Левски пита: Кой?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
- santiliana
Re: Левски пита: Кой?
вместо ръководството и платените фенове на Левски да отклоняват отново по много умел начин проблема, като го прехвърлят от болната глава на здравата, да вземат да потърсят начин да заприличаме на нормален клуб най-сетне, че станахме за резил или да се скрият всичките...
Батков, пукни!
Батков, пукни!
santiliana написа:вместо ръководството и платените фенове на Левски да отклоняват отново по много умел начин проблема, като го прехвърлят от болната глава на здравата, да вземат да потърсят начин да заприличаме на нормален клуб най-сетне, че станахме за резил или да се скрият всичките...
Батков, пукни!
Най-после едно разумно изказване!Аз бих искал да запитам ,защо никой не обсъжда расистките прояви на синята публика в този,а и в други мачове?И ако това БФС,което толкова "несправедливо" ви наказва,ги беше взело пред вид?Какво би трябвало да е наказанието?Защо се опитвате всичко да преиначавате?Не лъжете ли сами себе си?В този ред на мисли и действия,ми е интересно,защо не видяхме декларация след събличането на Петев?Ръководството на Левски можеше да обясни на широката общественост,как ръководството на БФС и полицията са съблекли и изгонили от България,най-добрият и проспериращ млад треньор!!!И как левскарските лумпенчета,нито са го яли лука,нито даже са го мирисали!
- Stahlgewitter
- Контакти:
КироВарна написа:santiliana написа:вместо ръководството и платените фенове на Левски да отклоняват отново по много умел начин проблема, като го прехвърлят от болната глава на здравата, да вземат да потърсят начин да заприличаме на нормален клуб най-сетне, че станахме за резил или да се скрият всичките...
Батков, пукни!
Най-после едно разумно изказване!Аз бих искал да запитам ,защо никой не обсъжда расистките прояви на синята публика в този,а и в други мачове?И ако това БФС,което толкова "несправедливо" ви наказва,ги беше взело пред вид?Какво би трябвало да е наказанието?Защо се опитвате всичко да преиначавате?Не лъжете ли сами себе си?В този ред на мисли и действия,ми е интересно,защо не видяхме декларация след събличането на Петев?Ръководството на Левски можеше да обясни на широката общественост,как ръководството на БФС и полицията са съблекли и изгонили от България,най-добрият и проспериращ млад треньор!!!И как левскарските лумпенчета,нито са го яли лука,нито даже са го мирисали!
Ти като виден "нерасист" и присъствал на събличането на Петев ли се изказваш или като възмутен чичка,слушал случаен разговор в кварталната кръчма?

Stahlgewitter написа:КироВарна написа:santiliana написа:вместо ръководството и платените фенове на Левски да отклоняват отново по много умел начин проблема, като го прехвърлят от болната глава на здравата, да вземат да потърсят начин да заприличаме на нормален клуб най-сетне, че станахме за резил или да се скрият всичките...
Батков, пукни!
Ти като виден "нерасист" и присъствал на събличането на Петев ли се изказваш или като възмутен чичка,слушал случаен разговор в кварталната кръчма?
Дума "нерасист" в българският няма.Опитай другия път с "антирасист"!Не те знам на колко годинки си моето момче,но трябва повече да внимаваш в час по Български език и Литература!На места,където мъже разсъбличат мъже не ходя!Не понасям момчета с подобни наклонности!Като гледам изразите и правописа ти,явно си най-много на 9-10 годинки и действително за теб съм "чичка"!А се изказвам,защото ми писна да слушам посинели от яд ревльовци,да оправдават поредната си дивотия с полицията и с кривия Космос!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Пак те питам,бил ли си там,знаеш ли точно кое,как и защо е станало или си си поел информацията грижливо сдъвкана от медиите?

Stahlgewitter написа:Пак те питам,бил ли си там,знаеш ли точно кое,как и защо е станало или си си поел информацията грижливо сдъвкана от медиите?
Пак ти отговарям,не съм бил там!!!А информацията може да се сдъвче от медиите,ако е написана!При положение,че съм видял по телевизията с очите си,а за расистките изцепки и чул с ушите си.....На мен лично са ми непонятни хора,които ходят на стадиона за да развалят празника на другите!Бих им препоръчал,да опитат да се отпуснат....и да обърнат повече внимание на играта!
Последна промяна от КироВарна на 31 авг 2014 07:21, променено общо 1 път.
Re: Левски пита: Кой
Кирчо, какво очакваш от "хора", които са си татуирали Васил Левски, но не знаят една негова мисъл да цитират, когато ги попитат ?? И това са "хора", които им се водят националисти и патриоти.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Причината, лумпените да се нахвърлят на полицаите е била, че полицаите били влезли в сектора им ! Забележете, каква уважителна причина имат !
Това е полиция ! Може да ходи и да присъства, където си иска !Могат и между вас да се разхождат и вие нямате право дума да обелите за това ! Ако аз съм полицай и ме нападнеш с патерица, ще ти я завра отзад и ще те вея, като самарското знаме !
Защо само фенове на сините ядат бой в Ловеч ?
Защо само фенове на сините ядат бой в Български извор ?
Като подхождаш агресивно, няма да плачкаш, като 8-мо класничка от третия закон на Нютон !
Това е полиция ! Може да ходи и да присъства, където си иска !Могат и между вас да се разхождат и вие нямате право дума да обелите за това ! Ако аз съм полицай и ме нападнеш с патерица, ще ти я завра отзад и ще те вея, като самарското знаме !
Като подхождаш агресивно, няма да плачкаш, като 8-мо класничка от третия закон на Нютон !
- Stahlgewitter
- Контакти:
Reckless написа:Причината, лумпените да се нахвърлят на полицаите е била, че полицаите били влезли в сектора им ! Забележете, каква уважителна причина имат !
Стой си в Ловеч и не давай компетентни мнения за неща,които не знаеш,гледай си там на микренския оплютото тимче и така.