Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 дек 2014 14:24

Според мен въпросът за състоянието на Левски, респективно за новата селекция, има няколко аспекта. 1. Търсенето на публика за еднодневките. 2. Ръководството на Левски. 3. Нови играчи. По т.1. с намаляването на успехите на даден отбор, респективно намаляват и привържениците му - на стадиона и като цяло. Дали ще ги наречете глорихънтъри или каквито и да са други, това е фенска маса, която ще бъде загубена. Цска се опълчи на този опит от страна на Гела и проблемът ще остане само и единствено за сметката на Левски и отливът от наши привърженици. Доста хора се уплашиха от събитията през май 2014г. и почти пълният "Васил Левски" и опитите в насока намаляването на публиката на Левски няма да престанат, ако не се промени цялостната стратегия на управление, с което пък е свързана т.2. Задължително и в най-скоро време трябва да се изметат от Левски двамата: БаткоFF и Гонзо. Защо? Батков е некадърен ръководител. Преди и аз си мислех, че това, което прави е само и единствено с цел дискредитиране на Левски от негова страна, но някои събития и срещи през последните седмици, доста ми промениха мнението. Та, БаткоFF наистина е много некадърен, дори да има известна доза целенасоченост, водеща е неговата некадърност. Вижте му всеки един от бизнесите - повечето са в девета глуха или са се запътили натам. Освен това до сега той не е дал нито лев свои собствени пари (това е съвсем сигурно), дори като заеми, всичките идват от едно задморско място и тук се трансформират като дълг на Левски към Батков, т.е. към господаря му. Гонзо също трябва да се махне, защото за толкова време като директор и треньор, единственото, което прави е да копае дъното в Марианската падина. Няма нито акъл, нито познания за двете длъжности. Достатъчно е да се видят сериозните мачове, играта на отбора и опитите на Гонзо да промени нещо по време на мачовете. Намеците, че БаткоFF е незаменим на този етап, защото няма кой друг, са смешни. Има поне няколко други личности или групи от хора, които ако се намалят необоснованите претенции Баткови ще се нагърбят с издръжката на отбора(Друг е въпросът дали ще са читави, поне колкото БаткоFF). Сред отборите от първата шестица, като изключим Лудогорец и Цска, останалите отбори са с бюджет доста по-малък от този на Левски, а всички играят или колкото Левски или доста по-добре. Това какво говори - изключително лоша селекция - персонална вина на Батков и Гонзо. Изключително лоша спортно-тактическа подготовка - вина директно на Гонзо и индиректно на Батков, който го е сложил на поста директор, респективно на треньорския пост. Т.е. проблемът на Левски е един с две лица - БаткоFF и Гонзо. По т.3. Селекцията трябва да почне с БаткоFF и Гонзо, докато това не стане, всичко ще бъде само deja vu.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 15 дек 2014 14:50

Zaash написа:
Долно уйно написа:Ти щом до момента нямаш вяра на Тръста, никога няма да имаш такава и в бъдеще, а защо нечленуваш в организацията не ме интересува, аз просто гледам сухата статистика, а тя е 609 члена, също така гледам продадените абонаментни карти колко са, тъй като това мизата, която фена може да даде.

Човек, аз за този тръст разбирам наскоро и не ми е до това да вярвам на фенска организация. Това което имам впредвид, е че трябва да се гради в отбора от младежите. Да се гради за бъдещето и да е смислено всяко едно действие... нали знаеш че най скъпия трансфер на един от най- великите клубове в света Ман юнайтед, не съм им фен, е на нашия Бербатов. Те въпреки че не поддържаха политиката на Реал почти 20 години съра създаде имидж близък до испанския отбор за 20 години ръководене със смислено управление доверие и постоянство... ключови правила за успех!
Пример: спомням си когато за първи път разбрах за Краев, в контрола с Хасково(много ми хареса хъса му още тогава въпреки че не се вдигна шум още тогава за качествата му даваха го по канал 3). Е няколко месеца по-късно е почти сигурен за трансфер... какво да кажем, за Вутов, ами Курдов, спомняш ли си навремето как една цяла генерация на Левски беше избягала от клуба... защо????
Бандаловски, Попов, Ники Петров ( който сякаш потъна в Славия ако не греша, а и със сигурност забравям още доста... Балтанов, сега искрено съжалявам че Симеон Райков не играе за Левски много по- добър дори от Жоазиньо когото гледах в Лига Европа оня ден, но не в Левски трябваше да играе например Кристовао Рамос... ). Защо трябва да сме толкова късопаметни???
Защо Левски вече 30 години е разграден двор????
Ти ми пишеш за тръст....
Аз пък ти казвам, че и това безумие да обиждат на расиска основа е глупост. Това само вреди на клуба ... или греша.........
Ами онези дето съботираха отбора в един от предварителните кръгове на ШЛ срещу Сконто Рига за пари???? Това ли е тръста??? не мерси....

Яснооо, давайте да дадем пари, ама аз ще дам по късно, че съм си забравил портфейла. Прочел ли си програмата на тръста, знаеш ли какви са идейте и целите му? Не, не си. Ако го беше направил, щеше да знаеш, че тръста не е фенклуб и не организира феновете, за да ходят на мач, а има съвсем друга роля. Преди да пишеш следващите глупости, моля те първо да се информираш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 дек 2014 15:54

Да, Мурсия поиска да го оставят, след като наема му в Търнава изтече, Гонзо беше готов да го изгони.

Стига вече, де, хора! Прохазка бе привлечен именно от Гонзо. Бе оставен именно от него след изтичането на наема.

Райков, Прохазка, Арш, Грийн и как се казваше един скандинавски защитник, дето се оказа счупен. Не са му толкова чак попаденията, че да му ги отричате. Не съм сигурен дали и Дъстли не е човек на Гонзо, но мисля, че него Ясен си го бе избрал.

За всичко негативно - все Гонзо виновен... За много неща има вина, ама не е за всичко...

Иначе не виждам как ще задържим Аниете... :( Самият той трябва да не е много умен да остане в подобна ситуация.

Лошото е, че нямаме, както качество, така и количество не само сред титулярите, но и на пейката. И защо не пробват някое ново синьо дете?! Ей го поредно дете заминало на проби миналия месец. В Кайзерслаутерн.
Последна промяна от metodito на 15 дек 2014 16:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 15 дек 2014 15:57

zlatan написа:ето че пак дойде трансферния прозорец и пак се почна със спекулациите.
Батков-дано след няколко дни се разбере че ще има промяна в управлението.
Херо-просто е задължителен.
Изходящи трансфери-Пламен Илиев,Крумов,Белаид,Пл.Димов,Деко,Домо,Педро.
Входящи-десен бек,централни защитници-2,две крила,деветка,опорен халф и разиграващ халф.
Имаме-Стойчев,Минев,Прохазка,Бедоя,Аниете+ Гаджев.
За имена на входящи футболисти не знам разчитам на Херо.

След като се очертава че Гонзо няма да допусне Херо за треньор се очаква самият той да облече отново екипа.Така би се осъществила мечтата на малоумника за голям шлем - играещ треньор,капитан и технически директор.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 дек 2014 16:21

а спомняте ли си "супер трансфера" на Базил деКарвальо с контузената ключица и излагацията после по отмяната на този трансфер? В него движеща сила отново беше "мозъка" Георги Иванов... През летния сезон Гонзо привлече няколко души, като само след месец (въпреки подписания договор и позиране с екипа на Левски)- те бяха освободени без причина. Казано е, че човек се учи от грешките си и веднъж сторени, занапред повече не ги повтаря. Поне ако е умен. Но пък този, който повтаря едни и същи грешки, е истински глупак. От тук нататък лично аз ще наричам настоящия ни спортен директор и треньор- ЗАВЪРШЕН ГЛУПАК!
Всъщност, те двамцата с Тодор Батков, биха били перфектния тандем за участие във филма "От глупав, по-глупав"! Джим Кери и Джеф Даниелс могат само да се учат за персонажите на техните герои като взаимстват от тези "велики" сини ръководители- Гонзо и Борат... И едните, и другите продължават да се забъркват в абсурдни ситуации заради собствената си глупост...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 15 дек 2014 16:33

Да мине събранието и след това ще дискутираме :idea:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 дек 2014 16:36

amstel_beer написа:Да мине събранието и след това ще дискутираме :idea:

Кога беше това събрание :?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

valcosel
Контакти:

Мнениеот valcosel » 15 дек 2014 16:39

Трябва да се пусне тема как да спрем педалите да не чупят!
Не да правим трансфери :lol:

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 15 дек 2014 16:44

terata написа:
vency75 написа:мисля си нещо ,което незнам как да го осмисля.къде е по добре да сме в 1-та 6-ца или 2-та.и без да скачат разни там обидени фенчета ,нека първо прочетат.
нека не се заблуждаваме ,че скоро пари няма да има,въпреки че батков обещава спонсори след нова година.ама той си обещаваше и преди.и дано намери.успех в това му начинание.но дори и тогава пари няма да има за силна селекция.все пак трябва да се изчистват доста задължения и заеми(към фирмите на батков),макар те да станат съсобственици.
та сега за шестиците-двата варианта са такива:вземаме 6 точки в следващите 3 мача(хасково-Д,лудогорец-Г,марек-Д),с което влизаме в 1-та шестица.не сме взели нови КЛАСНИ играчи,тъй като докато 3 мача свършат трансферния прозорец ще е затворил.там остават-ЦСКА,ЛУДОГОРЕЦ,ЛИТЕКС,ЛОКОСФ,БЕРОЕ.та с тези футболисти в момента колко точки ще вземем след това-аз лично не мисля че ще са повече от 8 в 10 мача.което ще рече класиране на 6 място в краиното класиране с МНОГО ,АМА МНОГО СРАМ ОТ МАЧОВЕТЕ .докъде ни води това.до още по голям отлив на хора от любимия ни отбор,на нежеланието на добри играчи да доидат в левски и още други негативи.дотук е ясно само че деко си тръгва.други засега няма.
втори вариант-НЕ ИСКАМЕ в 1-та шестица,отиваме във 2-та.това обаче трябва да е ясно до 10.01.2015г.оттук следва -ВЕДНАГА,ама веднага се продават,ако могат де,или ако въобще някои ги иска следните футболисти-НАУМОВСКИ,БЕЛАЙД,ДИМОВ,МИНЕВ,ВЕЛЕВ,ГАДЖЕВ,СЪРМОВ,АМАРИ,ДОМО, и наи вече ПЕДРО.
под въпрос ми е само -АН.ОНЯНОВ.от избоените горе 10 футболиста ще е постижение ако в отбора влезнат поне 2-3 милиона евро
общо за всички.НО по важното е че ще намалеят доста разходите за заплати(незаслужени).
та така продали сме(даи боже )тези 10 ненужни играча,във втората шестица сме,играем с отборите на -БОТЕВ,ЛОКО ПЛ,СЛАВИЯ,ХАСКОВО И МАРЕК.В ОТБОРА СА ОСТАНАЛИ ИЛИ СМЕ ВЗЕЛИ ОТ ШКОЛАТА ПОЧТИ САМО ЮНОШИ.като например-любенов,ташев,орачев,иванов,цонев,цонев,краев,мисяк димитров,както и нови момчета от школата.с тях със сигурност ще вземем повече точки отколкото с другите в 1-та шестица.тези момчета ще натрупат опит и стаж в А група, и ще могат да се използват в следващата година ПОНЕ 5-6 ОТ ТЯХ.отделно от това тези момчета не вземат повече от 2-3000 лева заплати.ще се спестят доста средства за лятото.ще се отвори и место в школата,ТАМ Е БЪДЕЩЕТО НА ЛЕВСКИ.
някой веднага сигурно забелязаха че не споменах -крумов, стойчев, минев,прохазка,бедоя и аниете.ето сега-първите трима могат спокоино да сменят местата на младежите,все пак трябва да имаме и резерви,а и все някои по опитен играч на терена да им подвиква,а и в краина сметка и ние да има по кого да викаме ,обиждаме и обвиняваме.другите трима ЩЕ Е ГОЛЯМО чудо ако решат да останат,ако можем да ги задържим.те са може би най добрите този сезон, и наи вече аниете.но пък ако и за тях тримата можем да вземем още 2-3 мил. да ги продават,докато могат.докато не са избягали сами.
е сигурен съм че ще има доста критики по мои адрес,но първо помислете трезво,после ме псуваите и хранете.ПАРИ НЯМА.какво правим.
вчера прочетох и нещо друго -СИЛНО ОБЕДИНЕНАТА НИ СИНЯ ОБЩНОСТ (част от която съм и аз),продължава да се разединява.двете съсловия-тръст "синя България" и НКП ,организират празненства ,по случаи коледните и новогодишни празници,ОБАЧЕ едните на 14.12(вчера),а другите на 19.12 .едните искат другите да дадът отчет за изразходваните средства от другите,а тези пък не дават.защо не го ораганизираха заедно.нали сме едно цяло.нали сме левскари.или едните сме по левскари.абе иначе казано -всичко е цветя и рози.а иначе щели сме да даваме по 1 милион на година от тръста.т.е. от нас от нашите дарени и средства.не съм против това,но да сме обединени.ще сме мнооооого по силни и конкурентни..
успех-весели празници,успешна нова година на всички и дано все повече посещаваме стадиона с добри емоции.дано минимума на стадиона е 10 000 души на мач.дано се намерят играчи с душа и сърце за левски,дано дано дано.......

Поне 2-3 мил. евро. :lol: :lol: :lol: Аве пичове, кво ви става бре? :shock: Райков много по-добър от Жо... 2-3 мил евро за Пачека, Сърмата, Домо и компания... вземете излезте от тоя филм, в който сте се вкарали!

много ти се виждат ли.може и така да е.но все пак са 10-11 човека по 200 000 може да станат 2 мил.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 дек 2014 16:45

modor написа:
amstel_beer написа:Да мине събранието и след това ще дискутираме :idea:

Кога беше това събрание :?

в сряда- 17.12.2014 г.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”