Херо няма да дойде. Индикациите бяха много. Лошото е, че ако не дойде нормално кадърен треньор инжинера- осмокласник ще доунищожи клуба. Всички го търпят, никой не надига глас срещу него и той се помисли за можещ и знаещ.

Не цапай лика на Гунди!!!!!!!!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 17 дек 2014 18:10

То това си беше ясно още от лятото, когато отказа да дойде на Герена.

Сега ни остава пълна подкрепа на Гонзо, защото няма друг, а и може и да няма друг в скоро време.

Стоев е вариант, не знам защо не говорят и с бай Гроздан. Но ако те не се навият ....остава Гонзо и втората шестица.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 17 дек 2014 18:10

Не знам какво искате,вие си имате тренер,при това Висшист и Инженер,наистина не може да ви се угоди... :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
Изверг

Мнениеот Изверг » 17 дек 2014 18:12

Херо е мишка. Друго няма какво да добавя по темата.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 17 дек 2014 18:13

Херо се мисли за много добър треньор,надува се,но за това най виновни са журналята.На никой от тях не им е ясен футболът и според тях треньор е този,който с някое селско отборче победи няколко пъти подред.
Аз никога не съм мислил този човек за треньор за големи отбори.А ЛЕВСКИ е голям.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 18:14

Andrey Asparouhov
10 мин. ·

Нови филми по кината:
"Прах в очите 3"
"Мижи, да те лажем"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 18:15

caci написа:Херо се мисли за много добър треньор,надува се,но за това най виновни са журналята.На никой от тях не им е ясен футболът и според тях треньор е този,който с някое селско отборче победи няколко пъти подред.
Аз никога не съм мислил този човек за треньор за големи отбори.А ЛЕВСКИ е голям.

Любопитно виждане.
И кой е достоен да поеме "Левски" в това му състояние и при това ръководство?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 17 дек 2014 18:18

plamenst7 написа:Еййй много прости и неблагодарни хора има! Един боклук като Херо ще го изкарате герой, където от поне 5 години му се молим да ни става треньор. Не щял да става изтривалка на Батков - ами да го беше казал още като го поканиха или се е надявал Батков да го няма след Нова година. Надявал се е по-скоро на нов спонсор и като видя, че няма и си би камшика с 200. А Гонзо ако не иска Херо за треноьор и е правел всичко възможно да го откаже, каквито теории витаят в нечии празни картуни, защо изобщо ще го кани? След такива "мъжки" постъпки на такива pussy като Херо, Гонзо заслужава още по-голямо уважение. Може и да не е най-големия треньор, но поне работи със сърце и душа за Левски в такива тежки времена, за разлика от големите специалисти с претенции.

Добре че има все още умни хора :)
Не знам каква е тази омраза към Гонзо.Сигурно не е най добрия вариант за треньор,но е с голямо левскарско сърце,за разлика от разни помияри,ламтящи само за пари.
Мислете преди да пишете и плюете срещу Гонзо,защото той единствен се съгласи да се върне и с бездарници да прави отбор.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 дек 2014 18:19

Че какво му е на Гонзо,идеален е за Левски.Пълна подкрепа за Гонзо и дано Батков не го смени с друг треньор. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”