Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tiamat » 15 фев 2020 22:51

koisa написа:
tiamat написа:
koisa написа:
tiamat написа:
koisa написа:
LoveAndPeace написа:Дано този безумно слаб футбол не демотивира много хора да помагат и занапред.

Мен най-много ме дразни това, че буквално някои хора си дадоха последните 5 лв. от джоба за отбора, а насреща виждат подобна игра и отношение. Отбора въобще не отговори подобаващо на това, което хората правят за клуба и за подкрепата, която получиха.

А мене много ме дразни като някои хора говорят за отношението. Игра че нямаше бог знае колко, нямаше. Ама отношение?? Не пуснаха кръв ли, не се сбиха ли, не се раздадоха ли?

А, футбол играха ли? Щото за 20 хил. евро заплата да предлагаш това на хората, които те подкрепят... Ама иначе след два месеца ще вадят джобове, ще се цупят и ще пишат по дъските...

Прочети пак какво съм написал. Ти говориш за игра/футбол и отношение. Аз се съгласявам с мнението ти за играта/футбола и не се съгласявам с това за отношението.
Като извадят джобовете, тогава ще коментираме.

Добре. За мен отношението се изразява и в това да покажат добра игра за едни 90 мин. седмично и така да се отблагодарят на хората, които ги подкрепят всеки мач. Но явно имаме различни разбирания.

Не ти ли се е случвало някога да дадеш всичко от себе си, но да не ти се получи?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2020 00:05

Аз не мисля, че не се раздадоха, иначе щяхме да паднем като стой та гледай в последните 20-минути, когато бяхме с човек по-малко, а то даже ония и удар не ни отправиха, плюс и проблемите от последната седмица. Даже ми се струваше, че в опита си да надскочат себе си се сковаха още повече, а реално колкото и да се напъват няма да станат Меси и Роналдо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 фев 2020 00:13

Не знам защо ги обвиняват, че не са се влагали. Всеки се виждаше, че гори и иска да се бори. Дори Паулиньо, който не е агресивен играч се впусакше в единоборства.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 фев 2020 02:17

Гледах един филм за кучешки впрягове и че не е проста работа, как се подреждат кучетата. Може да се сбият едно с друго или да си оплетат каишките и т.н. Все си мислех, че ако имаш кучета от около година, вече им знаеш и кътните зъби и ще успееш да ги дресираш и да ги впрегнеш правилно. Славчев правилно каза, че са кучета, ама кучкаря повече на рибар мяза. Рибар за когото важи поговорката - сухо дупе риба не яде. Следващите 3 мача, ако остане пак на сухо, при нормални обстоятелства, рибаря би трябвало да си събира такъмите. Проблема е , че обстоятелствата не са нормални и ще трябва да го търпим, докато той реши. А кучетата се хвърлят колкото могат, но само с желание не става.
Спомням си, преди години бяха монтирали на стадиона някаква система , която следи кой футболист колко километра е избягал даден мач. Един мач с Локо Сф, който загубихме, се оказа, че Йовов беше навъртял някакви рекордни километри. Над 13 май бяха. Та, не е важно колко бягаш, а как.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 16 фев 2020 08:27

vvessel написа:Гледах един филм за кучешки впрягове и че не е проста работа, как се подреждат кучетата. Може да се сбият едно с друго или да си оплетат каишките и т.н. Все си мислех, че ако имаш кучета от около година, вече им знаеш и кътните зъби и ще успееш да ги дресираш и да ги впрегнеш правилно. Славчев правилно каза, че са кучета, ама кучкаря повече на рибар мяза. Рибар за когото важи поговорката - сухо дупе риба не яде. Следващите 3 мача, ако остане пак на сухо, при нормални обстоятелства, рибаря би трябвало да си събира такъмите. Проблема е , че обстоятелствата не са нормални и ще трябва да го търпим, докато той реши. А кучетата се хвърлят колкото могат, но само с желание не става.
Спомням си, преди години бяха монтирали на стадиона някаква система , която следи кой футболист колко километра е избягал даден мач. Един мач с Локо Сф, който загубихме, се оказа, че Йовов беше навъртял някакви рекордни километри. Над 13 май бяха. Та, не е важно колко бягаш, а как.

Абе няма ли модератор да му запуши устата на тоя. Не се спря да плюе по отбора и Хубчев. ми то втръсна вече. Небива да сме Реал Барселона или Байерн. Те и те губят мачове... ние равен правим и ревем кат вдовица за ...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 фев 2020 08:47

За такъв раздут бюджет играчите са слаби,няма качествени играчи!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 фев 2020 08:49

mikata написа:За такъв раздут бюджет играчите са слаби,няма качествени играчи!

И качествен треньор няма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 фев 2020 09:17

1914.1902 написа:
mikata написа:За такъв раздут бюджет играчите са слаби,няма качествени играчи!

И качествен треньор няма.

Не вземе ли мача във Варна да си стяга куфарите :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2020 10:20

И аз не съм най-големия фен на Хубчев, ама заради такива като Миката, трябваше да си хване партакешите още на подготовката и дим да го няма. Тогава да видим словоизлиянията какви щяха да са.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 фев 2020 10:26

Хубчев няма спечелен важен мач :idea: Аз ли съм виновен,че излиза като н....н във важните мачове :(

Върни се в “Левски”