Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 16 фев 2020 21:51

W84me написа:Сигурен ли си, че ги вземат? Така като гледам скоро пара няма да видят.

След 20-ти може и да не вземат, но досега са ги взимали редовно, а играта не е мръднала...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2020 22:39

TristaNNN написа:Не разбирам защо сме завърнали поглед назад към добрия стар Батков, в паралел с революционна идея за издръжка и управление на ПФК-то, наистина не разбирам. :cry:

Дайте друго предложение, това го давам аз, така мисля аз. Все пак този отбор трябва да има президент.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2020 22:56

ммо
W84me написа:
TristaNNN написа:Не разбирам защо сме завърнали поглед назад към добрия стар Батков, в паралел с революционна идея за издръжка и управление на ПФК-то, наистина не разбирам. :cry:

Дайте друго предложение, това го давам аз, така мисля аз. Все пак този отбор трябва да има президент.

Не е нужно този отбор да има президент, достатъчно е да има един адекватен ИД и кадърен щаб/администрация, 'щото от бодряшки интервюта и замитания на проблемите под синята черга, се вижда какъв е ефектът.
Вижда се и какъв е е ефектът от незнам си колко директори и почетни, както и непочетни, лица на хранилка - за сравнение давам правоприемника на Литекс. Там си имат Марков, Джорджано, Стойкас, чичо Митко, консултантът с инициали ЛП, малък ГГ и останалата армия :mrgreen: от хрантутници. И, как са нещата?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2020 23:01

blue avalanche написа:Лафчис?

Може и Лафчис, ако още е във форма за това.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2020 23:02

TristaNNN написа:Не е нужно този отбор да има президент, достатъчно е да има един адекватен ИД и кадърен щаб/администрация, 'щото от бодряшки интервюта и замитания на проблемите под синята черга, се вижда какъв е ефектът.
Вижда се и какъв е е ефектът от незнам си колко директори и почетни, както и непочетни, лица на хранилка - за сравнение давам правоприемника на Литекс. Там си имат Марков, Джорджано, Стойкас, чичо Митко, консултантът с инициали ЛП, малък ГГ и останалата армия :mrgreen: от хрантутници. И, как са нещата?

Добре, наречи го ИД, ако искаш. Въпроса е, че трябва да има един човек на върха на пирамидата.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 фев 2020 00:15

TristaNNN написа:ммо
W84me написа:

Не е нужно този отбор да има президент, достатъчно е да има един адекватен ИД и кадърен щаб/администрация, 'щото от бодряшки интервюта и замитания на проблемите под синята черга, се вижда какъв е ефектът.

+1 Председател на УС стига. Павел Колев мисля аз. И надзорен съвет от шефовете на фен групите и някои потомствени левскари там... в смисъл някои дето им пука, избираем от членските карти... Е*беш ли...

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 17 фев 2020 00:37

TristaNNN написа:
Dust написа:Що търсите кусури на тоя или оня, като всичко опира до пари?
Що не взехте Павел Върба?

Щото Върба не знае какво е Левски и не е пил синьо мляко или ял син хляб, затова!

Хм... А Роси и Стоянович знаеха ли? Питам просто...
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 фев 2020 09:52

buhata_prime написа:
TristaNNN написа:
Dust написа:Що търсите кусури на тоя или оня, като всичко опира до пари?
Що не взехте Павел Върба?

Щото Върба не знае какво е Левски и не е пил синьо мляко или ял син хляб, затова!

Хм... А Роси и Стоянович знаеха ли? Питам просто...

Не, не знаеха, затова и не прокопсаха особено. Явно на нас са ни нужни хора, които са яли син хляб. Други питанки имаш ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2020 10:12

Оперативното ръководство на Левски се събира днес на среща, на която ще се обсъжда краткосрочното финансиране на клуба. Изпълнителният директор Павел Колев обяви, че настоящият генерален спонсор има желание да финансира Левски, но към момента няма как да го прави. Ще бъдат обсъждани различни варианти за привличане на средства в касата.
На “Герена” са оптимисти, че ще могат да платят заплатите на 20 февруари. Част от средствата ще са от продажбата на билети за дербито с ЦСКА-София и от кампанията за абонаментни карти.
Очаква се днес да бъде обявено и колко пари са събрали феновете в специалните урни на националния стадион. След края на мача парите бяха предадени на капитана Живко Миланов и те ще бъдат добавени към тези от дарителската сметка. Средствата от нея отиват за вноската към НАП в размер на 143 000 месечно. Парите за февруари са събрани, сега хоризонтът е месец март. / Тема спорт
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”