allez_les_blues написа:Горе главата Левскари- пред нас е примерът на великия Байерн! Миналия сезон баварците прибраха три калъфки-загубиха злощастно финала на ШЛ от ЧЕЛСИ и то на собствения си стадион в Мюнхен, загубиха финал за купата на Германия от Дортмунд, и останаха на второ място в Будеслигата след Дортмунд.Тогава ги скъсаха от подогравки-в Германия феновете на всички останали отбори мразят Байерн и не пропуснаха да се изгаврят с тях.Всичко това обаче само раздразни ранения звяр, и този сезон Баварската машина помете всичко по пътя си, и завоюва златен требъл.Сигурен съм че така ще стане и с ЛЕВСКИ- догодина по това време ще сме шампиони и носители на Купата, това може да го запомните, казвам ви го тук и сега- 26.05.2013 година, запишете си го ако искате!.САМО ЛЕВСКИ!
Заради такива тъпанари като теб
ви се подиграва цяла България.Дето не си сваляте сините очила.На истинските фенове на Левски,които виждат че нито отбор,нито ръководство има като хората.На тях им е ясно че трябват промени,и то радикални,не на теб.И аз съм се радвал на Левски когато биеше в ЕКТ,макар че не съм негов фен.