Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Въпросът не е дали да ни извадят. Въпросът е тези с бомбичките, снежните топки, качулките и т.н. да бъдат спукани от бой от полицията и от ОСТАНАЛИТЕ ФЕНОВЕ, и да не стъпят никога повече на който и да е стадион.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
БФС сама си прави кашите и сама си ги духа, ама без от това да произлизат градивни решения на проблемите!
Заради корупцията се толелира дейностите на така наречените агитки, които са в разрез с правилата на УЕФА!
Полицията, частните охранители и стюардите са безгласни букви пред агитките, затова и те си безчинстват на воля!
Защо големи клубове с богата история (Левски,ЦСКА,Ботев, ЛокоПд и др.) са избрали да отглеждат такъв вид агресивни агитки, вместо по-многобройна и по-платежоспособна публика, която да изпълва стадионите до дупка?!? Защо?
БФС каквото и да направи от глобите и изваждането от групата няма да доведе до решение на проблема!
Трябва нещо по кардинално! Имаме примера на Англия, имаме и факта, че БФС е държава в държавата и може да прокара правила, които да имат силата на закон, само трябва да се тръгне по тази линия, стига да има желание!!!
Заради корупцията се толелира дейностите на така наречените агитки, които са в разрез с правилата на УЕФА!
Полицията, частните охранители и стюардите са безгласни букви пред агитките, затова и те си безчинстват на воля!
Защо големи клубове с богата история (Левски,ЦСКА,Ботев, ЛокоПд и др.) са избрали да отглеждат такъв вид агресивни агитки, вместо по-многобройна и по-платежоспособна публика, която да изпълва стадионите до дупка?!? Защо?
БФС каквото и да направи от глобите и изваждането от групата няма да доведе до решение на проблема!
Трябва нещо по кардинално! Имаме примера на Англия, имаме и факта, че БФС е държава в държавата и може да прокара правила, които да имат силата на закон, само трябва да се тръгне по тази линия, стига да има желание!!!

doktora25 написа:Въпросът не е дали да ни извадят. Въпросът е тези с бомбичките, снежните топки, качулките и т.н. да бъдат спукани от бой от полицията и от ОСТАНАЛИТЕ ФЕНОВЕ, и да не стъпят никога повече на който и да е стадион.
Този път съм съгласен с теб и не само това , а да им се направи списък и вече никога да не бъдат допуснати на спортно събитие без значение за какъв спорт става въпрос.Е , може на турнир по шах

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Този път съм съгласен с теб и не само това , а да им се направи списък и вече никога да не бъдат допуснати на спортно събитие без значение за какъв спорт става въпрос.Е , може на турнир по шах![]()
![]()
Защо да може на турнир по шах? Трябва да им се забрани сантасе да наблюдават, пък камо ли да го играят!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Разбира се ,че трябва да има наказание за Левски-напълно заслужено е. Като за мен наказанието трябва да бъде според правилника. Само бих посочил на всички ,че за да има "последствия" трябва да бъде удостоверено от лекар. Това ,че Стойчо Младенов твърди че е бил в безсъзнание не значи ,че е бил,това трябва да се удостовери от лекар. Аз лично такова не видях ,само да вметна ,че ако наистина е бил безсъзнание то трябва веднага да бъде транспортиран до болница и там да му бъдат направени съответните изследвания.
Аз самия съм бил в нокаут след удар в главата ,повярвайте ми 2 часа след удара не знаех къде се намирам .
За мен наказанието е напълно заслужено. Но бих напомнил на някои фенове на ЦСКА -ако за удар със снежна топка се налагат наказаниято,които предлагате, какви наказания трябваше да бъдат наложени на ЦСКА за удар в рамото на Кокала с парче от плочка , хвърлен камък по Боримиров счупил стъклото на рейса на Левски на не повече от 20 см от главата на Боримиров (въпросния камък беше запазен и тежестта му е малко под 1 кг) ,след мач межди ЦСКА и Левски през 2008?
Какви наказания трябваше да бъдат наложени (според феновете на ЦСКА -мога да им покажа мненията) на АИК (Стокхолм)за опит за разправа с делегацията на Левски след мача помежду им през 2010? Тогава имаше запазени камъни ,които бяха хвърляни по левскарите-най-големия беше с тежест над 1,5 кг.
Само да напомня ,че по правилата на ФИФА през шампионат 2011/12 ЦСКА трябваше да бъде изваден от шампионата поради употреба на забранени субстанции.
Аз самия съм бил в нокаут след удар в главата ,повярвайте ми 2 часа след удара не знаех къде се намирам .
За мен наказанието е напълно заслужено. Но бих напомнил на някои фенове на ЦСКА -ако за удар със снежна топка се налагат наказаниято,които предлагате, какви наказания трябваше да бъдат наложени на ЦСКА за удар в рамото на Кокала с парче от плочка , хвърлен камък по Боримиров счупил стъклото на рейса на Левски на не повече от 20 см от главата на Боримиров (въпросния камък беше запазен и тежестта му е малко под 1 кг) ,след мач межди ЦСКА и Левски през 2008?
Какви наказания трябваше да бъдат наложени (според феновете на ЦСКА -мога да им покажа мненията) на АИК (Стокхолм)за опит за разправа с делегацията на Левски след мача помежду им през 2010? Тогава имаше запазени камъни ,които бяха хвърляни по левскарите-най-големия беше с тежест над 1,5 кг.
Само да напомня ,че по правилата на ФИФА през шампионат 2011/12 ЦСКА трябваше да бъде изваден от шампионата поради употреба на забранени субстанции.
onegavon написа:Нямаше ли някаква промяна в правилника? Сега се наказва с лишаване от домакинство има три града определени за целта -Благоевград,Сливен и В.Търново.
Промени в правилниците се правят между два сезона. Няма как по време на сезона да променяш правилата, при които е започнал. Освен това, тази промяна беше само като идея засега, като личното ми мнение е, че не е удачна. Тя е насочена да облагодетелства простотиите, като вчерашната, а и не само вчерашната, на определени агитки.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Голям рев и вой до небесата и за какво?!?Част от снежна топка,която се разпръсна още преди да удари Ст.Младенов по качулката в областта на врата там където качулката е най-изпъната и е на няколко сантиметра от главата.А Ревльо чак изпаднал в безсъзнание,хайде стига смешен плач и глупости,сигурно при децата,които се замерват със снежни топки трябва да има смъртни случай.Розовите приятелки да реват за изхвърляне на Левски от А група,при положение,че БФС години наред си затваря очите и не вади тях от групата за далеч по-сериозни провинения.Нахлувания на феновете на терена,саморазправа с длъжностни лица,ударени противникови играчи с бутилки камъни и т.н.Много бързо забравяте бе?!?И още нещо да кажа извън темата,не ми се мисли какъв рев щеше да има,ако розовите вчера бяха ощетени така както ощетиха Левски при резултат 0:0.Оршулич скъса фланелката на Аниете в наказателното поле,но това никой не го коментира.
Re: Крайно време е феновете на Левски да бъдат наказани!
валкареджио написа:1982 написа:Сините наркомани почти всеки мач правят простотии, но Перуката ги скатава. Тея отдавна трябваше да са изритани, ама нали са галеник.
Дупница, Ловеч, плакатът за расизма, днес и т.н. Безброй вандалщини и олигофрения.
Сектор Б е сборище на утайки.
перуката най много помага на вас червените.
колко пъти имаше хвърлени ракети и нямаше наказание.колко пъти имаше бомбени канонади и нямаше наказание.
ако всичко беше по правилата,вие трябваше да се мъдрите по селските групи.
тъмно червеното БФС винаги е на ваше разположение.
целия изпълком е само от червени фенове и пак сте недоволни.
гриша г.,домусчиев,гигов,венци,лечков...всички до един защитават харизмата.
Да не забравяме и изпотрошената сграда на БФС.
-
- Контакти:
на предното дерби когато червените бяха домакини,колко ракети се хвърлиха от сектор "А" и нищо.
кой ви позволи да влезете в сектора и да застрашавате живота на журналистите?
естествено пак тъмно червеното бфс
кой ви позволи да влезете в сектора и да застрашавате живота на журналистите?
естествено пак тъмно червеното бфс
-
- Контакти:
honda написа:Разбира се ,че трябва да има наказание за Левски-напълно заслужено е. Като за мен наказанието трябва да бъде според правилника. Само бих посочил на всички ,че за да има "последствия" трябва да бъде удостоверено от лекар. Това ,че Стойчо Младенов твърди че е бил в безсъзнание не значи ,че е бил,това трябва да се удостовери от лекар. Аз лично такова не видях ,само да вметна ,че ако наистина е бил безсъзнание то трябва веднага да бъде транспортиран до болница и там да му бъдат направени съответните изследвания.
какво ще каже другаря от "сухата река" 1982?? след този коментар.
а за хвърлените ракети в Пловдив ,веднага след наказанието на "Левски" след мача с "Ботев" също за хвърлени ракети.а за предното дерби и пак хвърлени ракети от червени фенове самонастанили се в "А" сектор?