Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Мнениеот Red joker » 05 юни 2014 13:37

Tommi написа:
Red joker написа:Е,хайде, честит ви нов треньор,не мога да го коментирам,тъй като не знам нищо за него.Само ,че не знам какво би се получило,ако Насо вземе властта от батков след един-два месеца примерно,както са слуховете,какво ще се случи с Гонзо и новият испански треньор :( :?: и има ли смисъл от подобно назначение :?:

Да разбирам, че предлагаш да стоим без треньор и да чакаме Наско да вземе властта, евентуално след 1-2 месеца. :?

Да бе,предлагам,знаеш ли колко ми дреме,дали ше е Мъри,Херо,Пепе ,Мепе или Гонзо или ,който и да е,то че няма да е някое известно име ми е ясно,просто ми е интересно,на какво дередже са нещата при вас и има ли сериозни индикации за смяна на властта и ако е така,защо се правят тия напъни за нов треньор или за нова селекция,защото според мене,Насо не би търпял да работи с хора,които не е довел той :!: :idea: А дали варианта не е ,ако дойде Насо ,Гонзо да му е некакъв директор и именно Насо, да му е намерил този треньор от Испания,в предвид приятелството му с Лъчо Танев :? Кво ша кайш :shock:
Последна промяна от Red joker на 05 юни 2014 13:50, променено общо 2 пъти.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 юни 2014 13:37

Успех на новият треньор на Левски Пепе Мурсия :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 юни 2014 13:45

Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:Е,хайде, честит ви нов треньор,не мога да го коментирам,тъй като не знам нищо за него.Само ,че не знам какво би се получило,ако Насо вземе властта от батков след един-два месеца примерно,както са слуховете,какво ще се случи с Гонзо и новият испански треньор :( :?: и има ли смисъл от подобно назначение :?:

Да разбирам, че предлагаш да стоим без треньор и да чакаме Наско да вземе властта, евентуално след 1-2 месеца. :?

Да бе,предлагам,знаеш ли колко ми дреме,дали ше е Мъри,Херо,Пепе ,Мепе или Гонзо или ,който и да е,то че няма да е някое известно име ми е ясно,просто ми е интересно,на какво дередже са нещата при вас и има ли сериозни индикации за смяна на властта и ако е така,защо се правят тия напъни за нов треньор или за нова селекция,защото според мене,Насо не би търпял да работи с хора,които не е довел той :!: :idea: Кво ша кайш :shock:

Ми той, човека си е свикнал да си тръгва най-много след 6 месеца от всякъде, където е работил, така че няма да се учуди ако го разкарат още след подготовката, да речем. :)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 юни 2014 13:49

doktora25 написа:
CSKA69 написа:То честно казано, българският футбол е в такъв омагьосан кръг, че измъкване няма - ако си назначиш българин за треньор рискуваш, защото повечето български треньори са на много ниско ниво спрямо колегите си от Запад; ако пък назначиш чужденец отново рискуваш, тъй като пък те не виреят по нашите ширини... Не виждам как ще успее този испанец, пък и аз имам малко по-особено мнение за испанските треньори - те са добри само в Испания! Ако изключим Хосеп Гуардиола или Роберто Мартинез, кажете ми кой друг испанец е успешен като треньор на неиспански отбор :?:

:shock: :shock: :shock: :o :o :o
Поне да беше казал Рафа Бенитез. А Роберто Мартинез какъв е, защо не съм го чувал и с какви успехи може да се похвали? Да не би да искаш да кажеш Роберто Ди Матео, но той е италианец, не испанец.

Викаш титла и купа на Германия не са никакви успехи... То бива дебелоочие ,ама чак пък толкова :shock: Но това е друга тема, тук обсъждаме испанският треньор на Левски :idea:

Що се касе до Бенитез - нарочно съм го пропуснал, защото той повече от 10 години ''странства'' и стилът му на работа не е традиционният за испанските треньори! Друга бира е, така да се каже.. Мартинез е треньорът на Евертън, а с Уигън спечели Купата на Англия :idea:
Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 юни 2014 13:56

CSKA 78 написа:През сезон 2005-2006,в който вашия нов треньор води Атлетико Мадрид,повереният му отбор се класира на 10 позиция в Примера.Това е една от най-ниските позиции,на която завършва първенството испанския гранд. http://sporta.bg/?load=Football::TeamStats&championshipId=36&id=110
Да ви е честит! ;) 8-)

Това ,което си написал е вярно,но има една малка подробност,когато Мурсия пое Атлетико(М) "дюшекчиите" бяха заплашени от изпадане ,неговата задача беше да ги стабилизира и да не допусне да изпаднат.
Пределно ясно е че няма как действащ треньор дори от Сегунда Дивизион да дойде в България, просто икономическите реалности са такива в периода на най-голям финансов разцвет на Герена в последните 10 години Левски се опита да преговаря с двама футболисти от Сегунда Дивизион,просто се изсмяха на офертата на Левски ,оказа че за единия са били платени близо 3 млн евро, а на другия годишната му аплата е близо 1 млн долара. Ако някой си мисли че има български отбор който в Сегунда Дивизион няма да се бори да не изпадне се лъже.
Това ,което ми прави впечатление ,че Мурсия на 2 пъти е бил треньор на дублиращия отбор и след това е ставал треньор и на първия отбор. Това навежда на мисълта ,че умее да работи с млади футболисти,какво по-хубаво от това. Левски има 15 футболисти в юношеските национални формации между 16 и 19 години,ако успеят да ги научат да играят по "испански "тертип ,какво по-хубаво от това.
Много е важно какви задачи ще бъдат поставени пред Мурсия и неговия екип,ако бъде поставена задача постигане на успехи и бързи резултати ,почти сигурен съм че няма да се справят. Ако обаче им се постави задача да научат младите футболисти в Левски да играят модерен футбол най-вероятно ще успеят ,ако им се даде достатъчно време,ако успеят в това то тогава ще си говорим ;) .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2014 14:07

Red joker написа:
Tommi написа:

Да бе,предлагам,знаеш ли колко ми дреме,дали ше е Мъри,Херо,Пепе ,Мепе или Гонзо или ,който и да е,то че няма да е някое известно име ми е ясно,просто ми е интересно,на какво дередже са нещата при вас и има ли сериозни индикации за смяна на властта и ако е така,защо се правят тия напъни за нов треньор или за нова селекция,защото според мене,Насо не би търпял да работи с хора,които не е довел той :!: :idea: А дали варианта не е ,ако дойде Насо ,Гонзо да му е некакъв директор и именно Насо, да му е намерил този треньор от Испания,в предвид приятелството му с Лъчо Танев :? Кво ша кайш :shock:

Няма какво да коментирам измишльотини. Ако се случи, тогава ще коментирам. Вчера по това време бомбата беше, че Наско е взел властта и Мъри и Херо се връщат, днеска вече теорията е друга... Ще видим и Наско какво ще каже, ама на мен ми се струва, че и той, като Лупи ще отложи добрите новини за след презниците. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2014 14:08

Гонзо щял да му подбира играчите на новия треньор. :lol: :lol: :lol: :lol: Това някаква комедия ли е ??! Ебати и треньора, щом друг ще му прави селекцията, явно е някакъв мишок, ще постои 3-4 месеца, ще лапне няколко заплатки и после селекционерът Гонзо ще го изрита като виновник, ако резултатите не вървят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 14:17

1982 написа:Гонзо щял да му подбира играчите на новия треньор. :lol: :lol: :lol: :lol: Това някаква комедия ли е ??! Ебати и треньора, щом друг ще му прави селекцията, явно е някакъв мишок, ще постои 3-4 месеца, ще лапне няколко заплатки и после селекционерът Гонзо ще го изрита като виновник, ако резултатите не вървят.

Добре,че му разбираш...
Щото на мишока Стойчо хич не му водиха разни Сидибета...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2014 14:18

1982 написа:Гонзо щял да му подбира играчите на новия треньор. :lol: :lol: :lol: :lol: Това някаква комедия ли е ??! Ебати и треньора, щом друг ще му прави селекцията, явно е някакъв мишок, ще постои 3-4 месеца, ще лапне няколко заплатки и после селекционерът Гонзо ще го изрита като виновник, ако резултатите не вървят.

Много удобно си извадил думите от контекста и си пропуснал, че испанецът ще одобрява предложените играчи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 14:21

honda написа:Това ,което ми прави впечатление ,че Мурсия на 2 пъти е бил треньор на дублиращия отбор и след това е ставал треньор и на първия отбор. Това навежда на мисълта ,че умее да работи с млади футболисти,какво по-хубаво от това. Левски има 15 футболисти в юношеските национални формации между 16 и 19 години,ако успеят да ги научат да играят по "испански "тертип ,какво по-хубаво от това.
Много е важно какви задачи ще бъдат поставени пред Мурсия и неговия екип,ако бъде поставена задача постигане на успехи и бързи резултати ,почти сигурен съм че няма да се справят. Ако обаче им се постави задача да научат младите футболисти в Левски да играят модерен футбол най-вероятно ще успеят ,ако им се даде достатъчно време,ако успеят в това то тогава ще си говорим ;) .

Да не говорим,че ако доведат испанец в ДЮШ от огромно значение е приемствеността между юношеските отбори и мъжкия.
При грандовете отдавна юношите играят в абсолютно същата схема,както и мъжете.А не както при нас-всеки трЕнер забърква собствени схеми...И после като дойдат при мъжете-почвай да учиш наново.

Върни се в “Левски”