Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.

Мнениеот metodito » 21 окт 2014 14:05

sin4ec написа:Както написах и в другата тема-въпросът е кой ще командва Левски в този мач...Гонзо или Херо! Още в 15 минута ще е ясно, но сега може само да се гадае. Аз лично имам мнение кой ще е , но ще го запазя за себе си.

То пък все едно не е ясно какви са настроенията тук на мнозина... Паднем ли, "Гонзо ни провали", бием ли - "Е, личи си работата на Херо". М'при хикс, кво правим...? :roll: Ще си изкълчите езика, но това, което направи Гонзо няма да го признаете. :evil:
[offtopic]Нека да съм трол, но я па не искам Херо. Гонзо да ни води докрая и да ни направи шампиони. Само и само да видя зелени физиономии и какво бил направил "ИнжИнера". Жлъчки ще се пукат направо...[/offtopic]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 окт 2014 14:32

metodito написа:
sin4ec написа:Както написах и в другата тема-въпросът е кой ще командва Левски в този мач...Гонзо или Херо! Още в 15 минута ще е ясно, но сега може само да се гадае. Аз лично имам мнение кой ще е , но ще го запазя за себе си.

То пък все едно не е ясно какви са настроенията тук на мнозина... Паднем ли, "Гонзо ни провали", бием ли - "Е, личи си работата на Херо". М'при хикс, кво правим...? :roll: Ще си изкълчите езика, но това, което направи Гонзо няма да го признаете. :evil:
[offtopic]Нека да съм трол, но я па не искам Херо. Гонзо да ни води докрая и да ни направи шампиони. Само и само да видя зелени физиономии и какво бил направил "ИнжИнера". Жлъчки ще се пукат направо...[/offtopic]

Е как да не му признаваме на Гонзи?
Че нали в 90 % сегашното състояние на Левски е и негова заслуга? Три години се труди, сега е апогеят му. :lol:
[offtopic]И аз не искам Херо! Искам Ван Гаал, Ван Хален, Ван Нистелрой...[/offtopic] :lol:
С гръбнака на отбора-Пацо тигъра, Белаид,Педро и Домо -ще полетим!
Нали Гонзо казал да се вдигат? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 21 окт 2014 14:46

Оптимистично - победа за Левски с 5:2 и добър футбол от двата отбора.
Реалистично - 1:1, три червени картона, блъскане и ритане през целия мач и сбиване между футболистите в края му. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 21 окт 2014 15:02

LUFC1919 написа:Оптимистично - победа за Левски с 5:2 и добър футбол от двата отбора.
Реалистично - 1:1, три червени картона, блъскане и ритане през целия мач и сбиване между футболистите в края му. 8-)

Ако не се сбият, какво дерби ще е !?:) Ще е хубаво, както се очертава студено време, да има много хора на стадиона ! Пък ако ще ЦСКА да бие :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 окт 2014 15:07

MAXIMUS написа:
glarus_ds написа:
MAXIMUS написа:Този път Левски ще ни бият - 1:0 и много наши пропуски !

Ние си падаме по тъпанарски пропуски... Нуждаем се от 10 положения за да вкараме едно голче....

Еееее! 10 положения? Няма кой да ви ги даде, а и няма кой да ви ги създаде! Десет положения говори за тотално надиграване.

Не си ме разбрал. Казвам, че за да вкараме гол, трябва да създадем 10 положения - примерно мачовете с Локо Пд, Локо Сф, Марек (в тези четири мача само имахме положения да вкараме над 10 гола...) а и вс. останали... срещу вас и Литекс примерно положенията ни бяха по-малко. А вие от 3 положения правите 2 гола. Получава ви се за сега, но да видим до кога :)
CHELSEA

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 21 окт 2014 15:23

glarus_ds написа:
MAXIMUS написа:
glarus_ds написа:

Ние си падаме по тъпанарски пропуски... Нуждаем се от 10 положения за да вкараме едно голче....

Еееее! 10 положения? Няма кой да ви ги даде, а и няма кой да ви ги създаде! Десет положения говори за тотално надиграване.

Не си ме разбрал. Казвам, че за да вкараме гол, трябва да създадем 10 положения - примерно мачовете с Локо Пд, Локо Сф, Марек (в тези четири мача само имахме положения да вкараме над 10 гола...) а и вс. останали... срещу вас и Литекс примерно положенията ни бяха по-малко. А вие от 3 положения правите 2 гола. Получава ви се за сега, но да видим до кога :)

Честно да ти кажа, не видях да създадете повече от три положения срещу Локо ПД. Двете "засади" не ги броим. Надявам се да стане открит мач и да го няма този страх, все едно играят финал в ШЛ. ИМА ОЩЕ 20 мача до края на първенството и грешките могат да се наваксат .

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 окт 2014 15:45

MAXIMUS написа:
glarus_ds написа:
MAXIMUS написа:
glarus_ds написа:

Честно да ти кажа, не видях да създадете повече от три положения срещу Локо ПД. Двете "засади" не ги броим. Надявам се да стане открит мач и да го няма този страх, все едно играят финал в ШЛ. ИМА ОЩЕ 20 мача до края на първенството и грешките могат да се наваксат .

Не си гледал добре, но нищо. Факт е, че нашите изпускат страшно много, за разлика от вашите. Иначе не вярвам да стане хубав мач, такива вече няма от поне 5 години. Защита, ръгане, гол от фаул или дузпа, може и корнер и дежурния червен картон, или няколко. Накрая лежане, бавене, мотане и така. Този мач сме го гледали :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2014 17:39

Мистри написа:

Е как да не му признаваме на Гонзи?
Че нали в 90 % сегашното състояние на Левски е и негова заслуга? Три години се труди, сега е апогеят му. :lol:
[offtopic]И аз не искам Херо! Искам Ван Гаал, Ван Хален, Ван Нистелрой...[/offtopic] :lol:
С гръбнака на отбора-Пацо тигъра, Белаид,Педро и Домо -ще полетим!
Нали Гонзо казал да се вдигат? :mrgreen:

Ама той верно Гонзо беше тея години, само че "под прикритие"... Я кажи колко треньора е сменил Гонзо при предишното си директорстване, и колко треньора ми наха след него. Или за текучеството при него и след него на играчи? При последния престой на Гонзо си мечтаехме за минаване на групите на Лига Европа, ако си забравил. Без него се чудихме ще попаднем ли в шестицата... Иначе за мача... не съм оптимист.

Абе все се чудя за това отношение към Гонзо. Имам някаква теория... много хора обичат да обсъждат другите и да се сравняват с тях, макар че са някакви аут ъф спейс... Та, следейки коментарите за "инжИнер", за "неумен" си представям някои какво мислят... "Тоя бати тъпия и грозния, па кви мацки святка, кво работи, ква кола кара"... За българина такива реакции са най-нормалното.
Не, нито като треньор го харесвам, нито ми допадат много от действията му като ръководител. И? И на Наско много действия не одобрявах (смяната на Гочето, смяната на Майстора, грозните неща около Илиан Стоянов и Кривия, и още и още...), но свърши и много полезни неща, нали?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 окт 2014 19:32

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 окт 2014 20:27

sin4ec написа:http://freemeteo.bg/weather/sofia/7-days/meteogram/?gid=727011&language=bulgarian&country=bulgaria
Кофти време...

Слънце грее, дъжд вали...... :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”