Мнениеот Емигрант 45 » 12 окт 2013 20:44
Много се чудех дали си заслужава и аз да си дам мнението за тази ужасно болезнена за истинските ЛЕВСКАРИ история.Аз съм на 68 години и потомствен ЛЕВСКАР.Ходя на мачовете на ЛЕВСКИ от 5годишен.ЛЕВСКАР в червата.Не съм в България от доста години и следя всичко чрез Интернет.Взимам отношение,защото болката е ужасна.МРАЗЯ измисления комунистически отбор,защото като войник бях в Армейската школа за високо спортно майсторство.МРАЗЯ всичко комунистическо и оцветено в червено!!!За тази гнусна история ,която се разигра с най обичания български отбор,нямам думи.Не мога да обвинявам никой,защото инфото,което се поднася е доста манипулирано,но ЛЕВСКИ загуби един истински европейски треньор,който се опита да направи нещо ,но за пореден път не му беше дадена тази възможност.Петев,дали е чорбар или не ,не знам,но знам че успя да направи един селски отбор-гранд в България,който най важното е че играе съвременен футбол и е единствения отбор(за мое най голямо съжаление),който играе футбол!!!
Насо всички стари левскари го познаваме ,какво леке си беше и остава.За Иво нямам мнение,но по постъпките му показва ,че е мъжкар,а Насо,ако беше такъв трябваше да се опъне на тези МУТРИ.Сигурен съм,че ако това се беше случило при Гонзо,развоя на събитията щеше да бъде друг.
Жалко и трагично е ,че любимият ми отбор в момента е в лапите на "грешката на природата"Батков и неговите мутри.Дано стане чудо и по скоро да се отървем от това ченге и всичките боклуци около него!!
Дали ще бием "чорбата"в този момент не ме вълнува.Единственото,което ме вълнува е ЛЕВСКИ да си върне народната подръжка и любов,да играе съвременен футбол и да се отърси от всички криминални и ДС елементи.
Моля,чорбарите и другите антилевскари да не вземате отношение по тази болезнена за нас тема.Благодаря ви предварително!!!