Левскари, от днес, 13.02, в магазина на ПФК „Левски“ на „Герена“ и онлайн на fanshop.levski.bg/product/kato-gundi в продажба са пуснати 100 книги „Като Гунди“.
Изданията, посветени на „синята“ легенда Георги Аспарухов и специално адаптирани за деца, бяха безвъзмездно дарени от авторите Ивайло Кючуков и Райчин Генов и цялата сума от продажбата им ще постъпи в касата на клуба.
Книгата е с цена 19.14 лв.
С нейното закупуване оказвате директна финансова помощ към ПФК „Левски“.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ralka_levskarka написа:W84me написа:Евентим блокира. Дава стадиона разпродаден![]()
Онези са се оплакали, че им купуваме билетите
То техните сектори целите са в някакви Л, 1914 , LI(tex) и други подобни (и това са купени билети, защото седят там по цял ден, няма кой да стои да ги рефрешва). И аз бих се оплакал :D
Това с билетите е много яко хахаха.
Хора, налазазвайте дарителските сметки. Само от една от банките дотук са изпратени над 5000 лв. Сигурен съм че са събрани над 50-60 к дотук
Хора, налазазвайте дарителските сметки. Само от една от банките дотук са изпратени над 5000 лв. Сигурен съм че са събрани над 50-60 к дотук
110 години любов!
- rebelheartous
- Контакти:
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ena-577588
Тоя определено е на кафево.
Говори ми за некви 2009-ти години, Батков какво му бил казал и т.н. Той има ли представа, че сега сме 2020 г., демек 11 години по-късно и нещата са далеч от розови? 
Тоя определено е на кафево.

groti написа:Това с билетите е много яко хахаха.
Като за начало, айде да я качиш тук!

- JackPackage
- Контакти:
Към 17.00 има събрани 90 000 лв + 3400 EUR в дарителските сметки!

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Месечната вноска към НАП 143 бона, трябва да бъде поета от феновете чрез дарения 

България има природни богатства,
- ralka_levskarka
- Контакти:
Гордея се с всички Левскари!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
mikata написа:Месечната вноска към НАП 143 бона, трябва да бъде поета от феновете
То натам отиват нещата, но е крайно време да се потърси сметка на перчема, на кюмюра и на други герои, които ни трупнаха една камара дългове или поне да будат принудени да ходят с охрана до края на живота си.
Отделно билети за сектор А на ББПП и крадл-ефф да се порадват на обичта на публиката (това са още десетина билета от тах за охраната).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Това за покана на Батман е добра идея.Тябва да се направи официално от някоя от организациите,да го видим какво ще отговори.
Също и Крадлев.
Също и Крадлев.
САМО ЛЕВСКИ!