Теория на конспирацията.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Re: Теория на конспирацията.

Мнениеот C&A_MALE » 22 окт 2013 19:55

vaskonti написа:
C&A_MALE написа:Ганчев каза за 37 милиона лв. дългове, как става така, че да остане само 2 милиона за 3 месеца..Ако Томов е толкова гениален икономист, как не е започнал в Реал да им избие дълговете за 2-3 седмици :lol: Но след като му вярвате, това си е ваш проблем

Абе те и от "Възраждане" говореха за 85 милиона. Зарежи тия приказки. Реално най-големия дълг е бил вътрешен към Титан, като в преговорите с Ганчев титаните настояват той да плати този дълг, а с Томов се разбират да не го плаща. Тоест, за Томов остава да плати малко над 10 милиона. Какво ти говорят тия разлики от 85 през 35, та до 10? Не е ли това очевАдния начин, по който се отстраняват едни кандидати, за да дойде точно определен?
При "Левски" явно действа друга схема, но общата идея е същата - клубът да се докара до такова състояние, че феновете да са склонни да приемат който и да е за шеф, стига да "спаси" каквото е останало. А една невиждана криза на връх 100-годишнината най-вероятно ще накара сините фенове да преглътнат всеки, който уж се появява на бял кон в последния момент. Може и да бъркам, не знам. То ще си проличи до няколко месеца.

Нещо немога да ти схвана мисълта..Значи един път , Ганчев играе с Томов, след "оттеглянето" му (до тук схванах конспирацията), Титан предлагат ЦСКА на Лупи с 22 млн. по-евтино (тук вече имаме нова конспирация) . Коя точно конспирация е актуална: Между Ганчев и Томов или между Томов и Титан. При Левски нещата може и да са същите, но никой не казва кой е човекът или групата хора, които кредитират Батков. Засега знаем само, че Батков е отпуснал кредити в размер на 41 млн. лева на ПФК Левски София и не е ясно кога точно ще умре от глад адвокатина, след като няма никаква възвръщаемост на парите.Въпреки всичко, ще задам и аз един въпрос: С какви средства Томов издържа ЦСКА, или и там вече произходът е неясен, защото бяхте много загрижени за яснотата в издръжката на Левски, ако можеш да разбулиш мъглата около армията :roll:
Последна промяна от C&A_MALE на 22 окт 2013 20:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2013 20:18

C&A_MALE написа:
vaskonti написа:
C&A_MALE написа:Ганчев каза за 37 милиона лв. дългове, как става така, че да остане само 2 милиона за 3 месеца..Ако Томов е толкова гениален икономист, как не е започнал в Реал да им избие дълговете за 2-3 седмици :lol: Но след като му вярвате, това си е ваш проблем

Абе те и от "Възраждане" говореха за 85 милиона. Зарежи тия приказки. Реално най-големия дълг е бил вътрешен към Титан, като в преговорите с Ганчев титаните настояват той да плати този дълг, а с Томов се разбират да не го плаща. Тоест, за Томов остава да плати малко над 10 милиона. Какво ти говорят тия разлики от 85 през 35, та до 10? Не е ли това очевАдния начин, по който се отстраняват едни кандидати, за да дойде точно определен?
При "Левски" явно действа друга схема, но общата идея е същата - клубът да се докара до такова състояние, че феновете да са склонни да приемат който и да е за шеф, стига да "спаси" каквото е останало. А една невиждана криза на връх 100-годишнината най-вероятно ще накара сините фенове да преглътнат всеки, който уж се появява на бял кон в последния момент. Може и да бъркам, не знам. То ще си проличи до няколко месеца.

Нещо немога да ти схвана мисълта..Значи един път , Ганчев играе с Томов, след "оттеглянето" му (до тук схванах конспирацията), Титан предлагат ЦСКА на Лупи с 22 млн. по-евтино (тук вече имаме нова конспирация) . Коя точно конспирация е актуална: Между Ганчев и Томов или между Томов и Титан. При Левски нещата може и да са същите, но никой не казва кой е човекът или групата хора, които кредитират Батков. Засега знаем само, че Батков е отпуснал кредити в размер на 41 млн. лева на ПФК Левски София и не е ясно кога точно ще умре от глад адвокатина, след като няма никаква възвращаемост на парите.Въпреки всичко, ще задам и аз един въпрос: С какви средства Томов издържа ЦСКА, или и там вече произходът е неясен, защото бяхте много загрижени за яснотата в издръжката на Левски, ако можеш да разбулиш мъглата около армията :roll:

Конспирацията е между Томов и Титан с участието на Ганчев. Офертата от 35 милиона към него и "тежките" преговори са просто за пред феновете - за да има Ганчев достатъчно основателна причина да се откаже. Ако си спомняш, Ганчев каза в интервю по Гонг, че се отказва заради прекалено голямата оферта от 35 милиона. Тоест, "Възраждане" си бяха просто едни ентусиасти, които трябваше да бъдат разкарани, а една сума от 85 милиона би отказал всеки на тоя свят. Ганчев, обаче, се налага да влезе в схемата за да може ентусиазма на феновете да падне от възможно най-високо и Лупи да бъде приет. Самият факт за това как Литекс се развиваше от към трансфери и подготовка е показателен, че Ганчев изобщо не е имал реални намерения спрямо ЦСКА. И така, след "тежки и продължителни" преговори, Ганчев уж се отказва поради невъзможната оферта от 35 милиона. При положение, че Титан от 2 години обясняват, че ще дадат клуба на първия, който го поиска, как смяташ, адекватни ли са тия лупинги от 85 до 10 милиона?
За мен точно това стана в ЦСКА, за себе си сигурен съм. Въпросът в тази тема, обаче, е дали нещо подобно не се готви и с "Левски". Има много признаци за това. Точно тази теория обяснява защо новият им бъдещ собственик се крие. Аз не виждам друго реално обяснение, ако някой друг вижда, нека сподели. Не върви обяснението, че още не е приключена сделката по прехвърлянето, най-малкото защото строежът на трибуната не се финансира директно от клуба, нито от Батков, това поне е ясно, мисля.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 22 окт 2013 20:23

vaskonti написа:
C&A_MALE написа:
vaskonti написа:

Нещо немога да ти схвана мисълта..Значи един път , Ганчев играе с Томов, след "оттеглянето" му (до тук схванах конспирацията), Титан предлагат ЦСКА на Лупи с 22 млн. по-евтино (тук вече имаме нова конспирация) . Коя точно конспирация е актуална: Между Ганчев и Томов или между Томов и Титан. При Левски нещата може и да са същите, но никой не казва кой е човекът или групата хора, които кредитират Батков. Засега знаем само, че Батков е отпуснал кредити в размер на 41 млн. лева на ПФК Левски София и не е ясно кога точно ще умре от глад адвокатина, след като няма никаква възвращаемост на парите.Въпреки всичко, ще задам и аз един въпрос: С какви средства Томов издържа ЦСКА, или и там вече произходът е неясен, защото бяхте много загрижени за яснотата в издръжката на Левски, ако можеш да разбулиш мъглата около армията :roll:

Конспирацията е между Томов и Титан с участието на Ганчев. Офертата от 35 милиона към него и "тежките" преговори са просто за пред феновете - за да има Ганчев достатъчно основателна причина да се откаже. Ако си спомняш, Ганчев каза в интервю по Гонг, че се отказва заради прекалено голямата оферта от 35 милиона. Тоест, "Възраждане" си бяха просто едни ентусиасти, които трябваше да бъдат разкарани, а една сума от 85 милиона би отказал всеки на тоя свят. Ганчев, обаче, се налага да влезе в схемата за да може ентусиазма на феновете да падне от възможно най-високо и Лупи да бъде приет. Самият факт за това как Литекс се развиваше от към трансфери и подготовка е показателен, че Ганчев изобщо не е имал реални намерения спрямо ЦСКА. И така, след "тежки и продължителни" преговори, Ганчев уж се отказва поради невъзможната оферта от 35 милиона. При положение, че Титан от 2 години обясняват, че ще дадат клуба на първия, който го поиска, как смяташ, адекватни ли са тия лупинги от 85 до 10 милиона?
За мен точно това стана в ЦСКА, за себе си сигурен съм. Въпросът в тази тема, обаче, е дали нещо подобно не се готви и с "Левски". Има много признаци за това. Точно тази теория обяснява защо новият им бъдещ собственик се крие. Аз не виждам друго реално обяснение, ако някой друг вижда, нека сподели. Не върви обяснението, че още не е приключена сделката по прехвърлянето, най-малкото защото строежът на трибуната не се финансира директно от клуба, нито от Батков, това поне е ясно, мисля.

Благодаря, още в средата на първото изречение те разбрах. Първоначално помислих, че говориш за конспирация между Ганчев и Томов да извият ръцете на Титан да се съгласят да се откажат от дълговете срещу Титан.
Ако поискат, от НОИ предполагам могат да назоват кой плаща осигуровките в Левски, или НАП да информират обществото кой и какви данъци плаща от ПФК Левски Сф. Това не е толкова трудно, или чадъра е сериозен. При всички случаи, фенове нямат глас за нищо в една частна фирма и това е вън от съмнение. Нито вие нито ние можем да влияем по някакъв начин, при някаква предполагаема смяна на собственост между две или повече ЮЛ, а из форума не спират атаките срещу левскарите по този въпрос, какво сме виновни ние за това, ние сме потърпевши дори.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 окт 2013 23:03

vaskonti написа:Принципно аз не съм фен на въпросната теория. От друга страна не вярвам много на съвпадения, просто понякога формулата 2+2 е прекалено очевидна, както е очевиден и верният отговор.
Та, ето за какво говоря - в ЦСКА преди 3 месеца отново се появи Сашо Томов. При нормални обстоятелства той щеше да бъде "съблечен", образно казано на "син" диалект и изритан. Но той се появи буквално в последния час от съществуването на ЦСКА като клуб и съответно си остана с ризата на гърба. Случайно ли е това негово появяване в последния момент? Възможно ли е подобна сделка да бъде завършена буквално за 3 дни при целия счетоводен батак в клуба, със сума ти му скрити и явни дългове? За мен е абсолютно невъзможно. Бях го казал още тогава в една тема в червения подфорум, ще го кажа и тук - Томов е подготвял завръщането си най-малко половин година преди това. Но, тъй като е наясно как ще бъде посрещнат, той не може просто така да се появи и да поиска клуба. Особено на фона на концесията, която сама по себе си е положително нещо - веднага щеше да бъде обвинен, че просто има апетити към земята, стадиона, че ще строи мол и тем подобни. Ясно му е, че феновете ще реагират бурно и ще го изритат. И какво прави? Томов си е приятел с Ганчев по комунистическа линия. Колко му е да го убеди да се направи, че има интерес да купи ЦСКА, да се имитират едни "тежки" преговори, които да се "провалят" в последния момент, междувременно Титан през цялото време мрънкат, че не могат и няма да издържат повече клуба. В следствие на тази постановка клубът уж тръгва към пропастта - не се плащат никакви заплати, отказва се участие в ЕКТ, въобще нещата изглеждат крайно мрачно. Достига се до един понеделник, в който се заявява, че в 12:00 клубът ще обяви фалит и ще се превърне в ЦСКА-Нефтохимик(невъзможно според правилниците) или ЦСКА-Радомир(възможно според правилника). Феновете са отчаяни и търсят спасителна сламка, склонни са дори това да не е сламка, а змия. И ето, че изведнъж Томов се е събудил същата сутрин и решава да вземе клуба. За няколко часа организира няколко бизнесмена, уговоря чичо Лори, отправя оферта и след 4-5 дни сделката е налице. Истината е, че само и единствено в такъв момент и по абсолютно никакъв друг начин Томов нямаше да бъде приет в клуба.
Каква е връзката с "Левски"? Елементарна - от 2-3 дни насам се чудя дали и на вас не ви спретват подобна постановка? Дали новият ви бъдещ собственик не е човек, който е с меко казано противоречива репутация сред сините фенове? Дали не се опитват и вас да ви поставят в ситуация, в която да нямате друг избор, освен да го приемете, независимо кой е той? Нека не се лъжем - в пространството витаят имената на Пеевски и на Борисов. Наясно съм, че почти всички от вас ще отричат и ще казват, че няма нищо такова, но дори и да не са те, напълно възможно е новият ви бос да е с подобна репутация. Ако това се окаже вярно, как бихте приели подобен човек? Как е възможно няколко години наред организационно "Левски" да е на доста прилично ниво и изведнъж от 2 години насам нещата да станат крайно аматьорски и смехотворни! Съвпадение? Кой вярва? В крайна сметка тази теория обяснява по елементарен начин защо този човек още не излиза на светло. Някой има ли друго адекватно обяснение защо толкова време се крие? Просто чака подходящия момент, точно както го дочака Томов...

http://frognews.bg/news_60067/..........собственик на Левски е БКП + всичките и производни в това число ГЕРБ, ДПС,СДС, РДП. Томов е един отчаян човек, който търси в момента вълна, която да не отива към затвора а към рая. Когато отново всичко в ЦСКА стане прозрачно, тогава мога да му повярвам, сега сме в мъглата на Левски. В този "мъглив" смисъл, очаквам журналистите плюещи по ЦСКА и Левски, да се разровят из боклука в Разград, Пловдив, Ловеч....такива ми ти работи. Конспирации винаги е имало, но тези футболните са едни бели кахъри за изтерзаният Българин :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 окт 2013 14:21

pomiqr48 написа:honda, Бойко Борисов и той игра футбол с издирвания от Интерпол и руските служби Константин Циганов, който дори има получено българско гражданство? Верно 2 години по-късно го предадохме, но след дъжд качулка.

Нямам никакво желание да се превръщам в адвокат на М.Чорни, той определено може да си позволи много по-скъпи такива от мен. ;)
Ако има за какво - да го задържат и да му предяват обвинения и ако съда реши да го признае за виновен.
Това ,което казах ,че в периода в който е обявен за издирване от Интерпол , въпросния господин се придвижваше абсолютно необезпокояван на територията на държави като Германия и Великобритания. Интересно по какъв начин е влезнал във въпросните държави ? Не съм специалист по материята ,но ако наистина е издирван ,няма ли в момента в който минава през граничния контрол на компютъра да се появи ,че въпросния човек е обявен за международно издирване?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 окт 2013 22:15

Васконти, пропускаш един важен факт. А той е, че Батков има пари. Много пари. Виж, как да се осчетоводяват и да е законно, само капацитети като Баждеков могат да се произнесат. Явно за 5-6 млн годишно може без проблем.
Но в Левски проблемът не е финансов, а спортно-технически. С един твой колега споделих мнението си, че не само в Левски, а в България нямаме обучени специалисти, които да реализират футболен проект. Да предвидят всичко около него, да направят програма, финансови разчети, методи на действие във всички сфери, говоря за дългосрочен план.
Без подобни кадри колкото и пари да се наливат, ще е до под кривата круша. Всеки бивш играч или треньор, или ветеран се бара, че разбира и може, но всъщност се вижда, че нищо не може. То е като един ел. монтажник да каже: Аз мога да направя електропровод, щото знам как се монтира! Хубаво, ама там има изчисления и камион врътки, прави се провесна крива на кабела, която се налага на профила на местността, и която съдържа неща като sinh и cosh ( който чете, нека разбира!). Същото е, няма как да стане! ;)
И да, двата финансови полюса в Левски е крайно време да станат един.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 окт 2013 09:04

Темата не е за това дали Батков има достатъчно пари или няма. Не знам колко пари има наистина, но от 4 години насам "Левски" е с бюджет около 10 милиона, а сериозни приходи няма, освен трансфера на Дембеле. За сметка на това само Силва е чиста загуба от над 1 милион, прибави към него и другите двама "хрантутници". Колко толкова трябва да е богат Батков, че най-много да намръщи мустака след всичко това?
Темата е за новия собственик - кой е той и най-вече защо се крие толкова време? Аз просто си казвам мнението защо се крие, тъй като виждам прилики със смяната на собствеността в ЦСКА - клубът се докарва до такова състояние, че феновете да са склонни на всякакъв компромис, само и само да се оцелее. То иначе е много лесно да се каже "ако трябва и през окръжните групи ще минем, но да се очистим", но когато нещата наистина опрат до такъв вариант, феновете ще предпочетат какво ли не, само не и окръжни групи. Далеч съм от мисълта, че "Левски" е застрашен от подобно нещо. Но е достатъчно на връх годишнината сезонът ви да е пълен провал - примерно 6-то място в крайното класиране и отпадане за купата - айде ако не сега от ЦСКА, то в следващ кръг.
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2013 13:33

Не знам, много сложна ми се вижда такава теория. Не, че е невъзможна, но ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 окт 2013 16:18

Сложна, но работеща - ако в ЦСКА всичко беше наред, Томов нямаше да бъде приет по никакъв начин. А сега виждаш какво е отношението. Със сигурност не е положително, но в най-лошия случай е сдържано и с едно на ум...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2013 18:35

vaskonti написа:Сложна, но работеща - ако в ЦСКА всичко беше наред, Томов нямаше да бъде приет по никакъв начин. А сега виждаш какво е отношението. Със сигурност не е положително, но в най-лошия случай е сдържано и с едно на ум...

Да, реално дълговете ви си висят, нищо не се плаща, пари няма-само приказки. Сашо да плати-това е оксиморон. Странна работа е там, ще видим откъде ще изскочи заека.
Но аз искам да си продължа мисълта за кадрите. Реално Левски направи пробива с малко пари. Един чужденец-Бардон, Вагнер и Темиле ги взехме доста преди това, играха по Варна, насам-натам. Един хърватин.
Всичко останало българи. Нито гръмки трансфери, нито големи заплати, за сравнение в момента в Левски се изливат бая повече пари оттогава, а резултатите-без коментар!

Върни се в “Левски”