Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот ultrasbooks.com » 24 мар 2014 09:26

До колкото съм запознат, хората чакат да им мине регистрацията, какво "официално" да правят като нямат съдебна регистрация все още...
А и ако някой си мисли че тръстът или който и да е могат за една нощ с магическа пръчка да оправят нещата :shock:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 апр 2014 06:17

Абе нищо не се чува тука... Ни имейл, ни кост :) Няма ли група, която да дава някакви новини?? Нали щяха да се правят групи по туй, групи по онуй... И как може да се стане член от презокеанско?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2014 12:57

Собственикът на Левски Тодор Батков е изразил готовност да даде 10 % от акциите на клуба на организираните фенове. Адвокатът вече е водил разговори с хора от средите на „сините“ запалянковци и на този етап преговорите са ползотворни.

Срещу книжата феновете ще инвестират, като това вероятно ще стане в инфраструктурата на клуба. Запалянковците на Левски имат желание да подпомогнат ДЮШ на клуба.

Развитие по темата трябва да има в следващите седмици, когато ще има нови срещи и разговори. Батков поддържа контакти с хората от НКП и представителите на тръста „Синята България“.

Запалянковците на Левски показаха страхотна организаторски способности по време на подготовката на юбилея и мача с Лацио.

ГОНГ
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2014 17:29

tiamat написа:Абе нищо не се чува тука... Ни имейл, ни кост :) Няма ли група, която да дава някакви новини?? Нали щяха да се правят групи по туй, групи по онуй... И как може да се стане член от презокеанско?

По-назад в темата има информация за членството :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2014 09:25

ГОНГ

Босът на Левски Тодор Батков проведе среща с членове на тръста „Синя България. Това е първото подобно събитие между двете страни и са обсъждани вариантите организацията на феновете да получи част от акциите на клуба. Става дума за между 10-15 % от книжата на Левски.
Адвокатът е демонстрирал готовност да отпусне акции на феновете срещу съответните ангажименти от тяхна страна, които са свързани с различни инициативи, които вероятно ще бъдат насочени към ДЮШ на Левски.

Тепърва „Синя България“ трябва да одобри концепция, която да изложи на пресконференция. Тодор Батков е готов да допусне представител на феновете в УС на Левски, което също е едно от желанието на „сините“ запалянковци.

Тръстът на запалянковците продължава да се разраства и да набира членове.
[offtopic]

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 25 юни 2014 13:01

Тръста вече официално е регистриран в съда.

За повече информация: http://sinyabulgaria.org/

Видя се, че идеята има бъдеще и от нас зависи да я развием.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 09:38

Феновете на Левски от тръста "Синя България" планират да организират Общо събрание, което трябва да се проведе на 30 август. Запалянковците на "сините" изразяват задоволство от концепцията, която Даниел Боримиров е показал относно бъдещето развитие на школата. Те се надяват, че същата стъпка ще предприемат Константин Баждеков (финансовата част) и Георги Иванов (спортно-техническата).

Ето и позицията на УС на "Синя България":

1. Управителният съвет на тръст „Синя България” подготвя Общо събрание на 30 август 2014 г. в Интер Експо Център. На него тръстът ще реши дали да вземе 15% от акциите на Левски и да се включи в ръководството на клуба.

Управителният съвет е създал работни групи, които ще представят пред членовете на тръста анализ на това какво означава от юридическа гледна точка придобиването на тези акции и какво реално влияние може да се упражнява с тях; икономическа концепция за това как привържениците на Левски ще участват във финансирането на клуба; програма за това какво тръстът ще свърши като акционер във футболния клуб.

2. Със задоволство отбелязваме, че част от посланията на тръста във времето от неговото учредяване през февруари 2014 г. до днес са чути в ПФК Левски. Пример за това е представената през миналата седмица концепция от Даниел Боримиров за развитието на юношеската школа на клуба.

Смятаме едновременно с това, че своите концепции за развитието на Левски трябва да представят още Георги Иванов (спортна) и Константин Баждеков (финансова). От тези концепции привържениците на Левски трябва да разберат по какъв начин и в какви срокове Левски ще се завърне на историческото си място на лидер в българския футбол. Тръстът е готов да окаже всякакво съдействие при подготвянето и представянето на тези концепции.

3. Смятаме, че отсъствието на такива концепции до момента е причината за липса на чувство за стабилност и единство сред привържениците на Левски по отношение изграждането на тима и неговото представяне.

Така няма как да се изгради доверие сред привържениците, както и трайна подкрепа от тяхна страна. Ако декларациите за нов курс на управление и прозрачност останат само такива, то това ще нанесе нови морални и икономически щети върху футболния клуб чрез трайния отлив на публика от стадиона.

4. Тръст "Синя България" няма да позволи да бъде използван като средство за потушаване на напрежението между привържениците на клуба и ръководството на Левски, начело с мажоритарния собственик Тодор Батков, включително и чрез получаване на дял от клуба. С възможните средства тръстът ще настоява, а и прави необходимото Левски да бъде ръководен професионално и от експерти на всяко едно ниво в клуба.
[offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 22:31

Този тръст е "сватба" между доносника и определени фенове. Чиста проба - предателство.
Я ми кажете господа учредители защо допуснахте господина Тодор да участва ? Не трябваше ли да сте независими ?

ПС: Балъците стават все по малко ! Спокойно може да закриете темата. Тръст ли е или Тлъст само те си знаят.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2014 09:46

zlobul написа:Този тръст е "сватба" между доносника и определени фенове. Чиста проба - предателство.
Я ми кажете господа учредители защо допуснахте господина Тодор да участва ? Не трябваше ли да сте независими ?

ПС: Балъците стават все по малко ! Спокойно може да закриете темата. Тръст ли е или Тлъст само те си знаят.

Защото, хленчещи умнико, Батков се води собственик и Тръста няма как да придобие и троха без неговата юридическа благословия. Това не ти е дърво в гората-отиваш, сечеш и си го нарамваш за вкъщи вече като твоя собственост.
[offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2014 10:11

TristaNNN написа:
zlobul написа:Този тръст е "сватба" между доносника и определени фенове. Чиста проба - предателство.

Защото, хленчещи умнико, Батков се води собственик и Тръста няма как да придобие и троха без неговата юридическа благословия. Това не ти е дърво в гората-отиваш, сечеш и си го нарамваш за вкъщи вече като твоя собственост.

ХИтро :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”