bubka написа:Абе говедата кога са успяли да отпаднат и от Купата бе. Аз ги търся тука кой им е съперник на четвъртфинала.
Ти остави, аз като видях, че са 4 точки зад кандидат шампионите и ми падна ченето.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:Абе говедата кога са успяли да отпаднат и от Купата бе. Аз ги търся тука кой им е съперник на четвъртфинала.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:bubka написа:Абе говедата кога са успяли да отпаднат и от Купата бе. Аз ги търся тука кой им е съперник на четвъртфинала.
Ти остави, аз като видях, че са 4 точки зад кандидат шампионите и ми падна ченето.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Само това ли успя да ти роди главицата?
Dust написа:Когато фактите говорят на човек всичко му изглежда тъпо.
Сините са отпаднали от КБ, факт. Този слаб отбор на Левски направо се чудя как е само на 4 точки зад кандидат шампионите.
miro_rz написа:W84me написа:НЕМ да Иляди в Тирето! Абсолютно слаби.
2-3 години работа му трябват и ще газят
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
El_Capitano_Puyol написа:Първенството трябва да е от 10 отбора, но това не изнася на гнома от Микре, щото ще липсва пълнежа от сателити, с които се мъчи да бори Лудогорец. В някои от годините 2019 и 2023г когато микренци бяха близо до титлата, това изобщо нямаше да се случи ако отборите бяха 10 и сателитите на Микре, от които печелеха дежурни 6 точки просто ги нямаше. Толкоз по тоя въпрос.
W84me написа:НЕМ да Иляди в Тирето! Абсолютно слаби.
peliforewer написа:El_Capitano_Puyol написа:Първенството трябва да е от 10 отбора, но това не изнася на гнома от Микре, щото ще липсва пълнежа от сателити, с които се мъчи да бори Лудогорец. В някои от годините 2019 и 2023г когато микренци бяха близо до титлата, това изобщо нямаше да се случи ако отборите бяха 10 и сателитите на Микре, от които печелеха дежурни 6 точки просто ги нямаше. Толкоз по тоя въпрос.
Последно време се надпреварваш да пускаш тъпи коментари, за какви сателити ми говориш като Лудогорец държат БФС, Професионалната лига и телевизията излъчваща първенството.Лицето Караманджуков беше назначено от Домусчиеви в Разград за да работи със съдиите.В БФС всяко решение се взема само с благоволението на хората от Лудогорец.Довечера с интерес ще гледам Железов железен ли ще е или пластмасов :) .
Потребители, разглеждащи този форум: VDP и 11 госта