pomiqrat написа:Вторият най-голям фен на Левски Илиана Раева извършили дарение?
А онзи , дето е бил на всички мачове на Левски направил ли е дарение?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pomiqrat написа:Вторият най-голям фен на Левски Илиана Раева извършили дарение?
W84me написа:delqnski47 написа:Божков чрез Путин и Испания бута Баце и се връща на бял конАз лично ще се изкефя на такъв сценарий
Тука ли си ве, папагал. Да не триеш много в Тирейската тема.![]()
Elliah написа:delqnski47 написа:Божков чрез Путин и Испания бута Баце и се връща на бял конАз лично ще се изкефя на такъв сценарий
Знам аз ти на какво ще се изкефиш, ма нема да стане
metodito написа:delqnski47 написа:Божков чрез Путин и Испания бута Баце и се връща на бял конАз лично ще се изкефя на такъв сценарий
Няма как да стане. Лично аз очаквам Борисов 4 "с нетърпение". Иначе, подобно на други съфорумци смятам, че края на ББ ще е новото начало на "Левски".
mikata написа:Каргас,Горанов и Холмар са наказани за мача със славия,като включим и контузените става страшно
helic написа:mikata написа:Каргас,Горанов и Холмар са наказани за мача със славия,като включим и контузените става страшно
по-добре, че иначе щяха да виснат за мачовете с Разград.
Всъщност някой има ли инфо защо Живко и Стаси не бяха дори сред резервите. Какво се е случило с тях. На стадиона никой нямаше адекватно обяснение.
Потребители, разглеждащи този форум: shampi и 52 госта