Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2019 13:43

Geonik написа:Първото полувреме с Ларнака, просто ги изтървахме и след картона на Живко, всичко се оттече в канала. За втория мач, просто вече нямахме отбор и футболисти. По същи начин се сринахме и с беройци. Едва на този етап имаме поне една до две опции за резерви, а тогава нямахме и за основни единици. Това беше съставът ни за втория мач с Ларнака.
1. Миятович
6. Найденов
39. Д. Иванов
22. Рейш
4. Горанов
23. Тиам
70. Райнов
7. Паулиньо
99. Ст. Иванов
17. Робърта
29. Костов

Резерви
13. Михайлов
9. Алар
10. Мазурек
11. З. Димитров
18. Мохамед
19. Каргас
77. Юруков,
Тиам можем спокойно да не го броим, защото излезе контузен още в петата минута. Костов вече на практика бе взел-дал с неговата контузия. Останалите не знам дали знаеха, че играят в един и същи отбор, па камо ли да се опълчат срещу все пак сработен и сравнително добър отбор.

Състава от първото полувреме в Ларнака, когато, според теб, сме ги "изтървали":
Левски: Миятович, Миланов, Каргас, Рейш, Горанов, Тиам, Райнов, Мариани, Иванов, Паулиньо, Алар.
Миятович, Рейеш, Горанов, Ст.Иванов, Паулиньо, Райнов се повтарят. Половината отбор.
Без Костов(който бил взел-дал)
Каргас и Алар знаеха ли, че играят в "един и същи отбор"? Ето ти ги осем...
Истината е, че Хубчев беше "разкрит" и разпорен.
Излязъл с двама централни нападатели и две крила. Ще ми играе 4-2-4. Шшшшш, алооооо...

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 01 окт 2019 14:35

Знам мнението ти за Хубчев, че е "некадърник", но аз не споря с никого, а нямам намерение да го правя. Просто отбелязвам реалното положение към оня момент.

Само ще цитирам мнението на един от управниците на Ларнака след първия мач:
Нека не забравяме, че този съперник тотално ни надигра през първото полувреме на двубоя в Кипър. Имаме още една тренировка и хубавата новина е, че нямаме контузии в състава", заяви Деметриу.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 окт 2019 14:50

blue avalanche написа:
metodito написа:
Засега при Хубчев не се забелязва нещо като стил. нито Хубчев го усещам като левскар, защото и той май не се възприема като такъв, но има време да промени нещата.

Имаме убийствени първи 25 минути. И понякога си сменят позициите в хода на мача, което супер ме кефи, най-вече заради Стаси. Според мен може да играе, както на крилото, така и като деветка или фалшива деветка. По-скоро второто, понеже физиката му е като на момиче засега. Но тези ротации не са всеки мач. Ружомберок им омотахме ч...иите по тоя начин първия мач. Тея не знаеха кого да пазят.

Обаче, Ларнака знаеха кого да пазят и ни омотаха ч...иите. Що така? Там първите ни 25 минути хич не бяха "убийствени". Следващите 65 - още по-малко. А пък следващите 90 - хептен!

В интерес на истината в Ларнака също имахме силни първи минути, дори в самото начало голово положение, но Алар го отигра като ренде. Ако го беше вкарал мача тръгваше в съвсем друга посока. После второто с 10 човека свършиха въздуха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 11:02

Бившият треньор на Левски - Георги Василев, говори пред "Тема Спорт" относно предстоящото голямо дерби между "сините" и Лудогорец. Според него срещата е от сакрално значение за селекцията на Петър Хубчев. Ето какво каза той:

"Левски прагматично не допуска сериозни грешки в отбрана, а в предни позиции максимално се възползва от създадените положения - неслучайно вкарва по много. Точно това дава самочувствие на Левски", каза още Гочето.

"Не бива обаче да забравяме кой е Лудогорец и какво може. На този отбор му предстои тежка седмица. В четвъртък гостува на Ференцварош и на този етап двубоят в Будапеща му е по-важен от всичко друго, защото е с предпоставки за излизане от групите на Лига Европа".

"Срещата може да даде отражение на състоянието на част от играчите за неделя. Но в мач между първия и втория, който е директен сблъсък за върха, сметки не се правят и всеки излиза с най-доброто", анализира разградчани специалистът.

"От друга страна - Левски с Хубчев направи много силен ход. Защото Левски преди Хубчев не беше Левски. Сега виждаме Левски - и като характер, и като дисциплина в играта. Неговият път е доста по-труден от този на Генчев, но той се справя успешно".

"За някои може да е изненадващо, че сините са отборът с повече вкарани голове, а разградчани са с по-малко допуснати. Лудогорец има добри защитници, умее да държи топката. И най-важното - прави така, че съперниците му да се бранят. Почти никой у нас не излиза срещу него да се надиграва. Как трябва да действа тогава Левски? Просто да си играе своето. Това е, което му носи успех и Хубчев няма да изневери на стила си. Играта на "сините" е балансирана, няма залитане нито в защита, нито в нападение. Напротив - сините действат със самочувствие", заяви Гочето.

"Мачът в Разград е рубикон за Левски. Победа в неделя носи самочувствие, както и вяра. Такава, че стореното дотук е правилно и трябва да се продължи. Вижда се възходяща линия, постоянство, стабилност по състава. Няма вече лутане и сините смело могат да гледат напред", завърши Георги Василев.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 окт 2019 11:29

Ако не спечели купата да се маха . :evil:
Първенството е ясно. :idea:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 13:44

Нека да свърши сезона, тогава да теглим чертата, и така. Аз мисля, че второто място в края ще е успех, баража за Европа - провал. Просто е. Плейофите са разковничето. [offtopic]Яко се ядосах от преврата, който осъществи ПК и всичко, което натвори, барабар и това с Хубчев, но нямаме контрол над ситуацията. :roll: Към ПК няма как да си променя никога мнението, към Хубчев... от него зависи. И към Хубчев като човек няма да си променя мнението, като тренер - дано го променя. Засега ми е същото, като при назначението му.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 14:32

metodito написа:... И към Хубчев като човек няма да си променя мнението, като тренер - дано го променя. Засега ми е същото,

A ти колко добре познаваш човека Хубчев, че да си имаш толкова категорично мнение за него, което пък и не подлежало на промяна? Братовчед ли ти е нещо, набор от казармата, състудент, комшия, съученик може би? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 14:34

TristaNNN написа:
metodito написа:... И към Хубчев като човек няма да си променя мнението, като тренер - дано го променя. Засега ми е същото,

A ти колко добре познаваш човека Хубчев, че да си имаш толкова категорично мнение за него, което пък и не подлежало на промяна? Братовчед ли ти е нещо, набор от казармата, състудент, комшия, съученик може би? :roll:

Ти само само към хората, които са ти братовчеди, състуденти, комшии и съказарменици ли имаш мнение. :?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 14:45

metodito написа:
TristaNNN написа:

Ти само само към хората, които са ти братовчеди, състуденти, комшии и съказарменици ли имаш мнение. :?

Имам мнения за хората, които познавам лично. Щото онзи, де не се усмихва като кифла пред камерите е треньора Хубчев. Имам мнение за профила "metodito". Имам мнение за премиера Борисов. Имам мнение и за футболиста Божинов. Но за нито един от тях не мога да имам мнение що за хора са, защото не ги познавам лично, респективно никога не съм общувал с тях. Въпросът е ти как имаш мнение за човек, който не познаваш лично, тази така характерна черта за лелките, бабите и малките деца, примерно. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 15:05

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:

Имам мнения за хората, които познавам лично. Щото онзи, де не се усмихва като кифла пред камерите е треньора Хубчев. Имам мнение за профила "metodito". Имам мнение за премиера Борисов. Имам мнение и за футболиста Божинов. Но за нито един от тях не мога да имам мнение що за хора са, защото не ги познавам лично, респективно никога не съм общувал с тях. Въпросът е ти как имаш мнение за човек, който не познаваш лично, тази така характерна черта за лелките, бабите и малките деца, примерно. :roll:

Имам мнение/нямам мнение. Последно? Обърках се. И пак с обидите. [offtopic]Защо така, чавдарче?[/offtopic]
-Хубчев никога не е виновен. Никога. Просто той явно не прави грешки.
- Хубчев не разбира значението на думата "медия". А медиите са посредници. В случая между него и феновете. Той явно не го вдява това.
- Трето, свързано с първото. Засягащо треньорстването. Има си предварителна идея за мача, която явно не може да промени. Дотук се случи в три мача. Петрович е същия между другото.
- Сприхав и нервак.

Върни се в “Левски”