Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 13 фев 2020 23:26

blue avalanche написа:
Kotooshu написа:
Eminem написа:Легендите са първа писта да критикуват, но сега не можеш да им видиш очите

Андрей Аспарухов даде своето предложение как да се помогне на Левски. Ето какво написа синът на Георги Аспарухов - Гунди на профила си във Фейсбук:

"Предполагам, че повечето от вас са чували за "Caffe sospeso" или "висящо кафе" - традиция, започнала в Неапол в тежките военни години, за купуване на кафе за някой, който не може да си го позволи.

Тъй като времената за любимия ни Левски са доста тежки, не е ли време всички привърженици да купят и "висящ билет"? Така дори и виртуално стадионът ще е пълен и ще се помогне с реални средства за оцеляването на клуба.

Знам, че всеки Левскар е загрижен, но вместо лозунги трябва и нещо реално и не толкова трудно за изпълнение да се опита...", написа той.

Той дали си е купил билет?
Критиката беше към едни други многознайници. А.Аспарухов не е легенда на Левски. ;)

Eminem, мисля че ще ме разбере какво имах напредвид .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 фев 2020 23:47

Споделяме с вас една истинска история от днес, развила се във Велико Търново, която ни накара да настръхнем и да ни се насълзят очите... При известен левскар от града се спира възрастен човек, едвам се крепящ на бастунчето си, подава му смачкана банкнота от 5 лв с думите: “Аз съм Гундевист. Няма да си простя ако не помогна в най-трудния период на моя Левски!”. Изводите оставаме на вас.
:cry:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 фев 2020 23:58

ralka_levskarka написа:
Споделяме с вас една истинска история от днес, развила се във Велико Търново, която ни накара да настръхнем и да ни се насълзят очите... При известен левскар от града се спира възрастен човек, едвам се крепящ на бастунчето си, подава му смачкана банкнота от 5 лв с думите: “Аз съм Гундевист. Няма да си простя ако не помогна в най-трудния период на моя Левски!”. Изводите оставаме на вас.
:cry:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 14 фев 2020 00:30

76 години - на толко е баща ми, днес чул по телевизията, че са открили сметка за дарения. Носи ми 10 лева и ми ги дава, бърше си сълзите и ми каза:
Не мога да си купя карта, пенсията ми е малка ама дай ги тези пари от мое име!!!!!
Утре ще му купя карта :) :) :)
Сина на своя син ЛЮБОВТА предава!!! Дядо ми, баща ми, Аз, синът ми сме Левскари :)
Вече е 14 февруари, мъже обичайте жените си, жени обичайте мъжете си, ЛЕВСКАРИ обичайте Левски....Наздраве :)
А в събота ще е празник, Левски ще играе!!!!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 фев 2020 01:02

Kotooshu написа:
blue avalanche написа:
Kotooshu написа:
Eminem написа:Легендите са първа писта да критикуват, но сега не можеш да им видиш очите

Андрей Аспарухов даде своето предложение как да се помогне на Левски. Ето какво написа синът на Георги Аспарухов - Гунди на профила си във Фейсбук:

"Предполагам, че повечето от вас са чували за "Caffe sospeso" или "висящо кафе" - традиция, започнала в Неапол в тежките военни години, за купуване на кафе за някой, който не може да си го позволи.

Тъй като времената за любимия ни Левски са доста тежки, не е ли време всички привърженици да купят и "висящ билет"? Така дори и виртуално стадионът ще е пълен и ще се помогне с реални средства за оцеляването на клуба.

Знам, че всеки Левскар е загрижен, но вместо лозунги трябва и нещо реално и не толкова трудно за изпълнение да се опита...", написа той.

Той дали си е купил билет?
Критиката беше към едни други многознайници. А.Аспарухов не е легенда на Левски. ;)

Eminem, мисля че ще ме разбере какво имах напредвид .

Пoследният абзац е важен
Действията са най-важнoтo в нашия случай и няма да е лошо разни бивши играчи да помогнат не само с пари, но и с организиране на кампании и да подбуждат, насърчават хората да даряват пари
Критикуванетo не изисква усилия и е лесно Силни са в него, да ги видим сега

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 фев 2020 10:42

Придържайте се към темата и спазвайте правилата на форума!
Честит ви Трифон Зарезан!
Само ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 фев 2020 13:36

Докога работи днес фен шопа и има ли урни там?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 14 фев 2020 13:57

bilyaletdinov написа:Докога работи днес фен шопа и има ли урни там?

19:14
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 14 фев 2020 14:02

Има ли движение в магазина и днес? 8-)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 фев 2020 14:07

tarikat написа:Има ли движение в магазина и днес? 8-)

https://www.facebook.com/levskiofficial ... =3&theater
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”