Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 19:10

mikata написа:
LSFC 1914 написа:
И аз гледах вече в официалният сайт на отбора, но нищо не намерих и затова реших да попитам тук, ако някой знае да сподели.

Левскари, във връзка с множеството запитвания как може да бъде поръчана абонаментна карта онлайн за територията на България, бихме желали да ви информираме, че всеки желаещ да се сдобие със сезонен пропуск за своето място на „Герена“ може да го направи като изпрати на office@levski.bg две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Повече за цените на отделните карти и цялостна информация около абонаментната кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“ може да получите тук: https://levski.bg/news/details/177416

А, супер, значи колегата ще го огрее! 8-) И все пак е по-добре да има читав онлайн магазин, както беше преди време.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 фев 2020 19:12

mikata написа:
LSFC 1914 написа:
И аз гледах вече в официалният сайт на отбора, но нищо не намерих и затова реших да попитам тук, ако някой знае да сподели.

Левскари, във връзка с множеството запитвания как може да бъде поръчана абонаментна карта онлайн за територията на България, бихме желали да ви информираме, че всеки желаещ да се сдобие със сезонен пропуск за своето място на „Герена“ може да го направи като изпрати на office@levski.bg две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Повече за цените на отделните карти и цялостна информация около абонаментната кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“ може да получите тук: https://levski.bg/news/details/177416

Благодаря! Жив и здрав! САМО ЛЕВСКИ! 8-)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 фев 2020 19:17

Започваме с информация за продадените към момента абонаментни карти от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI. Както се вижда от графиките, има огромен потенциал феновете да вкарат свежи средства в клуба. Средства, които макар и не достатъчни за пълната издръжка на клуба, могат да се окажат жизнено важни.

Едва 8% от стадиона са продадени с абонаментни карти

Разпродаден Сектор А ще означава осигурени средства за първия отбор за един месец

Разпродаден Сектор Б ще означава платени две вноски по споразумението с НАП

Разпродаден Сектор В ще означава осигурени средства за академията, текущи разходи и данъци и осигуровки за един месец

Разпродаден стадион ще означава осигурен месечен бюджет

Не се колебайте, а вземете своята абонамента карта час по-скоро!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!
https://www.facebook.com/43889398621402 ... 363034967/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 19:26

Едва 8% от стадиона са продадени с абонаментни карти

Толкова по темата за щедростта на масовия привърженик!
Да видим все пак дали активността в последните дни ще удари 20-25%.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 09 фев 2020 19:31

vvessel написа:
skitnik32 написа:
W84me написа:Колега, знаеш ли колко пъти съм давал? Последния път беше на онова маркетингово директорче, една клубна карта от 50лв, като обещаваше много и големи неща. Прибраха обаче парите, а феновете не видяха нищо насреща.

сега обаче има нещо видимо насреща

И какво има насреща?

тъкмо почнах да отговарям и видях че ти питаш.
с теб е безсмислено да се говори

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 фев 2020 19:36

Това, през 2020 година да не можеш безпроблемно да си купиш нещо онлайн от страната, в която живееш, да не говорим от чужбина, е ебаси идиотизма...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 19:40

tiamat написа:Това, през 2020 година да не можеш безпроблемно да си купиш нещо онлайн от страната, в която живееш, да не говорим от чужбина, е ебаси идиотизма...

Аз затова се опитвам да обяснявам колко важно е участието на привържениците под някаква форма в маркетинговите дела на клуба.
[offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 фев 2020 20:19

Аз друго не разбирам. Къде са доказателствата за престъпление срещу Божков и НЛ? Прокуратурата има пълно право да разследва и изгражда обвинения, това е нейната работа, но кой е виновен или не се решава в съда.
Как така без съдебно решение се изземват колекции за милиони? Ами ако утре съдът реши, че няма вина в НЛ, какво правим?
Черепа е реален милиардер, няма какво да го мислим. Той ще се оправи. Но дори Хитлер и Сталин са действали през съда. Обвинение, процес, присъда. Доколко съдът е бил безпристрастен е друга история...
А тук обвинителят директно произнася вече присъди и прави квалификации. Не беше ли в основата на правото " Всеки е невинен до доказване на противното"?
Някога един прокурор щеше да докарва една дама в чувал, пък съдът я оправда. Гафове-колкото искаш. Лошото е, че и Левски е замесен в цялата тази драма...
Черепа че не е сълза е ясно и за бебетата в парка. Но защо когато колекцията му бе в Европарламента по случай влизането ни в ЕС никой не повдигна въпроса?
Това с билетчетата е гнусна история, клетниците да търкат с някаква надежда и да си дават последните левчета. Но е законна и я има навсякъде по света.
В казината се проиграват цели бизнеси и имоти, но никой не коментира доколко са морални.
Черепа си има топ адвокати и ще си изгради защитата.
Левски обаче къде остава, с блокирани сметки и без приходи? И ако сега фалираме, а след врвме съдът постанови, че в Черепа и НЛ няма вина, кой ще поеме отговорност за този фалит?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 09 фев 2020 20:24

TristaNNN написа:
tiamat написа:Това, през 2020 година да не можеш безпроблемно да си купиш нещо онлайн от страната, в която живееш, да не говорим от чужбина, е ебаси идиотизма...

Аз затова се опитвам да обяснявам колко важно е участието на привържениците под някаква форма в маркетинговите дела на клуба.

Не е нужно феновете да участват. Необходимо е маркетинговият екип да е топ. На мен доста ми допадна скарата преди мача :mrgreen: и Лъвско пиво. А Павел Колев уж е интелигентен мъж с китапи от Европа пък учудващо маркетинговата политика на клуба е доста слаба в сравнение по времето на Минев.
Изображение

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 09 фев 2020 20:25

sin4ec написа:Аз друго не разбирам. Къде са доказателствата за престъпление срещу Божков и НЛ? Прокуратурата има пълно право да разследва и изгражда обвинения, това е нейната работа, но кой е виновен или не се решава в съда.
Как така без съдебно решение се изземват колекции за милиони? Ами ако утре съдът реши, че няма вина в НЛ, какво правим?
Черепа е реален милиардер, няма какво да го мислим. Той ще се оправи. Но дори Хитлер и Сталин са действали през съда. Обвинение, процес, присъда. Доколко съдът е бил безпристрастен е друга история...
А тук обвинителят директно произнася вече присъди и прави квалификации. Не беше ли в основата на правото " Всеки е невинен до доказване на противното"?
Някога един прокурор щеше да докарва една дама в чувал, пък съдът я оправда. Гафове-колкото искаш. Лошото е, че и Левски е замесен в цялата тази драма...
Черепа че не е сълза е ясно и за бебетата в парка. Но защо когато колекцията му бе в Европарламента по случай влизането ни в ЕС никой не повдигна въпроса?
Това с билетчетата е гнусна история, клетниците да търкат с някаква надежда и да си дават последните левчета. Но е законна и я има навсякъде по света.
В казината се проиграват цели бизнеси и имоти, но никой не коментира доколко са морални.
Черепа си има топ адвокати и ще си изгради защитата.
Левски обаче къде остава, с блокирани сметки и без приходи? И ако сега фалираме, а след врвме съдът постанови, че в Черепа и НЛ няма вина, кой ще поеме отговорност за този фалит?

За това казах че трябваше да застанем зад него.

Върни се в “Левски”