Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Мнениеот Tommi » 06 апр 2012 18:25

percival написа:
Tommi написа:
percival написа:Ти що пишеш глупости ? От 2005 го има за картотекирането или по скоро за това че може да се играе само за 2 клуба през един сезон в официални мачове.

Аз не го виждам в правилника на БФС от 2005г. ;)

Ми нали ти писах и по рано кои са ФИФА ,кои са бфс !
Явно бфс е над ФИФА ,както и над законите в страната !
http://www.fifa.com/mm/document/affederation/administration/50/02/49/status_transfer_en_25.pdf

Те го на , важи за всички членки на ФИФА ,явно бфс не е :) От Юли 2005 е !

Нали и аз писах по-рано. След като ФИФА не разрешава договорите със срок за изпитване, ЦСКА взе ли Анисе?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 апр 2012 18:27

Tommi написа:[
Нали и аз писах по-рано. След като ФИФА не разрешава договорите със срок за изпитване, ЦСКА взе ли Анисе?

Това също ще се изясни от ФИФА ,ясно се вижда че бфс погазват всички закони и норми заради лични изгоди ! И това с Анисе е още един реален пример за това .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2012 18:30

Символът-на-Пловдив написа:А дали не е бил картотекиран като аматьор през пролетта ?

Имаше такъв период, но мисля, че беше при следващото връщане в Левски, може и да бъркам. В случая няма значение статута. Градев твърди, че картотеката му е нередовна, а не договора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 апр 2012 18:36

Tommi написа:
Символът-на-Пловдив написа:А дали не е бил картотекиран като аматьор през пролетта ?

Имаше такъв период, но мисля, че беше при следващото връщане в Левски, може и да бъркам. В случая няма значение статута. Градев твърди, че картотеката му е нередовна, а не договора.

Не че Градев твърди ,а ми си е така по документи :")
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2012 18:42

percival написа:
Tommi написа:

Не че Градев твърди ,а ми си е така по документи :")

По документи, но не по правилника на БФС от 2005г. :)
Спирам да споря. Когато ФИФА, ФАФА или ФУФА ви даде титлата от сезон 2005/2006, ще ви се извиня и ще ви поздравя за спечелването на 32-та титла. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 апр 2012 18:52

К'ва е тая нелепица бре ? ... :roll:

Я да карам директно ...
Каква титла да ни отнемат !? :?
... Ние сме Левски и сме над закона !! :lol:

Но никой не е над нашият !!! ... :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 апр 2012 18:54

THE G.A.M.E написа:К'ва е тая нелепица бре ? ... :roll:

Я да карам директно ...
Каква титла да ни отнемат !? :?
Я трайте там ... Ние сме Левски и сме над закона !! :lol:

Но никой не е над нашият !!! ... :twisted:

Я се потопи там от където изплува :) Че и другата ви титла ще замине ,тази на "моралните" шампиони ,явно не сте били толкова морални :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 апр 2012 18:57

turbogena написа:Какво ни занимавате с тоя ненормалник Градев? :lol:

Щом го изкарвате ненормален значи е точно обратното!В Бъглария нормалните хора ги смятат за луди..Това е жалката истина. ;)
Последна промяна от RedeviL на 06 апр 2012 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 06 апр 2012 19:06

Този доказан некадърник в правото,дори ми е гнусно да го слушам.
Ако аз бях толкова некадърен,щях да се скрия в някоя далечна селска кочина и да си трая.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Левски”