Мистри написа:Е как да не му признаваме на Гонзи?
Че нали в 90 % сегашното състояние на Левски е и негова заслуга? Три години се труди, сега е апогеят му.
[offtopic]И аз не искам Херо! Искам Ван Гаал, Ван Хален, Ван Нистелрой...[/offtopic]
С гръбнака на отбора-Пацо тигъра, Белаид,Педро и Домо -ще полетим!
Нали Гонзо казал да се вдигат?

Ама той верно Гонзо беше тея години, само че "под прикритие"... Я кажи колко треньора е сменил Гонзо при предишното си директорстване, и колко треньора ми наха след него. Или за текучеството при него и след него на играчи? При последния престой на Гонзо си мечтаехме за минаване на групите на Лига Европа, ако си забравил. Без него се чудихме ще попаднем ли в шестицата... Иначе за мача... не съм оптимист.
Абе все се чудя за това отношение към Гонзо. Имам някаква теория... много хора обичат да обсъждат другите и да се сравняват с тях, макар че са някакви аут ъф спейс... Та, следейки коментарите за "инжИнер", за "неумен" си представям някои какво мислят... "Тоя бати тъпия и грозния, па кви мацки святка, кво работи, ква кола кара"... За българина такива реакции са най-нормалното.
Не, нито като треньор го харесвам, нито ми допадат много от действията му като ръководител. И? И на Наско много действия не одобрявах (смяната на Гочето, смяната на Майстора, грозните неща около Илиан Стоянов и Кривия, и още и още...), но свърши и много полезни неща, нали?