1914.1902 написа:ralka_levskarka написа:Целта от 5к абонаментни карти е постигната
Можеше и повече да достигнем , ако го нямаше треньора и някои играчи.
Все ще се намери някой да реве за нещо , бре ... баси .
Иначе , Браво за постигнатата цел !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:ralka_levskarka написа:Целта от 5к абонаментни карти е постигната
koisa написа:ralka_levskarka написа:Целта от 5к абонаментни карти е постигната
Предвиждам тежки комплекси в оранжево!
ralka_levskarka написа:Целта от 5к абонаментни карти е постигната
Martinez1948 написа:Поздравления ! Но големият успех с който би трябвало да се гордеете е че не тръгнахте да защитавате корпоративните интереси на един олигарх.
sin4ec написа:Martinez1948 написа:Поздравления ! Но големият успех с който би трябвало да се гордеете е че не тръгнахте да защитавате корпоративните интереси на един олигарх.
Това нямаше как да стане. Ние сме малко хахави, с плочка в мозъците.
Друга тема е дали този " олигарх " няма да осъди България в Страсбург за едни милиарди. Щото обвиненията срещу него са смешни, и цялата работа много, ама много понамирисва. Но това е проблем на прокуратурата .
Това, което мен ме гложди е дали когато Страсбург се произнесе, ББ и ВН ще платят масрафа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:sin4ec написа: Това нямаше как да стане. Ние сме малко хахави, с плочка в мозъците.
Друга тема е дали този " олигарх " няма да осъди България в Страсбург за едни милиарди. Щото обвиненията срещу него са смешни, и цялата работа много, ама много понамирисва. Но това е проблем на прокуратурата .
Това, което мен ме гложди е дали когато Страсбург се произнесе, ББ и ВН ще платят масрафа.
Това е проблем на целия овчи народ! Че го точат като крава, а той си седи, мишкува и се запасява срещу някакъв измислен вирус.
sin4ec написа:Martinez1948 написа:Поздравления ! Но големият успех с който би трябвало да се гордеете е че не тръгнахте да защитавате корпоративните интереси на един олигарх.
Това нямаше как да стане. Ние сме малко хахави, с плочка в мозъците.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, bubka, DoSomethingDifferent, Halo, ivonotbad, kempesmario, khan uvigi, mikata, miro_rz, mrw8, obi4am_pirin, olimpi, Sens85, tmanolov, vlong и 43 госта