Sstefanov написа:vvessel написа:В момента и Хубчев и Колев трябва да останат, но само защото никой друг няма да дойде да работи без пари. Иначе и двамата се издъниха. ПК с лъжите си и с провала на лятната селекция, ПХ с облика на отбора и с трагичната игра.
Тези двамата като доброволци не са излишни. И други, по-добри от тях, са работили с месеци без пари.
Голямо мрънкане, бахти жалката картинка. Ще ти го кажа право, с нищо не си повече от тях 2-мата, нито си по добър футболист/наставник, нито си по добър от Павел в ръководенето, така че спри да спамиш глупости и ако не ти харесват, просто не стъпвай на Герена и без теб ще се справим. Мрънкачи не ни трябват, време е за мъже - а Хубчев е точно такъв. Сипи си една ракия и не му мисли, от теб никой не иска нищо и никой не го интересува, какво мислиш или правиш!
Ами като не те интересува, не ми чети мненията и не ги коментирай.
Твоето извратено мнение, че трябва да съм по-добър футболист от тях за да ги коментирам също не ме интересува. Нито препоръките ти къде да ходя или да не ходя.
Аз също имам препоръки къде да ходиш и какво да направиш с мнението си, но ще ги запазя в тайна.