Именно. В един момент може да се окажем на 5 място, ако продължаваме с тази игра! То всъщност и четвъртото място може да се окаже недостатъчно, ако Ботев вземе купата!vvessel написа:rane написа:Дано вземем Купата! На мен в това ми е надеждата. Майната му на останалото! Не я ли вземем и не подобрим ли играта си... не ми се мисли за вариантите
Както вървят нещата и до бараж няма да стигнем, така че купата е спасението.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
И пак продължаваш с лъжите.bilyaletdinov написа:Играли добре Паулиньо и Тиам, ама навързали 4 поредни загубиЗабавно, доста. Най-големият успех на Ментето е, че би Тирето с 2-0 за Купата. Баража даже не трябва да го споменаваш, защото го докопахме абсолютно случайно с една измъчена победа у дома над Ботев.
Явно другите много са свалили нивото, а Разград с Херо са били по-силни от всички останали. Толкова силни, че сбиртока на Микре щеше да им вземе титлата. Ама за Левски оптималното беше да върти загуби от който го прекара, а треньорчето да се прави на разсеян. Не случайно дойде и Вадуц и Ментето си хвана пътя, ама преди това си взе паричките.
Явно Роси е правил невъзможното и е постигнал невъзможни резултати.
Ама нека е некадърник Хубчев. А Ментака е светило, с което може само да се гордеем. Нищо, че щеше да счупи рекорда за поредни загуби на Левски първенствототой е светило и можем само да съжаляваме, че е далеч от Левски.
Колко жалко. За точките, нямам да се изненадам и Левски да го изкараш шампион. 25 точки от Лудогорец. Мога да хвана бас, за по една фланелка на Левски , че в края на сезона ще сме на по-малки от 25 години.
Въпросът е, че някои фенове и журналисти много удобно плюят по българския треньор, а Ментака със същите резултати не смеят да го пипат и приблизват. Помиярска история.
Баражът сме го били докопали със случайна победа срещу Ботев? Сигурно си забравил, че направихме историческа победа над Берое, като гост? Победа, която не е постигана от къде по-силни поколения и отбори на Левски
Другата лъжа е, че сбиртока на тирето щял да вземе титлата на турците! Та те завършиха на 7т. пред тях. Как точно са били застрашени?
Иначе личното ми мнение е, че на бас се хващат само глупаците
Силно се надявам, че Левски няма да завърши на 24 т. от турците. Първо защото не вярвам те да спечелят 88 точки и второ се надявам Левски да завърши с доста над 64 точки, с което да запази сегашното си място. Проблемът, който ме притеснява е играта на отбора, както и доста тегавите плейофи, които се очертават. Надявам се отборът да се стегне, да се вземат в ръце всички и най-вече Хубчев и най-накрая да заиграем футбол, да се постигнат 5-6 победи от тези 12 оставащи мачове и да не се трупат повече загуби. Ако обаче се продължава с тази игра, то 5 място в един момент може да ни се стори доста реално.
А най-вече се надявам да вземем Купата на България. Това е нещото, което би осмислило сезона!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Мда, ама явно забравяш как могъщите разградци падаха от сбиртока на Белчев до 80 Мин. на мача им в Разград. Умело ги пропускаш тези неща. Победата над Берое си е победа, но щеше да има нулева стойност, ако не бяхме обърнали Ботев на Герена седмица по-рано.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Първо мачът с Ботев беше седмица по-късно, а не по-рано! Второ по-важният мач беше този с Берое, т.к. ни бяха най-силният и реален конкурент.bilyaletdinov написа:Мда, ама явно забравяш как могъщите разградци падаха от сбиртока на Белчев до 80 Мин. на мача им в Разград. Умело ги пропускаш тези неща. Победата над Берое си е победа, но щеше да има нулева стойност, ако не бяхме обърнали Ботев на Герена седмица по-рано.
Малко допълнително разяснение, за да ти нарисувам по-ясно картинката!
Ако бяхме загубили мачът срещу Берое, ние щяхме да сме с 3 точки по-малко, а Берое с 3 повече. С други думи ние в крайното класиране щяхме да сме с 61 т., а Берое с 62 и съответно щяха да са трети, а ние четвърти! Надявам се да ти е по-ясно сега?! Освен това, дори да бяхме паднали от Ботев Пд, то в края щяхме да сме с 61 т., което пак ни класираше трети, защото Берое са с 59 т. От това по-ясно не знам как да ти го обясня.
Същото се отнася и за турците и тирето. Ако тирето беше спечелило онзи мач, в който те едва ли не от 2 удара имаха 2 гола, а турците ги счупиха от футбол, то Лудогорец пак щеше да е шампион.
Математика!
Холмар - футболист номер 1 на А група за февруари. Голям!
Днес бележим точно един месец от началото на дарителската кампания! Месец на безрезервна любов и безпрецедентна подкрепа към любимия клуб!
В рамките на един месец приносът на феновете е внушителните 1,419,423.70 лева:
- Абонаментни карти и боксове: 418,450 лева
- Билети: 328,169.51 лева (в тази сума не влизат много голям брой от постъпленията за мача с "Лудогорец" на 14.03 поради начина на изплащане от дистрибуторите)
- Клубни артикули: 224,911.40 лева
- Дарения: 445,421.79 лева от всички канали - банкови преводи, PayPal, DMS, Epay/Easypay
- Музей - 2,471 лева
Билетите от мача с Лудогорец достигнаха 8,000!!! Целта от 10,000 е все по-близo
В рамките на един месец приносът на феновете е внушителните 1,419,423.70 лева:
- Абонаментни карти и боксове: 418,450 лева
- Билети: 328,169.51 лева (в тази сума не влизат много голям брой от постъпленията за мача с "Лудогорец" на 14.03 поради начина на изплащане от дистрибуторите)
- Клубни артикули: 224,911.40 лева
- Дарения: 445,421.79 лева от всички канали - банкови преводи, PayPal, DMS, Epay/Easypay
- Музей - 2,471 лева
Билетите от мача с Лудогорец достигнаха 8,000!!! Целта от 10,000 е все по-близo
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Преди час минах покрай омв-то в областния град и си поръчах билетче. Докато вадя парите от джоба, момчето влязло в системата и ме пита: "Нали не искаш в сектор Г?" и се хили. Чакай, бе, момче, не съм казал за какво събитие искам билет. А то ми отговаря, че цял ден само билети на левскари продава, един купил 9 билета. За сведение нямах сини атрибути.
Това ми е вторият билет на Герена. Първият е от далечната 1987 г. 26.09. с Берое 2-2.
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sgJrLZtQyFo[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
Ние не пеем за победа! Ние пеем за Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.