Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот hd-fen » 16 май 2014 09:22

tevez написа:
Звездата на Левски Владимир Гаджев е пред трансфер в германския Карлсруе, научи репортер на Livesport.bg. Халфът на националния отбор е получил солидно предложение от клуба във Втора Бундеслига и е твърде възможно да приеме.

Карлсруе завърши на пето място в класирането на Втора Бундеслига този сезон, като амбицията за следващия е твърдо промоция в германския елит. За тази цел се очаква да бъдат привлечени няколко класни попълнения, сред които е и българският национал.

Повлеканата само в Германия не я бяха искали.Как ли му дойде на ума да си пусне този слух??!! Ами време е за нов договор и преди да го подпише го ''искат'' от най-различни краища на света.Колкото до преминаването му в друг клуб - това няма да стане.Особено сега когато в отбора се завръща проф.д-р.к.ф.н.инж.Иванов, Гаджев ще се чувства като царица.Докато на тези двамата не бъде забранено не само да стъпват,но и да доближават до Герена,Левски няма да се оправи.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 май 2014 11:28

валкареджио написа:
Владо Делчев дойде от Димитровград!

Според мен дойде от Академик, наистина в състава, който е в Уикипедия: http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9E% ... B0_1980/81 за тази година го няма,
но на тази снимка мисля, че е той:
akademik-sofia.com/page.php?17
на снимките за 1978/80-81
Ако имаш възможност да провериш и в текста към снимките, ще се изясни въпроса.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 16 май 2014 11:37

Der Schmarotzer написа:
валкареджио написа:
Владо Делчев дойде от Димитровград!

Според мен дойде от Академик, наистина в състава, който е в Уикипедия: http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9E% ... B0_1980/81 за тази година го няма,
но на тази снимка мисля, че е той:
akademik-sofia.com/page.php?17
на снимките за 1978/80-81
Ако имаш възможност да провериш и в текста към снимките, ще се изясни въпроса.

точно от Димитровград дойде Владо,по това време аз също живеех там.знам квартала и къщата в която живееше.
Стойчо Младенов също е юноша на този град.
Елин Топузаков също,Дончо Донев също.
на всички тези футболисти съм гледал мачове в първия отбор на града.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 16 май 2014 14:17

Левски е подновил интереса си към малийския национал Усман Кулибали от френския втородивизионен Брест, съобщава френската преса.

24-годишният десен бранител, който е роден в Париж, става свободен агент през лятото. Той напуска Брест след пет сезона в клуба, след като отказа да поднови изтичащия си договор.

Кръг преди края на настоящата кампания в Лига 2 защитникът има 31 изиграни мача.

През сезон 2008/2009 Кулибали е част от състава на Гинган, който печели купата на Франция, въпреки че не записва нито едно участие в надпреварата. Левски имаше интерес към играча през август миналата година, но до трансфер не се стигна.

Кулибали, който има 8 мача за националния отбор на Мали, е следен още от испански, белгийски и турски клуб./БТА

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 май 2014 14:40

Левски на първо място трябва да си върне някой качествен футболист от школата си и около него да започне да гради отбор. На този отбор му трябва лидер - истински левскар, който да може да вдига останалите в трудни моменти. Левски е бил успешен в последните 10-15 г. само когато е имало подобен играч. Чак тогава може да се мисли и за един-двама качествени плеймейкъри и двама-трима дефанзивни халфове. Реално проблемите на отбора са точно в средата на терена - няма кой да даде добър пас към нападателите, няма кой да вземе втора топка, няма кой да отнеме чисто топката от противника, няма кой да се връща достатъчно бързо, да играе добре в защита и да отнема чисто. Оттам страда и нападението и защитата. Повечето загубени мачове този сезон се развиваха по еднакъв начин - лесно загубена топка в средата при изнасяне, бърза контраатака с числено превъзходство за противника и баламски гол. После понеже няма кой да върже добър последен пас към нападателите няма и кой да вкара.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2014 16:14

alexdb написа:Левски на първо място трябва да си върне някой качествен футболист от школата си и около него да започне да гради отбор. На този отбор му трябва лидер - истински левскар, който да може да вдига останалите в трудни моменти. Левски е бил успешен в последните 10-15 г. само когато е имало подобен играч. Чак тогава може да се мисли и за един-двама качествени плеймейкъри и двама-трима дефанзивни халфове. Реално проблемите на отбора са точно в средата на терена - няма кой да даде добър пас към нападателите, няма кой да вземе втора топка, няма кой да отнеме чисто топката от противника, няма кой да се връща достатъчно бързо, да играе добре в защита и да отнема чисто. Оттам страда и нападението и защитата. Повечето загубени мачове този сезон се развиваха по еднакъв начин - лесно загубена топка в средата при изнасяне, бърза контраатака с числено превъзходство за противника и баламски гол. После понеже няма кой да върже добър последен пас към нападателите няма и кой да вкара.

Балтанов?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 май 2014 18:03

От интервю с Т.Батков:
"Истината е следната, ние нито имаме заслугата да играем в Европа, защото се издънихме, нито имаме желанието, защото нямаме възможност, ако питате мен, и от чисто спортно-техническа гледна точка. Предстои да освободим голям брой състезатели, а нямаме и яснота с това кой ще бъде старши треньор на отбора. Георги Иванов води разговорите за привличането на няколко, подчертавам само няколко добри футболисти".

Очертава се да имате "страхотна" селекция,ние няма да бъдем по-добре,но не ние бяхме със севем..найсет спонсора! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 май 2014 18:56

след като Херо и Мъри ще водят Ботев,то със 100% сигурност нашия тренер ще е чужденец.Не знам дали е добре или не,но нещата натам отиват,вариант с Българин вече няма.Дано този чужденец е познато лице,щото видяхме какво се случи с Йока.Колкото и да е име нашите глезли все ще го изгонят.
Не ми се мисли вариант с Велислав Вуцов-четох в други форуми,този не що го съблекат,ами ще го обесят на пресконференция.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 16 май 2014 19:41

zlatan написа:след като Херо и Мъри ще водят Ботев,то със 100% сигурност нашия тренер ще е чужденец.Не знам дали е добре или не,но нещата натам отиват,вариант с Българин вече няма.Дано този чужденец е познато лице,щото видяхме какво се случи с Йока.Колкото и да е име нашите глезли все ще го изгонят.
Не ми се мисли вариант с Велислав Вуцов-четох в други форуми,този не що го съблекат,ами ще го обесят на пресконференция.

ОТ къде знаещ че ще е чужденец.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 май 2014 22:32

blue,не знам но ти мислиш ли че в България има тренер за Левски.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”