Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dakata_1912
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dakata_1912 » 12 яну 2024 10:54

realno написа:
Dakata_1912 написа:
Много добре знаеш, че без тиквата слагахте тирето преди чорбата, ама мучи си :)

Говориш като заблуден припок. От както се появи на власт тая пожарно - ченгесарска крадлива мутра Левски тръгна надолу. За съжаление качулатите ни наркоси са му платени контрапротестъри и слуги и му вършат черната работа както извън клуба така и в клуба. Докато тия лумпени са на трибуните Левски няма шанс, но това е друга тема.

Може и така да е, тоя е най-гадната мутра евър, лошото е че сме продажно племе и такива виреят тук.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2024 11:00

realno написа:
Dakata_1912 написа:

Говориш като заблуден припок. От както се появи на власт тая пожарно - ченгесарска крадлива мутра Левски тръгна надолу. За съжаление качулатите ни наркоси са му платени контрапротестъри и слуги и му вършат черната работа както извън клуба така и в клуба. Докато тия лумпени са на трибуните Левски няма шанс, но това е друга тема.

Къде сте тръгвали нагоре и надолу ? :)
Тръгнахте нагоре когато Чорни започна да ви дава пари и след като го изгониха от България си отидохте на мястото.
Просто за едни десетина години бяхте "Лудогорец" - безумно много пари !

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 яну 2024 11:57

gihuelo написа:
realno написа:
Dakata_1912 написа:

Къде сте тръгвали нагоре и надолу ? :)
Тръгнахте нагоре когато Чорни започна да ви дава пари и след като го изгониха от България си отидохте на мястото.
Просто за едни десетина години бяхте "Лудогорец" - безумно много пари !

Ти все едно Мултитруп при вас даваше малко. Или Кремиковци с Примат Мангал :) НО факт, при Чорни беше река от пари. Обаче ЧОрни приключи бързо, някакви 3-4 години макс, после беше приказката с Мъри и оттам, като опапахме парите от ШЛ и се остахме с Бате и коефициента, настана време за позор. Но все още сме без тире :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2024 12:02

Манолка, имам един въпрос към теб .
Питам теб ,защото си най в час от форума.
Защо Левски не фигурира никъде в списъците на официалните институции ,че дължи пари на НАП?
Никъде!
Дори истинското ЦСКА все още фигурира че дължи 13-14 млн. лева .
Има ли някакъв чадър от горе ? Крие ли се нещо?
Трябва ли човек да има достъп до класифицирана информация с ниво на класификация „Строго секретно” за да разбере Левски колко дължи на държавата?

Изображение

И старото Локо ги има !
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2024 12:36

gihuelo написа:...
Дори истинското ЦСКА все още фигурира че дължи 13-14 млн. лева ....

А такааааа, рано или късно ще започнем да наричаме нещата с истинските им имена. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2024 12:39

TristaNNN написа:

А такааааа, рано или късно ще започнем да наричаме нещата с истинските им имена. 8-)

Аз никога не съм казвал обратното. Бъркаш ме с някой.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 яну 2024 13:46

gihuelo написа:
TristaNNN написа:

Аз никога не съм казвал обратното. Бъркаш ме с някой.

Обясни ми как отиваш на терена и подкрепяш заместителя на "истинското ЦСКА", наричаш го ЦСКА след като знаеш, че е Литекс оригинал? :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 яну 2024 14:00

Динамовци имат засекретено "досие" към НАП?! Ха-ха-ха! Това не може да бъде, те са най-прозрачният клуб на планетата!

Между другото, да им е честито първото ново попълнение на Гейарената! :lol:

https://topsport.bg/levski/tsentralen-zashtitnik-podpisa-nov-dogovor-s-levski.html
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2024 14:39

gihuelo написа:Манолка, имам един въпрос към теб .
Питам теб ,защото си най в час от форума.
Защо Левски не фигурира никъде в списъците на официалните институции ,че дължи пари на НАП?
Никъде!
Дори истинското ЦСКА все още фигурира че дължи 13-14 млн. лева .
Има ли някакъв чадър от горе ? Крие ли се нещо?
Трябва ли човек да има достъп до класифицирана информация с ниво на класификация „Строго секретно” за да разбере Левски колко дължи на държавата?

Изображение

И старото Локо ги има !
Изображение

Левски обаче не дължи нищо :)

Изображение
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 яну 2024 14:45

През последните три години сигурно 255 пъти се изписа по медии ,и пресконференции се даваха ,колко дължи Левски ,ама Тея пак -Ама защо Левски го нямало?
Ами защото си има споразумение ,което се изпълнява,всеки месец сумата намалява,всеки месец опресняване на таблиците ли искат враговете?
Ей сега ши са разтича НАП да ви уйдиса на припошкия акъл.
Тези дето си ги изтипосал през Бърд,да беше намерил просто от коя страница на НАП са,оригинал.
А не през разни сайтчета
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”