blue avalanche написа:Нека не превръщаме форума в "онова" женско движение "И аз, и аз, и аз...".
Отишъл си, дарил си - чудесно. Няма какво да се "бие тъпана" и да се надуват фанфарите.
Правилно.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Нека не превръщаме форума в "онова" женско движение "И аз, и аз, и аз...".
Отишъл си, дарил си - чудесно. Няма какво да се "бие тъпана" и да се надуват фанфарите.

ChuckNorris написа:Дарявам 20 лева този месец. Ще присъствам и на мача на 15-и. Докато съществува тази сметка и отбора има нужда ще отделям от бюджета между 20 и 50 лева месечно.
Въпроса е колко хора ще го направят? Дори 10 лева, ако болшинството привърженици, които имат възможност да дарят, го направят, не мисля, че ще имаме проблем поне с дълговете към НАП и разходите около провеждането на домакинските ни срещи.

blue avalanche написа:OOP написа:blue avalanche написа:zlatan написа:blue avalanche написа:Нека не превръщаме форума в "онова" женско движение "И аз, и аз, и аз...".
ти дари ли,моля те сподели дари ли и колко.
Дарих, но няма да обявя публично.
И това го написа в публичен форум........
Край! Направо ме разкри! И сега?
Като е публичен, знаеш ли кой стои зад моя ник? Или само чаткаш по клавишчетата?
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Пак се опитваш да извъртиш нещата, но не ти се получава! Посмяхме се малко на твой гръб, няма нужда да се излагаш още!
Kotooshu написа:
blue avalanche написа:OOP написа:Пак се опитваш да извъртиш нещата, но не ти се получава! Посмяхме се малко на твой гръб, няма нужда да се излагаш още!
Докато се занимаваш с мен щеше да напишеш на още 5-6 места кво си дал, кво си купил, как си спасил клуба...
Само да не ти посинее гръдния кош от тупане по гърдите.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Ако нямаш възможност просто кажи! Ще ти взема една абонаментна карта. Клуба няма да го спася аз а НИЕ! Цялата Левскарска общност! И ако това не ти харесва подминавай.......защото според тебе не е важно да пишем, че сме се включили с дарения за Левски но трета страница занимаваме хората с твоите щуротии?!?!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта