Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Кликам на линка "Членски карти" на https://fanshop.levski.bg/ ама нищо не се отваря. На друго място на страницата няма инфо за онлайн покупка на карти.
Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- LoveAndPeace
- Контакти:
Fbf написа:Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Поправи ме ако греша , но мисля бяха обявили , че за чужбина не се предвижда изпращане.
LoveAndPeace написа:Fbf написа:Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Поправи ме ако греша , но мисля бяха обявили , че за чужбина не се предвижда изпращане.
Ще се обадя там и ще питам, от офиса ще потвърдят дали продажба за чужбина е възможна. Другият вариант е да купя фен артикул и да посоча адрес в България за пратката.
- blue avalanche
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Fbf написа:Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Това, което е написал колегата, се отнася за територията на България. В края на краищата ВСЕКИ може да посочи някакъв адрес в България, на който да получи картата. Толкова ли е сложно? Егати драмата с тая "чужбина"! Честно...
Вземете ми за Г две билетчета така и така сте се активизирали 
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- LoveAndPeace
- Контакти:
blue avalanche написа:LoveAndPeace написа:Fbf написа:Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Това, което е написал колегата, се отнася за територията на България. В края на краищата ВСЕКИ може да посочи някакъв адрес в България, на който да получи картата. Толкова ли е сложно? Егати драмата с тая "чужбина"! Честно...
Честно.....казано , не разбирам раздразнението ти от факта , че добавих информация която би била полезна за човек , двама , десет , сто...... както и да е
- ralka_levskarka
- Контакти:
В чужбина не става.
От групата тръгна инициатива, да кажем под наслов "Купи карта-дари я на човек в затруднено положение". Намерете някой, пратете пари, поръчайте карти. Раздадохме такива вече около 30. За което ще разкажа по-надълго по-късно.
От групата тръгна инициатива, да кажем под наслов "Купи карта-дари я на човек в затруднено положение". Намерете някой, пратете пари, поръчайте карти. Раздадохме такива вече около 30. За което ще разкажа по-надълго по-късно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
LoveAndPeace написа:blue avalanche написа:LoveAndPeace написа:Fbf написа:Към момента възможността за дистанционна поръчка на сезонен билет става чрез имейл до office@levski.bg, на който да изпратите две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Честно.....казано , не разбирам раздразнението ти от факта , че добавих информация която би била полезна за човек , двама , десет , сто...... както и да е
Тези двама, десет, сто...само с ТРИ минути размисъл щяха да стигнат до разгадката на тази страхотна мистерия. Не е нужно да си Поаро за целта. А тук се изписаха сума страници по въпроса. Бетер латиносериал...
Как мога да се регистрирам във форума на Левски forum.levski.com?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС