Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Някак си не ми звучи сериозно за 2 -3 седмици бройката на дарилите е 6 хиляди и нещо! Къде сте бе милиони Левскари?!? 

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Много хора се събират и даряват заедно. Като се вземе това предвид, сигурно са над 10 хиляди индивидуално...
-
- Контакти:
OOP написа:Някак си не ми звучи сериозно за 2 -3 седмици бройката на дарилите е 6 хиляди и нещо! Къде сте бе милиони Левскари?!?
Бройката не е важна, важна е целата ! А целта си я изпълнихте. За което поздравления !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
А дали се предлагат някъде фланелки без реклами. Тия седмици ме дразнят. А и каквато и реклама да има пак не ми харесва. Предпочитам чиста фланелка с едно "Л".
Не съм голям фен на конспирациите, но си мисля за скандалното съдийство на Сватбата в събота. Далеч съм от мисълта ,че целта е да помага на Черно Море. Колкото и да не ми се иска да го повярвам през главата ми минава една мисъл. Знаеше се ,че мача ще бъде нервен(такива са почти всички мачове на Левски срещу морето във Варна) , да бъде допълнително изнервена публиката на Левски и да се стигне до наказание на Левски да играе следващите си 2 мача пред празни трибуни. От една страна това би бил много силен удар срещу обединената напоследък синя общност. Намаляване на средствата ,които ще постъпят в клуба. От друга страна ще се избегне събиране на много сини фенове на едно място , всички знаем какви скандирания имаше по адрес на управляващите по време на шествието преди мача с онези преименуваните. Отделно следващите ни два мача са срещу Славия и Лудогорец и двата клуба се ползват със специалното благоволение на управляващите.
Дали не е имало опит с един куршум да бъдат ударени няколко заека. Особено като си мисля за съдийството на Сватбата в последните 25 минути на мача.
Дали не е имало опит с един куршум да бъдат ударени няколко заека. Особено като си мисля за съдийството на Сватбата в последните 25 минути на мача.
honda написа:Не съм голям фен на конспирациите, но си мисля за скандалното съдийство на Сватбата в събота. Далеч съм от мисълта ,че целта е да помага на Черно Море. Колкото и да не ми се иска да го повярвам през главата ми минава една мисъл. Знаеше се ,че мача ще бъде нервен(такива са почти всички мачове на Левски срещу морето във Варна) , да бъде допълнително изнервена публиката на Левски и да се стигне до наказание на Левски да играе следващите си 2 мача пред празни трибуни. От една страна това би бил много силен удар срещу обединената напоследък синя общност. Намаляване на средствата ,които ще постъпят в клуба. От друга страна ще се избегне събиране на много сини фенове на едно място , всички знаем какви скандирания имаше по адрес на управляващите по време на шествието преди мача с онези преименуваните. Отделно следващите ни два мача са срещу Славия и Лудогорец и двата клуба се ползват със специалното благоволение на управляващите.
На управляващата мутроклептокрация им е през шнорхела за ФК Левски и разни агитки и првърженици. Показаха, че могат да правят каквото си поискат, подобно на най-мрачните тоталитарни времена.
Сватбичката толкова си може, некадърен отделно поръчков съдия, който ни мрази и в червата. Плешивото ники (малка буква) е същото л...но. Ние трябва да сме на трибуните, едно за подкрепа на отбора ни, също за средства и да покажем, че имамем фенска маса и по този начин да се привлече нов генерален спонсор, който да покрие по-голямата част от разходите на клуба.
И колкото и да беше калпаво съдийството, при човек повече след почивката трябваше да ги смачкаме първите 15 мин. на второто и да си решим мача.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
vvessel написа:
А дали се предлагат някъде фланелки без реклами. Тия седмици ме дразнят. А и каквато и реклама да има пак не ми харесва. Предпочитам чиста фланелка с едно "Л".
Питай тук: https://fanshop.levski.bg/contacts
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:vvessel написа:
Питай тук: https://fanshop.levski.bg/contacts
Ами точно този сайт го разгледах, но не видях нищо такова. Чудех се дали има на друго място, примерно в магазина на стадиона или някой друг. Или предлагаш по телефона да питам?
vvessel написа:
Винаги съм се чудел защо не го правят. Бих платил повече (в разумни граници де