А и ако някой си мисли че тръстът или който и да е могат за една нощ с магическа пръчка да оправят нещата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tiamat написа:Абе нищо не се чува тука... Ни имейл, ни костНяма ли група, която да дава някакви новини?? Нали щяха да се правят групи по туй, групи по онуй... И как може да се стане член от презокеанско?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
zlobul написа:Този тръст е "сватба" между доносника и определени фенове. Чиста проба - предателство.
Я ми кажете господа учредители защо допуснахте господина Тодор да участва ? Не трябваше ли да сте независими ?
ПС: Балъците стават все по малко ! Спокойно може да закриете темата. Тръст ли е или Тлъст само те си знаят.
TristaNNN написа:zlobul написа:Този тръст е "сватба" между доносника и определени фенове. Чиста проба - предателство.
Я ми кажете господа учредители защо допуснахте господина Тодор да участва ? Не трябваше ли да сте независими ?
ПС: Балъците стават все по малко ! Спокойно може да закриете темата. Тръст ли е или Тлъст само те си знаят.
Защото, хленчещи умнико, Батков се води собственик и Тръста няма как да придобие и троха без неговата юридическа благословия. Това не ти е дърво в гората-отиваш, сечеш и си го нарамваш за вкъщи вече като твоя собственост.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], olimpi и 19 госта