Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2020 18:30

bilyaletdinov написа:
delqnski47 написа:
bilyaletdinov написа:Тая проста Цека да стои далеч от Герена. Ако има някакви мераци да си припознават авиаторите.

Те нали ви бяха спонсор?!

То ЦСКА-София беше Литекс, ама не ви попречи да ги припознаете? Ако има такива левскари да си го приемат и приблизват на него и Бойко, както вие правите вече 4 години с помака от Микре.

Тя Цеката си една и съща преди и сега и ми стана интересно просто къв е проблема :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 фев 2020 18:33

boabbb написа:
bilyaletdinov написа:
delqnski47 написа:
bilyaletdinov написа:Тая проста Цека да стои далеч от Герена. Ако има някакви мераци да си припознават авиаторите.

Те нали ви бяха спонсор?!

То ЦСКА-София беше Литекс, ама не ви попречи да ги припознаете? Ако има такива левскари да си го приемат и приблизват на него и Бойко, както вие правите вече 4 години с помака от Микре.

Абе, то и вие изобщо не признавахте "франкенщайна" Левски-Лукойл, пък оня ден Младежа и компания бяха на линия ... Хората искат да дават пари, няма начин да не ги вземете и да забравите удобно някои неща от миналото ;)

Това какво ще припознаят Тити, Младежа и наркоманите му ли определя моя мироглед? Да си ги припознават. За мен това означава поддържане на Левски в будна кома, в позиция партер, подгласна на Тиквоча.

Ако някой си това нещо да заповядат. Само, че има доста голяма част, поне според мен, фенове, които не биха били съгласни с това.
Ако искат да си припознават Цеките за бащица ала Микре да им тежи на тяхната съвест.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 фев 2020 18:55

LoveAndPeace написа:
Fbf написа:Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.

Поправи ме ако греша , но мисля бяха обявили , че за чужбина не се предвижда изпращане.

LoveAndPeace, благодаря ти. Човешката добронамереност трябва да се оценява подобаващо.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 фев 2020 19:01

Изкушаващи са тези 8,5 мил от Николови, с оглед на ситуацията, НО личното ми мнение, че не трябва да се хващаме с тия нечитоплътни хора, защото не искам ефбет да си правят гаргара с Божков на наш гръб. Самото им изказване, че ще финансират клуба при условие, че Божков не ни е собственик говори достатъчно, че мотивите им към Левски не са истински, не са бизнес дела, а чисто и просто гавра с Божков, за което аз не съм съгласен. Макар и в затвора той все още ни се води собственик и редно да бъдем коректни, а не предатели, защото не Николови, а Божков изплати почти половиния ни дълг и инвестира в школата и заслужава поне малко коректност. Сам Николов каза, че не би дал повече от 1,5 мил .лв. на година, защото е върл цесекар. Какво се е променило от тогава? Левскар ли е станал? Или са му обещали бизнеса или част от парите на Божков или нещо друго? 2. С какво Николови са по различни от Божков, освен, че са на свобода, но утре при смяна на властта дали няма да се озовем в същото положение? 3. Николови са сегашните любимци на Гешев и Мутрата "болен левскар" и със сигурност са "помолени" от същите да ни издържат, но би било гавра с нас един явен цесекар да ни издържа. Най - малкото ще станем за подигравка, а да не говорим, че мотивите му няма да са чистоплътни към нашия клуб, а ще продължим да си живуркаме като сега. Николови ще бъдат поредните, които ще се опитат да ни фалират, защото нямат сърце за Левски. Предпочитам сами да си издържане клуба колкото ни са силите, отколкото съмнителни и задкулисни типове като Николови да ни финансират. Ако искат да са спонсори на Левски въпреки Божков да заповядат, но да поставят условия, категорично, не. Така мисля.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Fbf

Мнениеот Fbf » 12 фев 2020 19:08

Божков все още не е казал, че ни зарязва! Избързва се!
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 фев 2020 19:09

realno написа:Изкушаващи са тези 8,5 мил от Николови, с оглед на ситуацията, НО личното ми мнение, че не трябва да се хващаме с тия нечитоплътни хора, защото не искам ефбет да си правят гаргара с Божков на наш гръб. Самото им изказване, че ще финансират клуба при условие, че Божков не ни е собственик говори достатъчно, че мотивите им към Левски не са истински, не са бизнес дела, а чисто и просто гавра с Божков, за което аз не съм съгласен. Макар и в затвора той все още ни се води собственик и редно да бъдем коректни, а не предатели, защото не Николови, а Божков изплати почти половиния ни дълг и инвестира в школата и заслужава поне малко коректност. Сам Николов каза, че не би дал повече от 1,5 мил .лв. на година, защото е върл цесекар. Какво се е променило от тогава? Левскар ли е станал? Или са му обещали бизнеса или част от парите на Божков или нещо друго? 2. С какво Николови са по различни от Божков, освен, че са на свобода, но утре при смяна на властта дали няма да се озовем в същото положение? 3. Николови са сегашните любимци на Гешев и Мутрата "болен левскар" и със сигурност са "помолени" от същите да ни издържат, но би било гавра с нас един явен цесекар да ни издържа. Най - малкото ще станем за подигравка, а да не говорим, че мотивите му няма да са чистоплътни към нашия клуб, а ще продължим да си живуркаме като сега. Николови ще бъдат поредните, които ще се опитат да ни фалират, защото нямат сърце за Левски. Предпочитам сами да си издържане клуба колкото ни са силите, отколкото съмнителни и задкулисни типове като Николови да ни финансират. Ако искат да са спонсори на Левски въпреки Божков да заповядат, но да поставят условия, категорично, не. Така мисля.

:!: :!: :!:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 фев 2020 19:09

realno написа:Изкушаващи са тези 8,5 мил от Николови, с оглед на ситуацията, НО личното ми мнение, че не трябва да се хващаме с тия нечитоплътни хора, защото не искам ефбет да си правят гаргара с Божков на наш гръб. Самото им изказване, че ще финансират клуба при условие, че Божков не ни е собственик говори достатъчно, че мотивите им към Левски не са истински, не са бизнес дела, а чисто и просто гавра с Божков, за което аз не съм съгласен. Макар и в затвора той все още ни се води собственик и редно да бъдем коректни, а не предатели, защото не Николови, а Божков изплати почти половиния ни дълг и инвестира в школата и заслужава поне малко коректност. Сам Николов каза, че не би дал повече от 1,5 мил .лв. на година, защото е върл цесекар. Какво се е променило от тогава? Левскар ли е станал? Или са му обещали бизнеса или част от парите на Божков или нещо друго? 2. С какво Николови са по различни от Божков, освен, че са на свобода, но утре при смяна на властта дали няма да се озовем в същото положение? 3. Николови са сегашните любимци на Гешев и Мутрата "болен левскар" и със сигурност са "помолени" от същите да ни издържат, но би било гавра с нас един явен цесекар да ни издържа. Най - малкото ще станем за подигравка, а да не говорим, че мотивите му няма да са чистоплътни към нашия клуб, а ще продължим да си живуркаме като сега. Николови ще бъдат поредните, които ще се опитат да ни фалират, защото нямат сърце за Левски. Предпочитам сами да си издържане клуба колкото ни са силите, отколкото съмнителни и задкулисни типове като Николови да ни финансират. Ако искат да са спонсори на Левски въпреки Божков да заповядат, но да поставят условия, категорично, не. Така мисля.

Това са някакви бизнес игри, в които Левски е някаква разменна монета. Някакъв ПР. Необходимо "зло". Както навремето на Митал, заедно с Кремиковци, натресоха ЦСКА!
Това с нас НЕ ТРЯБВА да се случва. Иначе сме се продали и всичко, зад което стоим, за 30 сребърника(8 млн.)!
Това е моето мнение!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 фев 2020 19:23

Най - после Дарителска кампания:

https://topsport.bg/levski/levski-start ... aniya.html

Сметка в лева:

SWIFT: IABGBGSF

IBAN: BG76IABG80981000669903

Титуляр: ПФК ЛЕВСКИ АД

Сметка в евро:

SWIFT: IABGBGSF

IBAN: BG15IABG80981400669901

Титуляр: ПФК ЛЕВСКИ АД
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ramborambo
Контакти:

Мнениеот ramborambo » 12 фев 2020 19:29

Важното е ,че вече имаме дарителска сметка в официалния сайт на клуба

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 12 фев 2020 19:33

Абсурд е спонсорски договор за родния футбол за 8,5млн на година, без да е собственик.
За да се изхвърли така Цеката, явно искат да разкарат на всяка цена черепа. За него пък оставането в клуба може да е последен шанс за оцеляване. Една евентуална титла след толкова години за най-популярния клуб, изведнъж ще му вкара в ръцете много силни козове, а Баце, Домуси и Гешев ще спихнат много мощно при такъв сценарий.

Върни се в “Левски”