ЕМИЛ написа:Петев е прекрасен треньор и Левски може само да спечели от неговото назначение . Ето това е пътя към титлата .
XAXAXAXAXAXA

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Петев е прекрасен треньор и Левски може само да спечели от неговото назначение . Ето това е пътя към титлата .
tsonpen написа:Ще е интересно ако е истина. Но най-вероятно футболистите в комбина с хора от щаба и Батков ще го уволнят при втората му грешка. А той ще направи със сигурност.
Иначе не е лошо момче. Работливо е и е от новото поколение, чийто взор не се пречупва през чашката. Но успехът му в Лудогорец се крепеше и на цял един екип и на собственик, който всячески подпомагаше проекта си. А самият колектив от футболисти са момчета, които знаят йерархията и мястото си. Сега някои сини звезди ще кажат "К'ъв е тоя?", а други ще го възприемат като поредния заемащ поста и то временно. Дано не съм прав и ако наистина го назначат да поработи успешно. Аз не съм от тези, които вярват, че успехът на Лудогорец е въпреки Петев. Просто дойде момент в който той се изчерпа и вече имаше нужда от друг тип човек на върха. Така и не получи награда като треньор, нито в годината, в която направи требъл, нито в следващата, в която взе втора поредна титла.
Stahlgewitter написа:Някой да измисли символ за "НЯМАМ ДУМИ".И само да попитам на Герена издивяхте тотално или имате поредния гениален план.И последен въпрос към Герена:Сърби ли ви вече някъде там защото със сигурност ще ви засърби нечовешки.
валидол за теб написа:Протестирайте в дербито, като набиете футболистите час преди мача и не се явите на стадиона
Vincenzo написа:Лошо за Левски. Лично мнение... Йока си е няколко класи над тоя олигофрен. Все пак успех.
Потребители, разглеждащи този форум: simby и 91 госта