Мнениеот realno » 12 фев 2020 19:01
Изкушаващи са тези 8,5 мил от Николови, с оглед на ситуацията, НО личното ми мнение, че не трябва да се хващаме с тия нечитоплътни хора, защото не искам ефбет да си правят гаргара с Божков на наш гръб. Самото им изказване, че ще финансират клуба при условие, че Божков не ни е собственик говори достатъчно, че мотивите им към Левски не са истински, не са бизнес дела, а чисто и просто гавра с Божков, за което аз не съм съгласен. Макар и в затвора той все още ни се води собственик и редно да бъдем коректни, а не предатели, защото не Николови, а Божков изплати почти половиния ни дълг и инвестира в школата и заслужава поне малко коректност. Сам Николов каза, че не би дал повече от 1,5 мил .лв. на година, защото е върл цесекар. Какво се е променило от тогава? Левскар ли е станал? Или са му обещали бизнеса или част от парите на Божков или нещо друго? 2. С какво Николови са по различни от Божков, освен, че са на свобода, но утре при смяна на властта дали няма да се озовем в същото положение? 3. Николови са сегашните любимци на Гешев и Мутрата "болен левскар" и със сигурност са "помолени" от същите да ни издържат, но би било гавра с нас един явен цесекар да ни издържа. Най - малкото ще станем за подигравка, а да не говорим, че мотивите му няма да са чистоплътни към нашия клуб, а ще продължим да си живуркаме като сега. Николови ще бъдат поредните, които ще се опитат да ни фалират, защото нямат сърце за Левски. Предпочитам сами да си издържане клуба колкото ни са силите, отколкото съмнителни и задкулисни типове като Николови да ни финансират. Ако искат да са спонсори на Левски въпреки Божков да заповядат, но да поставят условия, категорично, не. Така мисля.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"