Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 18 яну 2024 12:16

tmanolov написа:
gihuelo написа:Абе Цеко Минев може да всякакъв мошеник и измамник , но прави много за зимния спорт.
Направи така ,че да има кръгове за световната купа което беше немислимо без него.
Тази година "купи" и две добри чужденки за национала- Цурбриген и Бертани .
Според мен много прави за зимния спорт.

Баш Цеко да ми даваш за пример, дето 3 пъти го спасява държавта от фолит, е като да ми дадеш за пример Мариците, които спонсориха Берое, а ревяха всяка година за държавна помощ :lol: А на ТИМ отборът пък е собственост на Зърнени храни - и там е мътна и кървава

Давам ти го за пример защото наистина дава пари.
Мариците даваха пари , защото при подписване на договора някой ги беше натиснал или включил в договора, че взимат и Берое заедно с Мариците. Отделен въпрос е колко неизгоден е договора .
Ама тези пар после се източваха от едни спортни директори и пак отиваха там където трябваше.
На Митал как му пришиха ЦСКА заедно с Кремиковци?
Или на Русев Левски с Виваком.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 12:19

gihuelo написа:
tmanolov написа:
gihuelo написа:Абе Цеко Минев може да всякакъв мошеник и измамник , но прави много за зимния спорт.
Направи така ,че да има кръгове за световната купа което беше немислимо без него.
Тази година "купи" и две добри чужденки за национала- Цурбриген и Бертани .
Според мен много прави за зимния спорт.

Баш Цеко да ми даваш за пример, дето 3 пъти го спасява държавта от фолит, е като да ми дадеш за пример Мариците, които спонсориха Берое, а ревяха всяка година за държавна помощ :lol: А на ТИМ отборът пък е собственост на Зърнени храни - и там е мътна и кървава

Давам ти го за пример защото наистина дава пари.
Мариците даваха пари , защото при подписване на договора някой ги беше натиснал или включил в договора, че взимат и Берое заедно с Мариците. Отделен въпрос е колко неизгоден е договора .
Ама тези пар после се източваха от едни спортни директори и пак отиваха там където трябваше.
На Митал как му пришиха ЦСКА заедно с Кремиковци?
Или на Русев Левски с Виваком.

само за мариците не си прав - там са американци и те НЕ дават пари, дава ги държавното Марица-Изток 2, което най-редовно беше на загуба. Весело. За Мангал и Гнусев си 100% прав, а за Цеко не ми се говори, че тртябва да почна да псувам :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 яну 2024 12:35

Мариците не бяха ли собственик на Берое, а не спонсор?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 13:10

dedko2022 написа:Мариците не бяха ли собственик на Берое, а не спонсор?

Точно така, като Примат мангал и Срас Гнусев, само дето бяха държавни :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 13:23

Я един бърз въпрос към припоците - какво става с Петрол, каквата е новата далавера там, че има някакво доста сериозно раздвижване тези дни на борсата. Може и на лично. Мерси
Непринуден написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 13:35

Ще дам един пример от практиката: Преди години Нефтохимик-тире-тире 123 получи някаква финансова инжекция от Общината за около няколкостотин хиляди лева, с цел подпомагане на спорта или нещо подобно. Веднага последва ударна селекция - нов треньор, 8-10 нови играчи разкарване на предишни и т. н. Лошо няма. След половин-един сезон обаче последва ударно освобождаване на играчи и пак един бус нова селекция, като междувременно директор им стана един, де прекрасно би се вписал в клиповете на Радо Шишарката и други борчески певци от онова време. А, да, имаше и други инжекции от общината, после май фалитец.
Ми, кой нормален бизнес ще иска да му папат парите по тая нагла схема?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 13:42

TristaNNN написа:Ще дам един пример от практиката: Преди години Нефтохимик-тире-тире 123 получи някаква финансова инжекция от Общината за около няколкостотин хиляди лева, с цел подпомагане на спорта или нещо подобно. Веднага последва ударна селекция - нов треньор, 8-10 нови играчи разкарване на предишни и т. н. Лошо няма. След половин-един сезон обаче последва ударно освобождаване на играчи и пак един бус нова селекция, като междувременно директор им стана един, де прекрасно би се вписал в клиповете на Радо Шишарката и други борчески певци от онова време. А, да, имаше и други инжекции от общината, после май фалитец.

Засягаш съвсем различно нещо - как се изразходват тези средства и какъв е контролът върху тях. А аз питам защо изобщо не се дават такива средства, като в Българяи е пълно със сериозни бизнеси, за които да отделят едни 10 милиона на година, са дребна сума на фона на печалбите им, които отгоре на всичко изчезват и в чужбина?!?!

А как се контролират разходите и не се папат пари по нагла схема, че даже и да си с минимална набутка, можеш да видиш отлично в любимия ни клуб - странно е точно на теб да го казвам :)
Непринуден написа:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 13:53

bubka написа:
- Цолов Вутов - не дава и стотинка

Нямаме истински, мащабен български капитал, който да е собственост на българи, а компаниите зад него да са си наши.

Компаниите на Цоло Вутов са изцяло български без чужд капитал, регистрирани в България и т.н.
Не дава за спорт, но сериозно подпомага поне 4-5 общини. Етрополе живее благодарение на рудника. Безплатен транспорт на ученици, безплатна храна, общежитие, социални и инфраструкторни помощи. Сега новия кмет на Етрополе е един от заместник директорите на Елаците-мед.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 14:09

Dust написа:
bubka написа:
- Цолов Вутов - не дава и стотинка

Нямаме истински, мащабен български капитал, който да е собственост на българи, а компаниите зад него да са си наши.

Компаниите на Цоло Вутов са изцяло български без чужд капитал, регистрирани в България и т.н.
Не дава за спорт, но сериозно подпомага поне 4-5 общини. Етрополе живее благодарение на рудника. Безплатен транспорт на ученици, безплатна храна, общежитие, социални и инфраструкторни помощи. Сега новия кмет на Етрополе е един от заместник директорите на Елаците-мед.

Мда, а синът му пуска Шушана в Куршавел :lol:

Кажи за Петрол знаеш ли нещо
Непринуден написа:

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 18 яну 2024 14:11

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Ще дам един пример от практиката: Преди години Нефтохимик-тире-тире 123 получи някаква финансова инжекция от Общината за около няколкостотин хиляди лева, с цел подпомагане на спорта или нещо подобно. Веднага последва ударна селекция - нов треньор, 8-10 нови играчи разкарване на предишни и т. н. Лошо няма. След половин-един сезон обаче последва ударно освобождаване на играчи и пак един бус нова селекция, като междувременно директор им стана един, де прекрасно би се вписал в клиповете на Радо Шишарката и други борчески певци от онова време. А, да, имаше и други инжекции от общината, после май фалитец.

Засягаш съвсем различно нещо - как се изразходват тези средства и какъв е контролът върху тях. А аз питам защо изобщо не се дават такива средства, като в Българяи е пълно със сериозни бизнеси, за които да отделят едни 10 милиона на година, са дребна сума на фона на печалбите им, които отгоре на всичко изчезват и в чужбина?!?!

А как се контролират разходите и не се папат пари по нагла схема, че даже и да си с минимална набутка, можеш да видиш отлично в любимия ни клуб - странно е точно на теб да го казвам :)

Чуждите фирми не дават, щото тиквата и пееф не могат да ги натиснат, за другите си наясно как стоят нещата. Докато не се смени тва поколение, нищо не очаквай да се случи в татковината ни, дано мойте и твойте деца излезнат хора, че иначе ще изчезнем като нация…

Върни се в “Левски”