koisa написа:tiamat написа:koisa написа:tiamat написа:koisa написа:LoveAndPeace написа:Дано този безумно слаб футбол не демотивира много хора да помагат и занапред.
Мен най-много ме дразни това, че буквално някои хора си дадоха последните 5 лв. от джоба за отбора, а насреща виждат подобна игра и отношение. Отбора въобще не отговори подобаващо на това, което хората правят за клуба и за подкрепата, която получиха.
А мене много ме дразни като някои хора говорят за отношението. Игра че нямаше бог знае колко, нямаше. Ама отношение?? Не пуснаха кръв ли, не се сбиха ли, не се раздадоха ли?
А, футбол играха ли? Щото за 20 хил. евро заплата да предлагаш това на хората, които те подкрепят... Ама иначе след два месеца ще вадят джобове, ще се цупят и ще пишат по дъските...
Прочети пак какво съм написал. Ти говориш за игра/футбол и отношение. Аз се съгласявам с мнението ти за играта/футбола и не се съгласявам с това за отношението.
Като извадят джобовете, тогава ще коментираме.
Добре. За мен отношението се изразява и в това да покажат добра игра за едни 90 мин. седмично и така да се отблагодарят на хората, които ги подкрепят всеки мач. Но явно имаме различни разбирания.
Не ти ли се е случвало някога да дадеш всичко от себе си, но да не ти се получи?