Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 14 фев 2020 15:25

Петър Стойчев с карта за Сектор "А" на "Герена"

Изображение

Носителят на 11 световни купи по плуване в открити води и златен медалист от планетарен шампионат по плуване - Петър Стойчев, днес стана притежател на сезонна карта за Сектор" А" на стадион "Георги Аспарухов". Стойчев, който по време на бляскавата си кариера бе състезател на Левски, сега се включи в кампанията на "сините" фенове за подпомагането на клуба в този труден момент.
Шампионът изчака близо час на опашката в магазина на "Герена", след което прикани "синята" общност да се обедини и подкрепи Левски.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 фев 2020 15:28

А какво става с разни Искреновци, Велевци, Спасовци, Курдовци...???
Иначе много активни по медиите...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 фев 2020 15:30

И аз също видях много хора, които купуват по доста билети. Някои успяват да ги дарят, за други не знам. Само знам, че месинджъра ми прегря от съобщения тип "дарявам билет за Б" :lol: Най-забавно ми стана, когато един пич ми писа как е платил 8 билета, вписал моето име, за да ги раздам, а аз само трябва с код в ОМВ да отида да ги взема, а като се загледах дал 120 лева за билети във В :lol: :mrgreen: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 14 фев 2020 15:36

mikata написа:В сектор Б ще останат доста празни места защото се купуват билети с цел дарение :roll:
Имам познат който взе десет билета,но няма да ходи на мача :cry:

Да се надяваме, че повечето хора, които купуват с цел дарение, имат някаква предварителна идея на кой да ги дарят. Със сигурност ще останат празни места, но на фона обичайната посещаемост в Сектор Б (откакто наркосите го управляват) ще бъде доста по-пълно. Според мен поне 15 хиляди ще сме, независимо от празните места.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 14 фев 2020 15:38

blue avalanche написа:А какво става с разни Искреновци, Велевци, Спасовци, Курдовци...???
Иначе много активни по медиите...

[offtopic]Последният треньор, който е ставал шампион начело на Левски - Емил Велев, изрази подкрепата си за предложението на Цветомир Найденов неговата букмейкърска агенция да поеме спонсорството над Левски, в случай на промяна на собствеността.

Както е известно, Найденов е начело на втородивизионния ЦСКА 1948, но за Велев клубната принадлежност няма значение и офертата за 8,5 милиона лева с ДДС годишно трябва да бъде приета от "синия" клуб.[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 фев 2020 15:47

mikata написа:В сектор Б ще останат доста празни места защото се купуват билети с цел дарение :roll:

С цел дарение се взимат, ако има на кого да се дарят... Ако целта е да се подпомогне отбора е по-добре да се вкарат парите в дарителската сметка или да се купуват билети за Г. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 фев 2020 15:58

koisa написа:

С цел дарение се взимат, ако има на кого да се дарят... Ако целта е да се подпомогне отбора е по-добре да се вкарат парите в дарителската сметка или да се купуват билети за Г. 8-)

Е те се вземаха за Б по много още преди дарителската сметка, сега не е толкова много.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 фев 2020 16:07

Доста хора имаше за сезонни карти. Аз чаках около 1.30 ч. Хубаво е да се измисли/отвори някакво гише за хората, които искат да си купят само фен артикули. Иначе хората правят какво могат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 фев 2020 16:07

koisa написа:

С цел дарение се взимат, ако има на кого да се дарят... Ако целта е да се подпомогне отбора е по-добре да се вкарат парите в дарителската сметка или да се купуват билети
за Г. 8-)

Той ги взе преди да открият сметката,искаше да даде някакви пари на клуба.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 фев 2020 16:20

Седмицата мина реални спонсори не се появиха :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко