Кога най-накрая ще видим истински Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !

Мнениеот angelco77 » 26 май 2013 14:22

allez_les_blues написа:Горе главата Левскари- пред нас е примерът на великия Байерн! Миналия сезон баварците прибраха три калъфки-загубиха злощастно финала на ШЛ от ЧЕЛСИ и то на собствения си стадион в Мюнхен, загубиха финал за купата на Германия от Дортмунд, и останаха на второ място в Будеслигата след Дортмунд.Тогава ги скъсаха от подогравки-в Германия феновете на всички останали отбори мразят Байерн и не пропуснаха да се изгаврят с тях.Всичко това обаче само раздразни ранения звяр, и този сезон Баварската машина помете всичко по пътя си, и завоюва златен требъл.Сигурен съм че така ще стане и с ЛЕВСКИ- догодина по това време ще сме шампиони и носители на Купата, това може да го запомните, казвам ви го тук и сега- 26.05.2013 година, запишете си го ако искате!.САМО ЛЕВСКИ! :mrgreen:

Заради такива тъпанари като теб
ви се подиграва цяла България.Дето не си сваляте сините очила.На истинските фенове на Левски,които виждат че нито отбор,нито ръководство има като хората.На тях им е ясно че трябват промени,и то радикални,не на теб.И аз съм се радвал на Левски когато биеше в ЕКТ,макар че не съм негов фен.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 май 2013 14:36

Докато Мустака , Боклуците , Досчуиеви и други подобни са благодатели на отборите не ни очаква нищо добро !
Трябва да се въведе правило че никой не може да притежава повече от 30% от един отбор и важните решения да не се взимат от един човек , а от група и тези хора да са закръмени с идеити на клуба и да имат акции в този клуб.
Без генерални промени нищо няма да се промени !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 май 2013 14:41

mimi29 написа:Знаете ли каква е разликата между обикновените фенове като мен и фенове като ВУЦОВ СИРАКОВ ПЕТКОВ ГОНЗО МЪРИ и още много да не ги изброявам всичките.АЗ не за 5лв за 5 милиона лева не мога да застана срещу ЛЕВСКИ та камо ли да взема нещо от ЛЕВСКИ което да навреди на отбора защото до края на живота ще ме боли сърцето ще бъде винаги в съзнанието ми и ще умра с тая болка и мисъл.

Изброените от теб не са фенове, а бивши футболисти, понастоящем треньори или футболни деятели, които преди всичко са професионалисти, а не фенове на този или онзи отбор в който са играли.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 май 2013 15:41

mimi29 написа:Знаете ли каква е разликата между обикновените фенове като мен и фенове като ВУЦОВ СИРАКОВ ПЕТКОВ ГОНЗО МЪРИ и още много да не ги изброявам всичките.АЗ не за 5лв за 5 милиона лева не мога да застана срещу ЛЕВСКИ та камо ли да взема нещо от ЛЕВСКИ което да навреди на отбора защото до края на живота ще ме боли сърцето ще бъде винаги в съзнанието ми и ще умра с тая болка и мисъл.

Бъркаш нещата хората са професионалисти. Дори големия левскар Наско Сираков го е правил като футболист на Славия на финал за купата срещу Левски.
Станимир Стоилов , Петър Михтарски , Станислав Ангелов , Емил Кременлиев , Асен Букарев. Знаеш ли кое е общото между всички тези имена , всичките са играли и за Левски и за ЦСКА.... А честно да ти кажа начина по който се отнесе Батков с Г. Петков беше ужасен , а ако не беше Г. Петков с хубавите си спасявания нямаше да стигнем 1/4 за УЕФА преди 7 години. Батков е човека който вреди на Левски , сега ще смени Митов ще дойде някой друг , след като отпаднем от Европа и той ще си замине , така до края не сезона ще сменим 2-3 минимум. Виж ги Лудогорец Петев отпадна от Европа , имаше малки кризи по време на шампионата , но не си сменят треньора. Тази смяна обърква и футболистите , тъкмо свикнат с методите на един и им се налага да тренират и играят по друг начин. Според мен Митов трябва да остане , ако не друго все още няма загуба (в редовното време) , като треньор.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 26 май 2013 15:59

днес чух едни приказки на едни хора на съседната маса,а именно:
Батков и Венци прецакали Домусчиев-взели те парите му(500 000),раздели ли си по 200 и 100 сложили за Х(4.50)+450 за двамата.
така и така нямали сме били шанс за шампионска лига(което е много вярно),Батков сега щял да разпродаде половината и ще играем в лига европа.там по голям шанс за пробив и повече пари.
а да не забравяме че и стадион ще строим

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 май 2013 16:21

Не сме лягали на Лудогорец, просто те са по-добри от нас и си вкараха положенията, за разлика от Левски ;) Реално сините сами си се прецакаха, ние нищо не играхме, но поне проявихме мъжество и достойнство да не допуснем нов гол, главно заради Гошо Петков :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Мнениеот Ibrik4iq » 26 май 2013 16:33

Не заслужавахме титлата защото бяхме добутани от Фортуна и от съдиите до т.нар. шампионски мач. Не заслужавахме и заради наглия гьонсуратлък през последната седмица, помислихме се за велики и че всичко е предрешено. Не знам защо, но и снощи по време на мача при всяко влизане в нашето нак. поле оставах с убеждение, че славистите нямат абсолютно никакво желание да бележат. Минават ми разни мисли, но са направо еретични да ги споделя

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 26 май 2013 17:01

Viktor4o_Rs написа:Не сме лягали на Лудогорец, просто те са по-добри от нас и си вкараха положенията, за разлика от Левски ;) Реално сините сами си се прецакаха, ние нищо не играхме, но поне проявихме мъжество и достойнство да не допуснем нов гол, главно заради Гошо Петков :roll:

Така лии!? Значи съвсем случайно, жоро вратарчето, вчера беше безгрешен, а там се разминаваше с топката, като вратар на махленски отбор. Или казваш, че само той е легнал на Лудогорец, а вчера само той не е легнал на Левски.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2013 17:48

COVINI написа:Не взеха титлата защото имат най-слабия отбор от първите в класирането.Направете съпоставка между играчите на всеки пост и дали ще имат и един начело.

Ако разбираше малко повечко от футбол, щеше да знаеш, че един отбор не е прост сбор от футболисти, а колектив. Понякога решаваща роля играят и нагласата за конкретния мач, и конкретните обстоятелства. Сигурен съм, че ако „Левски” и „Славия” преиграят 10 пъти снощния мач, поне в 8 от 10-те срещи „Левски” ще победи. 8-)
Според твоята сбъркана логика „Левски” трябваше да смаже „Берое” на финала за купата, защото разполага с по-качествени единици практически на всеки пост. Да, ама не. ;) Да не ти обърквам главицата с по-сложни примери, като например финал за ФА Къп „Ман Сити” – „Уигън”.
Явно понеже (според теб) „Левски” е по-слаб от челните отбори той завърши на 8 точки пред третия – ЦСКА (победа и загуба), на 11 точки пред четвъртия - „Ботев” (победа и загуба) и на 21 (двадесет и една) точки пред прехваленото отборче на „Литекс” (две победи).
Толкова по темата. 8-)
[offtopic]Спри да ми пращаш ЛС, глупако. Разбирам, че много ти се иска, но не си падам по мъже, така че се ориентирай към специализираните сайтове, мека китко! :lol:[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 май 2013 18:28

allez_les_blues написа:
ама що па трябва да хрантутим Дебелия тумбак бре, пари да му предлагаме-айде стига. А Славия все някой ден ще опре до Левски, така както Локо(СФ) опря до ЦСКА. То не е далеч и тоя ден между другото ;) И пак давам пример с Байерн-миналия сезон не една, не две, ТРИ калъфки прибраха, буквално ги сринаха от подигравки, но този сезон нали видяхте какво се случи-ФАНТАСТИКА БАВАРИЯ прегази всичко и всички :mrgreen: Догодина имаме юбилей, елементарната справедливост изисква ние да сме шампиони- Литекс се пробваха два пъти, ЦСКА се пробва, Лудогорец се пробва...време е и Левски да вземе своя пай-айде тая година станалото станало, титлата беше по скоро пожелателна преди началото на сезона, но следващия сезон нещата вече са на живот и смърт...а за ЦСКА щеше да е по-добре да станем шампиони, дето се вика щяхме да си по-начешем крастата и догодина можеше пък те да хванат ръка...сега няма баце, следващия сезон ще е Сталиградската битка :mrgreen:

Ти, който само преди седмица, след кръг №28, пееше шампионски песни и обясняваше как чичи Венци щял да вземе "сигурните" пари на Борат пред трудните на Домуса, определено не си актуален :)
В голяма грешка по отношение на Славия сте повечето от вас - Славия определено НЕ СКОЧИ на Левски! Играха на 100 % не повече от 4-5 човека. След като опита за центриране на Електричката намери гредата, славистите ги беше страх до наказателното поле да стигнат (камо ли удар да отправят!) да не би да вкарат гол.
Показателно беше "отиграването" на Галин Иванов при 1-1 в 90 минута.
Везалов свърши работата. Не играя футбол професионално, но ми е трудно да си обясня логично "отиграването" му.
Жоро Вратарчето спаси една-единствена топка извън обсега му! Всички удари бяха в него .... както той се изрази - "Сам ли да си я вкарам във вратата?"
Този мач не е лошо да се изгледа още веднъж от всички сини фенове - може и да намерят доста отговори ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”