Dust написа:Що търсите кусури на тоя или оня, като всичко опира до пари?
Що не взехте Павел Върба?
Щото Върба не знае какво е Левски и не е пил синьо мляко или ял син хляб, затова!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Що търсите кусури на тоя или оня, като всичко опира до пари?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
koisa написа:Dust написа:Що търсите кусури на тоя или оня, като всичко опира до пари?
Щото не показват нищо на терена за парите, които взимат... Все си мисля, че играчи, които взимат по 15-20-30 хил. евро на месец поне малко от малко трябва да могат да си спират топката, да знаят повече от два финта и да могат да вържат поне 3 точни паса, които не са назад към защитата или вратаря...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Наречете ме безбожник, вандал и варварин, НО! Само аз ли виждам Батков като президент на един евентуален "Левски на феновете"? Смятам, че все пак можем да се обединим около него. Една стабилна фенска подкрепа, около 500 000 на месец + някой спонсор за още 500 000 и Батков да управлява тия неща?
W84me написа:Наречете ме безбожник, вандал и варварин, НО! Само аз ли виждам Батков като президент на един евентуален "Левски на феновете"? Смятам, че все пак можем да се обединим около него. Една стабилна фенска подкрепа, около 500 000 на месец + някой спонсор за още 500 000 и Батков да управлява тия неща?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Демек, едни фенове да дават там безконечно едни пари? А спонсорите, като спрат да се бият на опашката, ще дават други едни пари, които Батков да управлява?![]()
W84me написа:TristaNNN написа:Демек, едни фенове да дават там безконечно едни пари? А спонсорите, като спрат да се бият на опашката, ще дават други едни пари, които Батков да управлява?![]()
Е ти как мислиш, че ще станат нещата, ако акциите са във феновете? Членски внос, както е по големите отбори. 500 000 на месец не са чак толкова много пари. 25 000 човека по 20лв, като в това не включвам билети, аб. карти и артикули. Ако се включат и те, членския внос ще падне още повече. А Батков да е върха на пирамидата, решенията за селекция да се вземат от треньорите и СТД, пак както е по нормалните държави. С 1 милион на месец, нещата могат да изглеждат много прилично.
TristaNNN написа:W84me написа:TristaNNN написа:Демек, едни фенове да дават там безконечно едни пари? А спонсорите, като спрат да се бият на опашката, ще дават други едни пари, които Батков да управлява?![]()
Е ти как мислиш, че ще станат нещата, ако акциите са във феновете? Членски внос, както е по големите отбори. 500 000 на месец не са чак толкова много пари. 25 000 човека по 20лв, като в това не включвам билети, аб. карти и артикули. Ако се включат и те, членския внос ще падне още повече. А Батков да е върха на пирамидата, решенията за селекция да се вземат от треньорите и СТД, пак както е по нормалните държави. С 1 милион на месец, нещата могат да изглеждат много прилично.
Готови сме значи, няма какво да ни бутне!
W84me написа:TristaNNN написа:W84me написа:TristaNNN написа:Демек, едни фенове да дават там безконечно едни пари? А спонсорите, като спрат да се бият на опашката, ще дават други едни пари, които Батков да управлява?![]()
Готови сме значи, няма какво да ни бутне!
Не знам дали сме готови, сигурно съм голям оптимист, но не ми се вижда чак толкова непостижимо. Разбира се, ако Левски не е политически инструмент, както е досега с ББ на власт.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, honda и 164 госта