Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Васил е играч, който става за след 70 минута. Който иска тва да си пее. Не ми пука. Само с тичане не става.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Serafim
- Контакти:
Чиликов и скаутско звено в Лудогорец? Чиликов е там заради Херо. Съмнявам се да остане в Разград след оставаката на Херо.
Скаутскота им мрежа е на европейско ниво и се съмнявам той да има особено голяма заслуга за това, но да не омаловажаваме работата му.
Serafim написа:Чиликов и скаутско звено в Лудогорец? Чиликов е там заради Херо. Съмнявам се да остане в Разград след оставаката на Херо.Скаутскота им мрежа е на европейско ниво и се съмнявам той да има особено голяма заслуга за това, но да не омаловажаваме работата му.
Чиликов го играеше помощник на Херо. Нищо повече
Скаут от няколко години им е Методи Томанов, който ще остане и при бразилейрото
metodito написа:Прохазка го каза, човек, с едно изречение и всичките фейкове, разпространявани бяха разбити.
Чиликов беше освободен от "Левски", а след това отиде в Лудогорец. Така като гледам, скаутското им звено работи. А Митов откровено се изгаври с него.
А относно С. Русев... той сътвори достатъчно глупости с назначенията на Пелето и Борката, с ОДОБРЕНИЕТО за треньори, като Митов и Букарев (все пак той им подписва договорите, нали?).
Какво е казъл Прохи, че съм изпуснал. Това което рабрах, е че официално от Пилзен през зимата са говорили с него и е постигнато такова решение.
Относно Чиликов, не си запознат видно е. Подвеждаш се.
Русев трябва да изяснява много много неща. Вече изредих некой оттях. За това и аз съм против да се взимат скъпи футболисти. От тая гледна точка съм за Панайотов да остане, върши работа и е евтин, но не е нищо специално. За назначаването на Митов съм без коментар (тука няма "повръщам" емотикона)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Не виждам някой да е писал, че е грешка да се сменя треньора след шампионски сезон преди ЕКТ, но иначе било грешка да се сменя след загубена купа и изоставане на 24 точки от първото място. Не се заяждам, просто констатирам размисли от предишни дискусии...
П.С. Знам, че сега ще ми кажете: ...и баба си да сложа за треньор в Лудогорец, ще стане шампион.
П.С. Знам, че сега ще ми кажете: ...и баба си да сложа за треньор в Лудогорец, ще стане шампион.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
На играчи като Панайотов едно време им викаха "конник без глава". А сега - егати и супермегазвездата! Тц, тц, тц... Някакъв Дунга, едва ли не... Фернандиньо... И то защо? Защото, според един мегаразбирач, можел да тича като улав 90 мин.
И стига с тоя Прохазка вече!!! Един футболист, който още през зимата започва преговори с ДРУГ отбор е РЕШИЛ да си тръгва. И никакви преговори, разговори, кандърми и т.н. не могат да го спрат.
Този форум се превърна в БГ МАМА!!!
Сълзи, сополи, циврене, скубане на коси...
Сърцето на Левски си тръгнало...Малеее
И по сърцати футболисти са си тръгвали. И два пъти по-кадърни от Прохазка! Бардон, Томашич, Драгич...да не изброявам още. И кво?
А Реал М беше напуснат от много по-големи легенди и сърца на отбора: Раул, Касияс...
Да не би някой да се самоуби?
И стига с тоя Прохазка вече!!! Един футболист, който още през зимата започва преговори с ДРУГ отбор е РЕШИЛ да си тръгва. И никакви преговори, разговори, кандърми и т.н. не могат да го спрат.
Този форум се превърна в БГ МАМА!!!
Сълзи, сополи, циврене, скубане на коси...
Сърцето на Левски си тръгнало...Малеее
И по сърцати футболисти са си тръгвали. И два пъти по-кадърни от Прохазка! Бардон, Томашич, Драгич...да не изброявам още. И кво?
А Реал М беше напуснат от много по-големи легенди и сърца на отбора: Раул, Касияс...
Да не би някой да се самоуби?
- blue avalanche
- Контакти:
Междувпрочем, когато халфът Малинов вкара втория гол нито Панайотов, нито Прохазка бяха ИЗОБЩО наоколо. Сигурно защото са великите халфове.
koisa написа:Не виждам някой да е писал, че е грешка да се сменя треньора след шампионски сезон преди ЕКТ, но иначе било грешка да се сменя след загубена купа и изоставане на 24 точки от първото място. Не се заяждам, просто констатирам размисли от предишни дискусии...
не че нещо, ама като смениш Херо за печелил два пъти купа Либертадорес е едно, а да уволниш Роси, за да докараш Вили Вуцов или някой от сорта е друго
мислиш ли, че някой би имал нещо против да уволнят Роси и да назначат Зидан или Венгер
- blue avalanche
- Контакти:
Най-слабият трансферен ход на клуба това лято ще бъде да оставят това бездарно момченце Вутов в отбора. 
- metodito
- Контакти:
Warped написа:Какво е казъл Прохи, че съм изпуснал.
Ние разговаряхме, а договорът ми изтичаше след един месец.