Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.
Много песимизъм струи от тук. Аз пък имам силното чувство, че ще спечелим този път. 

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- blue magic
- Контакти:
Това е трети мач и трябва новите играчи да са се сработили. Големият липсващ е Луис Педро, който тръгна най-добре, както и Валери. Ако успеем да вкараме ранен гол съм сигурен, че ще победим убедително. Прогноза 3-0.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Аз също мисля,че ще спечелите макар и трудно пред не повече от 1500 души публика. Това обаче само ще отложи изгонването на испанеца. Ще трябва да чакате Хубчев да му купи билет за Мадрид.
- MagicMoments
- Контакти:
За мен лично ще е победа ако сме повече от 2 000 човека на мача.А дано,ама надали.Докато всеки очаква победи и добри игри,и остава разочарован после и не ходи на мачове,няма как да надхвърлим тази бройка.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
MagicMoments написа:За мен лично ще е победа ако сме повече от 2 000 човека на мача.А дано,ама надали.Докато всеки очаква победи и добри игри,и остава разочарован после и не ходи на мачове,няма как да надхвърлим тази бройка.
Дори и да потъркаш катерицата Беатрис за късмет, едва ли ще достигнем и 1000 като брой

Са е по-важно с Наско да се занимаваме, щото си нямаме проблеми, или с онази - жена му.
- Love in blue
- Контакти:
mikata написа:Oт понеделник Гонзо ще е треньора
А от другия и на терена!!

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
-
- Контакти:
Love in blue написа:mikata написа:Oт понеделник Гонзо ще е треньора
А от другия и на терена!!![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш ли, че ще е по-зле от Домо и Божи86?
Аз гарантирам, че не...
За мен победа ще е да не се пипа Мурсия след мача - победа на принципите и мъжката дума.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- tihomir_rs
- Контакти:
По принцип трудно играем в последните години срещу Локо-то.
Без Педро който внасяше няква острота в атаките ни ,не виждам как ще бием коравите локомотивци.
Страшно слаби сме отзад,а напред . . .
Новината ще е след края на мача-дали Гонзо ще удържи на думата си да даде шанс на Мурсия година,или ще го изгонят.
При победа това само ще се забави с 1-2 кръга.
Без Педро който внасяше няква острота в атаките ни ,не виждам как ще бием коравите локомотивци.
Страшно слаби сме отзад,а напред . . .
Новината ще е след края на мача-дали Гонзо ще удържи на думата си да даде шанс на Мурсия година,или ще го изгонят.
При победа това само ще се забави с 1-2 кръга.