ralka_levskarka написа:Пред Сектор Б има камери, тамън две, отгоре на тръбите са.
Кой отговаря за тях!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Пред Сектор Б има камери, тамън две, отгоре на тръбите са.
valcosel написа:ralka_levskarka написа:Пред Сектор Б има камери, тамън две, отгоре на тръбите са.
Кой отговаря за тях!
memnto написа:И какво следва сега, след като търпението се изчерпа?![]()
![]()
Иначе преди ние бяхме смешни, че сме ревяли след всеки мач..![]()
[offtopic]Почти съм сигурен, че и снощи писах тук.[/offtopic]
memnto написа:И какво следва сега, след като търпението се изчерпа?![]()
![]()
warhead написа:Foreigner написа:Проблемът не е, че Левски са наказани. Проблемът е, че за нещата, за които наказват Левски, останалите клубове минават метър.
Гонзо много добре си каза - наказаха ме за един мач, можеше и за повече, виновен съм.
В същото време половината щаб на Цска нахлу на терена, наказание - НЯМА.
Колев (ако не бъркам) от Ботев взима флага на съдията - НИЩО. Ако играч на Левски направи подобно нещо - минимум 2 мача.
В същото време въпросът много лесно може да се реши - монтират се няколко камери, дават се материалите на прокуратурата и вместо клубът да плаща 40хил, 80 човека да платят по 500лв с предупреждения за забрана на спортни събития и така.
Ама как може да сравнявате изцепката на Гонзо с нахлуване на щаба на ЦСКА !И как да няма последствия като Ст.Младенов младши отнесе 5000 и 1 мач наказание отделно наказаха отбора с пари!
П.С.За същата изцепка във 2-а дивизия на Испания треньора отнася 10мача и 10хил евро !Сравнете го с на Гонзо наказанието!![]()
Друг е въпроса че ако ги няма ЦСКА и Левски ,БФС ще фалира!
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Highlander и 25 госта