BRF написа:turbogena написа:Интересно ми е само защо когато феновете на Литекс уцелиха Караджов преди няколко кръга не бяха наказани? Или щом джуджето от Микре е в изпълкома ,тия са недосегаеми...
Не ги ли наказаха?рук за бфс тогава!
Парична глоба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BRF написа:turbogena написа:Интересно ми е само защо когато феновете на Литекс уцелиха Караджов преди няколко кръга не бяха наказани? Или щом джуджето от Микре е в изпълкома ,тия са недосегаеми...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:turbogena написа:Интересно ми е само защо когато феновете на Литекс уцелиха Караджов преди няколко кръга не бяха наказани? Или щом джуджето от Микре е в изпълкома ,тия са недосегаеми...
Парична глоба
Синичко написа:W84me написа:BRF написа:turbogena написа:Интересно ми е само защо когато феновете на Литекс уцелиха Караджов преди няколко кръга не бяха наказани? Или щом джуджето от Микре е в изпълкома ,тия са недосегаеми...
Парична глоба
За хвърлени предмети с последствие, като е причинено нараняване на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б - предложение 2, ДК налага наказание на ПФК Левски София - лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 4000 лева. За хвърлени предмети, довели до сериозни наранявания и с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието "лишаване от домакинство" се заменя със забрана за игра пред публика.
Сигурно за това.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, tmanolov и 24 госта