Тайните досиета на агресорите на "Герена"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Тайните досиета на агресорите на "Герена"

Мнениеот damyanov1963 » 12 окт 2013 20:29

milen.hristov написа:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.128999904735.101867.99516934735&type=3
Това ли са феновете на Лески, някакви с маски. Като твърдиш, че си Мъж, за какво са ти тези маски. Като твърдиш, че си Мъж излез и си покажи лицето, не се крий

Пич, изпълни си мисията да разединяваш феновете на ЛЕВСКИ, айде спри се вече!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 20:31

mitko_r написа:Още ли редите сополи за Петев и Насо ? :twisted: Те са минало свършено! Настоящето и бъдещето бяха днес на терена и на пейката. Точка :!:

Темата няма нищо общо със Сираков и с Петев

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 12 окт 2013 20:33

Parmalat написа:На всички е ясно че Мафията управлява Левски.

А ТИМ, Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев, Цветан Василев, Николай Гигов, Митко Събев, Марешки какви са :?:

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 12 окт 2013 20:35

milen.hristov написа:
mitko_r написа:Още ли редите сополи за Петев и Насо ? :twisted: Те са минало свършено! Настоящето и бъдещето бяха днес на терена и на пейката. Точка :!:

Темата няма нищо общо със Сираков и с Петев

Агресорите от Герена са ударна бригада на тиквата по средата на снимката , ходят да протестират пред парламента и агитират и купуват гласове по време на избори.Изображение Ако виждаш ТРИ тикви,ти си се събудил,ако виждаш ДВЕ тикви,ти си заспал!
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 12 окт 2013 20:37

damyanov1963 написа:Пич, изпълни си мисията да разединяваш феновете на ЛЕВСКИ, айде спри се вече!

Пич, не той, а престъпниците от НКП ни разединяват!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 20:40

damyanov1963 написа:
milen.hristov написа:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.128999904735.101867.99516934735&type=3
Това ли са феновете на Лески, някакви с маски. Като твърдиш, че си Мъж, за какво са ти тези маски. Като твърдиш, че си Мъж излез и си покажи лицето, не се крий

Пич, изпълни си мисията да разединяваш феновете на ЛЕВСКИ, айде спри се вече!

От кога е грешка да се казва истината, тук може и да влезе някой млад левскар който избира дали да стене част от тях или не. Тези млади левскари трябва да знаят кои стоят до нкп.
Тепърва започвам

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 окт 2013 20:41

Те след случката какво друго направиха да ви разединяват?А вие не спирате и не спирате.
Изображение

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 12 окт 2013 20:44

Много се чудех дали си заслужава и аз да си дам мнението за тази ужасно болезнена за истинските ЛЕВСКАРИ история.Аз съм на 68 години и потомствен ЛЕВСКАР.Ходя на мачовете на ЛЕВСКИ от 5годишен.ЛЕВСКАР в червата.Не съм в България от доста години и следя всичко чрез Интернет.Взимам отношение,защото болката е ужасна.МРАЗЯ измисления комунистически отбор,защото като войник бях в Армейската школа за високо спортно майсторство.МРАЗЯ всичко комунистическо и оцветено в червено!!!За тази гнусна история ,която се разигра с най обичания български отбор,нямам думи.Не мога да обвинявам никой,защото инфото,което се поднася е доста манипулирано,но ЛЕВСКИ загуби един истински европейски треньор,който се опита да направи нещо ,но за пореден път не му беше дадена тази възможност.Петев,дали е чорбар или не ,не знам,но знам че успя да направи един селски отбор-гранд в България,който най важното е че играе съвременен футбол и е единствения отбор(за мое най голямо съжаление),който играе футбол!!!
Насо всички стари левскари го познаваме ,какво леке си беше и остава.За Иво нямам мнение,но по постъпките му показва ,че е мъжкар,а Насо,ако беше такъв трябваше да се опъне на тези МУТРИ.Сигурен съм,че ако това се беше случило при Гонзо,развоя на събитията щеше да бъде друг.
Жалко и трагично е ,че любимият ми отбор в момента е в лапите на "грешката на природата"Батков и неговите мутри.Дано стане чудо и по скоро да се отървем от това ченге и всичките боклуци около него!!
Дали ще бием "чорбата"в този момент не ме вълнува.Единственото,което ме вълнува е ЛЕВСКИ да си върне народната подръжка и любов,да играе съвременен футбол и да се отърси от всички криминални и ДС елементи.
Моля,чорбарите и другите антилевскари да не вземате отношение по тази болезнена за нас тема.Благодаря ви предварително!!!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 12 окт 2013 20:44

Милене , колко тикви има на снимката ?Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 12 окт 2013 20:46

Stahlgewitter написа:Те след случката какво друго направиха да ви разединяват?А вие не спирате и не спирате.

Това беше капката, която преля чашата. Осъзнавате ли какви хора защитавате ? Осъзнавате ли какви хора има във фракциите?
Срамно е да се наричат левскари и да стъпват на ст. "Георги Аспарухов".
Последна промяна от MainEventer на 12 окт 2013 20:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”