Тая "оферта" от Ефбет нещо много смърди.
фактологията:
1 обявиха че ще дават по 1,2 млн на година /гледах го по Нова/
2 първоначално банки отказаха да открият дарителска сметка на Левски /по думи на Павел Колев
3 за един ден Левски продава 2000 аб карти и 10 000 билета.
4 въпреки всичко дарителската сметка е факт
5 хоп нова оферта на ефбет... скромно нрастнала за броени дни с някакви си близо 7,5 млн
За мен "болния левскар' усеща че губи контрола над любимия ни отбор и се мъчи да се домогне пак до него. за голямо съжаление нашия тим е "част от политиката". за това като фенове мисля че трябва да заемем позиция; за ББ или за ВБ. и то ясна и категорична позиция.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
sin4ec написа:Kotooshu написа:
Не си ти този, който решава. И аз не искам и не харесвам много неща в живота.
Аз лично съм за това Черепа да довърши започнатото. Защото е факт, че след Батков той е единственият, който направи нещо смислено, което ще остане. Намали дълговете и изгради лелеяните терени за школата.
Към днешна дата той ни е собственик и очакваме неговото решение.
Тъпи агитации тоя-да и тоя-не не са ни нужни.
Човек има мнение и го изразява , както и ти изразяваш своето в момента , ок ?
А относно този който решава е съвсем друга тема ...
Щом си съгласен с този цирк от страна на мазния , си е твоя работа .
Имам мнение и си го казвам , ако ти е проблем, просто игнорирай
Ако не разбираш в момента какво става си е също твой проблем .
Лека и напоителна

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- blue avalanche
- Контакти:
skitnik32 написа:за това като фенове мисля че трябва да заемем позиция; за ББ или за ВБ. и то ясна и категорична позиция.
Това ли, наистина е нашият избор???
За ВБ или за ББ? Ужас!
А ако обвиненията срещу Божков се докажат? Кво прайм? Ще обясняваме как сме подкрепили един престъпник?
- ralka_levskarka
- Контакти:
След като имейлите бъдат обработени ще сме продали над 3000 карти, което си е рекорд, ама що пък медиите да не мълчат все едно са лапнали х*й

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:След като имейлите бъдат обработени ще сме продали над 3000 карти, което си е рекорд, ама що пък медиите да не мълчат все едно са лапнали х*й![]()
Все едно? Или...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Nilim написа:ralka_levskarka написа:След като имейлите бъдат обработени ще сме продали над 3000 карти, което си е рекорд, ама що пък медиите да не мълчат все едно са лапнали х*й![]()
Все едно? Или...
Всяка сутрин като се събудя ще ги псувам. Спортал публикували как имаме нужда от 143 000, ама няма братче кой да напише какво беше днес?? Отидох в 16:34, а излязох в 17:48. Малко преди да дойде моят ред пича каза 2600 карти и 700 заявки още, а след мен имаше още поне 30 души. Даже предложих на момичето, че ако имат нужда мога да им помогна с имейлите, но тя се притесни и отказа, щели да се справят след работно време..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
blue avalanche написа:skitnik32 написа:за това като фенове мисля че трябва да заемем позиция; за ББ или за ВБ. и то ясна и категорична позиция.
За ВБ или за ББ? Ужас!
А ако обвиненията срещу Божков се докажат? Кво прайм? Ще обясняваме как сме подкрепили един престъпник?
кои обвинения? че е изнасилвач? или педофил? или че е давал рушвети? като гледам списъка с обвиненията май само за последното могат да го барнат. ама то тогава май цялата държава трябва да окошатят? кои например не е бутал на ченгетата?
- blue avalanche
- Контакти:
skitnik32 написа:blue avalanche написа:skitnik32 написа:за това като фенове мисля че трябва да заемем позиция; за ББ или за ВБ. и то ясна и категорична позиция.
За ВБ или за ББ? Ужас!
кои обвинения? че е изнасилвач? или педофил? или че е давал рушвети? като гледам списъка с обвиненията май само за последното могат да го барнат. ама то тогава май цялата държава трябва да окошатят? кои например не е бутал на ченгетата?
"...неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари..."?
blue avalanche написа:skitnik32 написа:blue avalanche написа:skitnik32 написа:за това като фенове мисля че трябва да заемем позиция; за ББ или за ВБ. и то ясна и категорична позиция.
За ВБ или за ББ? Ужас!
"...неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари..."?
това за таксите ако имаше нещо вярно и виновния адресат е Божков то нямаше да се напъват с другите обвинения. а прането на пари нали се сещаш че трудно се доказва
пс: това на снимката Зико ли е?
- blue avalanche
- Контакти:
skitnik32 написа:blue avalanche написа:skitnik32 написа:blue avalanche написа:skitnik32 написа:за това като фенове мисля че трябва да заемем позиция; за ББ или за ВБ. и то ясна и категорична позиция.
За ВБ или за ББ? Ужас!
това за таксите ако имаше нещо вярно и виновния адресат е Божков то нямаше да се напъват с другите обвинения. а прането на пари нали се сещаш че трудно се доказва
пс: това на снимката Зико ли е?
Всичко може да се докаже, ако има желание.
На снимката е Едер.