Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
"Парцуцата" беше нападан от ден първи на поста старши треньор на "Левски". Роси имаше хора, които го отписаха още ноември-декември. Да не говорим за Кокала. Пък как така се случва все такива като Хубси, Костов и Стойчо да получават подкрепа и безпределен комфорт? Единия беше "сръбска мастия", другия "аутист" и "шушлек", Славиша само се мазнел на левскарите, не помня вече за Йока. Мъри пък така и не беше приет от някои до последно(аз също не го подкрепях в началото).
Славиша беше добър треньор просто попадна на спас! Двете загуби от морето му изядоха главата.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
koisa , никой не му иска на Мъри , Наско,Курдов, Йовов , Иванков.... парите , па калоли да им дава отчет !
Просто , лично на мен ми е чудно как най големите критици през годините за играта на Левски , и други обичани левскари ... в най трудния момент не се направили 1-2минутно клипче , е така за надъхване .
Славиша, само с един скрийншот според мен е заразил не малко хора да дарят , това е целта , надявам се ме разбираш !
Относно Хубчев , май не помните колко пумия се изля върху него още преди да има официална тренировка , все си мислих , че това случилото се с Херо не може да бъде надминато но е то на ... и изобщо не беше случайно !
А , че не му се получава играта която искаме е абсолютен , факт .
Просто , лично на мен ми е чудно как най големите критици през годините за играта на Левски , и други обичани левскари ... в най трудния момент не се направили 1-2минутно клипче , е така за надъхване .
Славиша, само с един скрийншот според мен е заразил не малко хора да дарят , това е целта , надявам се ме разбираш !
Относно Хубчев , май не помните колко пумия се изля върху него още преди да има официална тренировка , все си мислих , че това случилото се с Херо не може да бъде надминато но е то на ... и изобщо не беше случайно !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
koisa написа:[ За пример Мъри, който и до днес е боготворен от повечето левскари. Е, сега се намират тарикати дето чакат да им даде отчет дали и колко е дарил в сметката на клуба, ама това е друга тема.
Треньорът на Левски Мъри и човекът, с отношение към Левски Мъри, са различни неща.
Странджата написа:Всички "мероприятия" така са спретнати, че носят повече позитиви за бат'Бойко. Чудя се дали не са негови, но пък другата страна не се разграничава от тях, даже напротив. Тъжно е да гледаш тази скудоумна "предизборна борба" - бай ти Ганьо е бил май по-креативен
Напротив, Боко има толкова издънки и компромати, че за тея 10 години щеше да има поне 10 антиправителствени революции във всяка държава, в която вирее това животно "гражданско общество". Неслучайно в цяла Европа излизат публикации - "Елитите на държавите от ЕС се менят, но в най-бедната и корумпирана страна един човек си остава все на власт".
У нас вирее стадо, това е грозната истина. Сега медиите на Пеевски тръгнали да пишат есета, че всъщност каталунския вестник е трибуна на руски агенти и пр. глупости, за да вменят на обществото, че някой иска да опетни почтения Боко... На дербито целия стадион трябваше да кънти ББПП, ама пак нищо... И все пак, вече се очертава грандиозния край с белезници на боковия феодализъм, макар и пак с чужда намеса.
Serafim написа:koisa написа:[ За пример Мъри, който и до днес е боготворен от повечето левскари. Е, сега се намират тарикати дето чакат да им даде отчет дали и колко е дарил в сметката на клуба, ама това е друга тема.
Треньорът на Левски Мъри и човекът, с отношение към Левски Мъри, са различни неща.
Така е, ама ние няма как да знаем дали е дарил или не, че през 5 минути да се пита "Къде е Мъри, къде е Наско?"
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Kotooshu написа:koisa , никой не му иска на Мъри , Наско,Курдов, Йовов , Иванков.... парите , па калоли да им дава отчет !
Много хора не искат или не целят публичност когато даряват... И аз искам повече легенди, бивши играчи и треньори да застават зад камерата и да призовават хората да помагат, но... може би ръководството трябва да се замисли в тази посока и да направи първата крачка. Както каза Колев, много хора са обидени на клуба заради отношението на бивши собственици и ръководители към тях.
Тъй като сме на темата за Мъри... И върху него в началото се изливаше не пумия, ами направо цели пумийни ями, но това не му попречи да постигне успехи с отбора и да се запише в златните страници на историята на клуба. Не виждам някой да е попречил на Хубчев и всички преди него да постигнат същото. Тогава бих го разбрал това скачане пред амбразурата в защита на Хубчев и всеки друг.
Че ние тук се обиждахме, псувахме и какво ли не заради един Роси, а накрая се оказа, че е било напразно и човека си търси 300-400к евро.

R.I.P.
Лично аз бих приел Хубчев само ако работи без пари. Но след като финансирането до края на сезона е уредено, значи че ще взима заплати. Така че меко казано - резултатите имат значение.
А е ясно ,че най плюваните треньори в историята са Петрович, при последния му период, Славиша, Роси, чичо Гошо и тн.
А е ясно ,че най плюваните треньори в историята са Петрович, при последния му период, Славиша, Роси, чичо Гошо и тн.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Кой го каза това,че финансирането е осигурено 

България има природни богатства,
Вторият най-голям фен на Левски Илиана Раева извършили дарение?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.