Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 19 фев 2020 20:24

Sstefanov написа:
blue avalanche написа:Значи, ако отидеш в един хотел и се оплачеш от хигиената или храната, да ти кажат да си завтаряш човката, щото нито си по-добър чистач от чистачката, нито си по-добър готвач от готвача. Така ли?
Не можеш да се оплакваш от училището, щото не си по-добър учител от учителката.
Не можеш да се оплакваш от реферите, щото не си по-добър рефер. От коментаторите, щото не си по-добър коментатор...
И т.н.
Егати тъпата логика!

Много далеч от логиката си. Какви професии сравняваш и ти .... Нали знаеш кои реват? П.тките, бъди мъж бе. Искаши да гласуваме цялата левскарска общост да станете наставници на Левски и да ви гледаме сейра с другият разбирач. Няма 1 година и вие пак почнахте, като девици за к.р да ревете от Хубчев, мрън та мрън. Като се провалим, ще станем и ще почнем отново, с тези играчи, с тези пари и с тази скапана държава и народ ТОЛКОВА! Та ние на дерби не можахме да съберем 20 хиляди и то срещу припознавачите, обаче критиците първи във форума. Последните 5 години ни писна да се гледаме едни и същи лица в Сектора А - буквално едни и същи ходим и по 10-20 нови макс. Няма как да изискваш футбол, при положение, че сме в УНИКАЛНА КРИЗА. Ако изобщо си спомняш 90-те и си посещавал Б или А сектор, мога да ти припомня какво беше тогава, а футболистите играеха, защото ние бяхме там. Няма как някой да е мотивиран да играе пред 1000 човека, при положение, че като е подписвал са го уговаряли, че идва в отбор с милиони привърженици.

Няма 1 година и вие пак почнахте, като девици за к.р да ревете от Хубчев, мрън та мрън.

Още от назначаването му съм против Хубчев.
Няма как да изискваш футбол, при положение, че сме в УНИКАЛНА КРИЗА.

А преди кризата играхме ли футбол? Посочи ПОНЕ един мач...
Няма как някой да е мотивиран да играе пред 1000 човека, при положение, че като е подписвал са го уговаряли, че идва в отбор с милиони привърженици.

Ив.Горанов, Холмар, Миланов, Миятович, Ст.Иванов, Мазурек, Тиам, Здр.Димитров, Робърта пред колко зрители са играли преди да дойдат в Левски? Пред 50 хил.? Я стига!
Последните 5 години ни писна да се гледаме едни и същи лица в Сектора А - буквално едни и същи ходим и по 10-20 нови макс.

А кой е виновен, че 2-милионна София не може да напълни стадиона?

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 19 фев 2020 20:28

blue avalanche написа:Не че нещо, ама ако Колев вземе, че "избяга" от Левски, къде ТОЧНО ще отиде, че не се сещам? :mrgreen:
Що ми се струва, че това е "последната спирка" за някои хора...

За мен като прежърженик на футболен отбор ЛЕВСКИ е последна спирка. За теб, след като не си от някоите хора има едни които видяха в оранжевото червено, присъедини се към тях.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 19 фев 2020 20:32

Както стана въпрос, Тодор Батков беше последният собственик, който действително е левскар и е давал от себе си, макар и да направи големи грешки като с Мъри и Йоканович. И вероятно отново би се занимавал по някакъв начин с управлението на "Левски", но тези, които имат вина за забатачването на клуба, трябва да си поемат отговорността :!: Феновете винаги трябва да са коректив, но докато НКП Запад официално не се откажат от идиотската си стратегия за "справяне с футболното хулиганство", т.е. да притискат клуба за пари, много реални спонсори ще стоят далеч.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 фев 2020 20:33

tamkuan написа:
blue avalanche написа:Айде стига сте спекулирали с това "без пари"!
Хубчев не си взел заплатата за януари. А колко хора в България си чакат заплатите по 2-3 месеца?
Ако Хубчев е герой, тези хорица какви са тогава?
Хубаво е, че е направил жест, ама дайте сега да му вдигнем паметник, кво???
И като разтрогне едностранно договора си с клуба, де ще иде?

Ами ЛЕВСКАРИИИИИИ , точно сега ли намери да търсиш кусури на хората , които работят в тази обстановка...ае спирай се. п.с. хората в БГ са така от години ама не съм чул някой да е станал хайдутин , айде като си толкова отворен хващай гората с тебе сме.

Що да хващам гората? Аз си получавам заплатата.
За твоя информация Костов беше освободен само след само 11 мача, Абрамчик - след 7 мача, Федотов - след 8 мача, Херо - след 20 мача и т.н. И то с по-добра статистика от Хубчев.
По някаква причина страхливият Хубчев е удобен за ръководството. Проектът "Левски - синьото Берое" е почти завършен...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 фев 2020 20:34

kostko написа:
blue avalanche написа:Не че нещо, ама ако Колев вземе, че "избяга" от Левски, къде ТОЧНО ще отиде, че не се сещам? :mrgreen:

За мен като прежърженик на футболен отбор ЛЕВСКИ е последна спирка. За теб, след като не си от някоите хора има едни които видяха в оранжевото червено, присъедини се към тях.

Кой, пък, говори с теб?
Коментирай си темата и не се занимавай с другите.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 19 фев 2020 20:38

blue avalanche написа:
kostko написа:

Кой, пък, говори с теб?
Коментирай си темата и не се занимавай с другите.

Кое не е по темата:"Един за всички, всички за ЛЕВСКИ"
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 20:48

Феновете на онзи отбор хептен изтрещяха. Нямало как да сме продали 4к карти, пиар било :lol: :lol: Ох мамоооо, мамооо..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 19 фев 2020 21:10

blue avalanche написа:
tamkuan написа:
blue avalanche написа:Айде стига сте спекулирали с това "без пари"!
Хубчев не си взел заплатата за януари. А колко хора в България си чакат заплатите по 2-3 месеца?
Ако Хубчев е герой, тези хорица какви са тогава?
Хубаво е, че е направил жест, ама дайте сега да му вдигнем паметник, кво???
И като разтрогне едностранно договора си с клуба, де ще иде?

Ами ЛЕВСКАРИИИИИИ , точно сега ли намери да търсиш кусури на хората , които работят в тази обстановка...ае спирай се. п.с. хората в БГ са така от години ама не съм чул някой да е станал хайдутин , айде като си толкова отворен хващай гората с тебе сме.

Що да хващам гората? Аз си получавам заплатата.
За твоя информация Костов беше освободен само след само 11 мача, Абрамчик - след 7 мача, Федотов - след 8 мача, Херо - след 20 мача и т.н. И то с по-добра статистика от Хубчев.
По някаква причина страхливият Хубчев е удобен за ръководството. Проектът "Левски - синьото Берое" е почти завършен...

Гледам , че се притесняваш за хората , затова го повдигнах на въпрос. Ти май не съзнаваш , че е настанало време разделно и наистина не ни трябват дребнотемия/и не говоря за нпк,сз,тпк и други абривиатури/когато от чистачките до изпълнителния директор си получават 4-5 цифрените заплати и бъдещето ни е осигурено тогава ще ми спориш , дотогава млък.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 фев 2020 21:18

Хора,не се яжте,хора!
Това не е най-важното в момента.С Хубчев,без,с Мъри ,без Съри,сега най-важното е да осигуряваме финанси.
Не ми трябват класирания,Европа пък -хич,искам да довършим сезона с вдигната глава,и тогава може би ще стане чудото.
Не искам тирета,запетайки и скоби.Трябва да оцелеем.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 фев 2020 21:34

ralka_levskarka написа:Феновете на онзи отбор хептен изтрещяха. Нямало как да сме продали 4к карти, пиар било :lol: :lol: Ох мамоооо, мамооо..

Мхм. Миналата седмица разправяха, че манекените във феншопа били нарочно слагани да изглежда, че има повече хора.
Очаквам между 13-15 хиляди билета да се закупят за мача със Славия.
Аз ще си взема, въпреки че няма да ида на мача.
Миналата седмица се отчетохме стабилни във феншопа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”