Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
17млн. задължения към днешна дата 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Да не ви развалям илюзиите ама без бащица, няма как да станат нещата.
Всичко друго е в кръга на фантастиката.
Всичко друго е в кръга на фантастиката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Голям Павел Колев по Дарик !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- modor
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Голям Павел Колев по Дарик !
Недей така, че тук някой хора ще режат вени.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
sinqkrepost1914 написа:Голям Павел Колев по Дарик !
Нека припомним едно мнение на този ''големец'' от 29.03.2019 , когато виждаше атака срещу клуба
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се появи на пресконференцията, която бе обявена като среща на медиите с треньора Георги Дерменджиев преди неделния мач срещу Ботев.
"Последната една седмица се случи нещо, което не намирам за нормално - каза Колев. - Една спекулативна теза да се развие до такава степен, че да заживее свой живот в медиите. Левски си има треньор. Треньорска смяна не е обсъждана. Работата с Георги Дерменджиев е дългосрочна.
Това не отменя една важна максима във футбола, че няма нищо вечно. Нито аз ще изкарам в Левски до пенсия, нито г-н Дерменджиев има илюзии, че постът му не е ветровит. Стигна се до там, че да се измислят срещи, които не са се състояли. Това не е етично и професионално."
Нещо повече, Павел Колев предупреди, че е наясно откъде идват атаките към клуба, въпреки че, както сам заяви, "функцията му не е да разследва източниците на информация".
"Почти убеден съм, че, за съжаление, част от тези информации се пускат умишлено от хора, които се водят левскари. Това е част от работата в клуб като Левски. Предполагам, че някоя друга фигура ще излезе за смяна. Когато има фаза на спокойствие, зад клуба стои сериозна компания и нещата се стабилизират, това разваля съня на много хора.
Имена няма как да цитирам. Става дума за хора, които са известни като фенове на Левски в публичното пространство. Някои от тях са работили в клуба. Има хора с голямо его, хора с непоносимост към това някой да работи с Левски.
Разделенията са много по всички линии. Няма как да стане единение. Единственото нещо, което може да помогне е публиката да застане зад отбора.
Режисьорите на тази постановка трябва да отговорят защо точно Петър Хубчев. За мен не е случайно, че новината се появи точно в понеделник."

Павел Колев: Ако Хубчев е взел някакво решение, то не е заради Левски
25 април 2019
- sinqkrepost1914
- Контакти:
modor написа:sinqkrepost1914 написа:Голям Павел Колев по Дарик !
Недей така, че тук някой хора ще режат вени.
Аз също съм от хората, които многократно са упреквали ПК, но това интервю е просто гранде !
Всички за Левски, за нашата любов, за нашето бъдеще !
САМО ЛЕВСКИ !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Момчета, тука става въпрос за бъдещето на Левски! Не какво е казал ПК, ББ, ВБ.........За Левски! И сега ако всеки фен не отдели 5-10-20 лв на месец, няма кога! Сега ще видим има ли Левскарска общност или сме фейсбук герои
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
mikata написа:17млн. задължения към днешна дата
Казах ли ти, че не са 30. Това изобщо не са много пари. Аз например имам 250 000 лв кредити, които представляват заплатата ми за 4 години. 17 милиона е бюджета на Левски за 1 година, така че нещата не са необратими, ако се приведат към банков кредит, на нормални вноски и лихва, тези пари са жълти стотинки в днешния футбол.
Последна промяна от W84me на 10 фев 2020 18:17, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ами, на фона на събитията може да прозвуча цинично, но съм доволен от това, което чух. Не, че е кой знае каква изненада, де, но за мен беше важно да се кажат нещата такива, каквито са, независимо дали са ни приятни или не. Дано повече хора са слушали Павел Колев, ама с две уши, а не "...то аз чух 2 минутки и всичко ми стана ясно...".
Сега, какво ни чака не знам, едва ли някой знае, но поне е ясно какво можем да направим ние като привърженици.
Сега, какво ни чака не знам, едва ли някой знае, но поне е ясно какво можем да направим ние като привърженици.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс