Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 фев 2020 11:30

PorcoRosso написа:
Nuke написа:
....никой не се отказва ей така от направени инвестиции

една бездънна ям

Цитираните ни приходи за последната година наближават седем милиона лева. Както искаш го разбирай. ;) А вие, кога така?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 08 фев 2020 12:16

Дори да минем през чистилището( зоните) и се завърне в а група, явно за развитието на един успешен проект трябват минимум 20 милиона!. Под успешен разбирам това което имаме сега...някакво развитие на базата и борба за второто място!, за мен лично това не е удовлетворение и може би ни трябва модел различен от това което правим от последните 10-12 години, може би нещо в стил Динамо Загреб!?.Закупуване на недоказани чужденци минава през агенти и тн, което ни връща в тази спирала в която сме в момента. Не се отчайваите и Само Левски

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 фев 2020 12:21

koisa написа:
Nuke написа:
koisa написа:Не знам защо, но все още съм на мнение, че ще ни спуснат нов бащица в краен случай. Някак не ми изглежда изгодно нито за Тиквата, нито за Домуса и телевизията му да го няма Левски. Така си мисля поне... Лошото е, че няма измъкване от тази ситуация.
Дори да фалираме и да започнем на чисто от А окръжна, то няма гаранции, че като стигнем Б група няма да ни натресат нов бащица и след 2-3 години клуба пак да дължи 15-20 млн.
А, това феновете да издържат отбор на високо ниво в България е голяма фантастика.

Е каква фантастика е да отделяш пет процента от заплатата си за любимия отбор? Кое точно му е фантастичното?

Фантастика е, защото за тази цел трябва да участва голяма маса от хора. Да кажем едни 100 000 човека, които всеки месец да отделят по 20 лв. примерно...
Дори да предположим, че се намерят толкова хора, то това няма да изтрае дълго и при първите лоши резултати голяма част от хора ще се откажат да дават... Все пак си знаем манталитета. Пък и аз лично не виждам откъде ще се намерят толкова хора да дават по 20 лв. Ако ги имаше, стадиона щеше да е пълен всеки мач. Приказките за милионите фенове са само приказки.

Ако сега когато имаме отбор не помогнем на отбора си, уверявам те, че когато отидем в А окръжна, обезсърчението и отчаянието на феновете ще бъде по - голямо и хората ще са по - малко склонни да дават. По лесно е да подпомагаш нещо готово, изградено и работещо вместо да го разрушиш и да тръгнеш да го градиш на ново с години като няма гаранции за успех. Освен това когато отидем в А окръжна има ли гаранции само за добри резултати, че хората да отделят редовно пари за клуба? Според мен най - разумното и добро нещо е да се обяви една публична сметка и феновете подпомагат клуба, вместо да се разруши всичко готово, работещо и добро. Има фенове софиянци, които ходят на всеки домакински мач и плащат цена, но ще има и такива, които са от провинцията и няма да могат да посещават Герена, но ще плащат цената на билетчето през сметката все едно са били на мача. Най - лесно е да се откажем преди още да сме опитали.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 08 фев 2020 12:27

Nuke написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
Nuke написа:
bluemight написа:
Жълто-черен Пловдив написа:От евентуална патова ситуация ще го отнесете вие, защото, ако Божков не бъде екстрадиран от ОАЕ, той няма да ви върне акциите, за да направи напук на Б.Б. и компания - тогава ще се окажете между чука и наковалнята.
Черепа резонно ще се запита защо СЗ не са го подкрепили в най-тежкия момент. Доколкото знам, не обичал нелоялните. Може да ви гаври с години.

От друга страна, Б.Б. ви каза да си вземете акциите. Ще ви назначи друг собственик, но ако акциите са ваши. Ако не са, агонията ще продължи. Ще ви гаврят дълго време - внимавайте да не ви оставят дългове от още няколко десетки милиона, че тогава спасение няма.

Абсолютно точно. Вариант с нов собственик или така наречения вариант Б е невъзможен в момента. Смяна на мажоритарен акционер става само по негово желание. Бюджета ще се намали целенасочено, ще се напрупат спортни загуби и др. проблеми ще се появят и публиката ще се настройва повече срещу
управляващите. Тотален капан за Левски и феновете, но всички сме виновни да се стигне до тук.

Абсолютно точно от гледна точка на семкаджия, каквито сме ние. От гледна точка на милиардер, който е инвестирал няколко десетки милиона... някак не го виждам да "прави напук".

Тоест ще дава, за да сте щастливи :) ?

Не знам откъде извади тва заключение, честно. Аз викам, че никой не се отказва ей така от направени инвестиции, ти ми говориш за щастие. Кво пушиш?

ГолЕми философи. Първо Божков не е собственик на Левски. Собственик е Георги Попов. Отделно основните средства в Левски влизат от "Националната лотария" АД която с последните изменения по поръчка на Тиквуня беше затрита.
Левски нов собственик няма да си намери защото няма балък който да иска да налива милиони в криминалните фирми на Кратуня, Прасето и Маджо, а и да върне вложените към момента пари от Божков. А плямпането на Кратуня за прехвърляне на акции и всякакви подобни глупости са хвърляне на прах в очите и даване на индулгенции на фракциите да се правят на ударени, че Левски по-спокойно да може да бъде довършен без организирана съпротива.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 фев 2020 12:31

realno написа:
Ако сега когато имаме отбор не помогнем на отбора си, уверявам те, че когато отидем в А окръжна, обезсърчението и отчаянието на феновете ще бъде по - голямо и хората ще са по - малко склонни да дават. По лесно е да подпомагаш нещо готово, изградено и работещо вместо да го разрушиш и да тръгнеш да го градиш на ново с години като няма гаранции за успех. Освен това когато отидем в А окръжна има ли гаранции само за добри резултати, че хората да отделят редовно пари за клуба? Според мен най - разумното и добро нещо е да се обяви една публична сметка и феновете подпомагат клуба, вместо да се разруши всичко готово, работещо и добро. Има фенове софиянци, които ходят на всеки домакински мач и плащат цена, но ще има и такива, които са от провинцията и няма да могат да посещават Герена, но ще плащат цената на билетчето през сметката все едно са били на мача. Най - лесно е да се откажем преди още да сме опитали.

Къде съм писал да не се помага? Твърдя само, че този модел феновете да издържат отбора няма да сработи... Ако наистина имаше толкова хора, които да милеят за отбора, нямаше стадиона да е празен. Напротив, дори щеше да е трудно човек да се сдобие с билет.
Къде са тези 100 000 човека дето ще дават редовно по 20 лв. на месец? Или 50 000 по 40 лв? Аз не ги виждам... Нека гледаме реално на нещата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 08 фев 2020 12:39

koisa написа:
realno написа:

Къде съм писал да не се помага? Твърдя само, че този модел феновете да издържат отбора няма да сработи... Ако наистина имаше толкова хора, които да милеят за отбора, нямаше стадиона да е празен. Напротив, дори щеше да е трудно човек да се сдобие с билет.
Къде са тези 100 000 човека дето ще дават редовно по 20 лв. на месец? Или 50 000 по 40 лв? Аз не ги виждам... Нека гледаме реално на нещата.

Няма и да ги видиш. Не за друго, а защото тези пари няма да отиват за Левски, а за други. Като добавим към това и глобите, докарани от фракциите които отгоре на всичко изгониха феновете от стадиона.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 08 фев 2020 12:58

metodito написа:Цитираните ни приходи за последната година наближават седем милиона лева.

А колко са ви разходите, или там тънко ще си ги премълчиш :lol:.Май някой не знае разликата между приход и печалба.
Както искаш го разбирай. ;)

Разбирам, че ся стискаш дупе и чакаш Пожарникаря Слънце да назначи някой гладен за обществени поръчки тарикат, та да дойде да ви даде.
А вие, кога така?

Тва е като "Ама вие що биете негрите".Нас не ни мисли толкова - на Маджо времето премина.Платил е дет трябва,тихо и кротко си пере си едни дребни сумички, и никой не го бръсне за слива.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 08 фев 2020 13:05

Как да няма кой да оперира със събраните пари? Павел Колев какво го интересува от къде са парите? Отваря една сметка и всеки месец той получава пари, с които да работи клубът?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 фев 2020 13:21

scooool написа:Дори да минем през чистилището( зоните) и се завърне в а група, явно за развитието на един успешен проект трябват минимум 20 милиона!. Под успешен разбирам това което имаме сега...някакво развитие на базата и борба за второто място!, за мен лично това не е удовлетворение и може би ни трябва модел различен от това което правим от последните 10-12 години, може би нещо в стил Динамо Загреб!?.Закупуване на недоказани чужденци минава през агенти и тн, което ни връща в тази спирала в която сме в момента. Не се отчайваите и Само Левски

Динамо Загреб=€30 млн. бюджет :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 фев 2020 14:27

koisa написа:
realno написа:

Ако погледнем реално на нещата, освен събраните пари по сметка ще има рекламодатели, други спонсори и пари от билети и карти. Ако играем в ЕКТ ще има още свещи пари от наградния фонд, права и пак от билети. Така, че не е като да няма приходи, но трябва да се съберат пари за да се покрие разликата. Ако зачеркнем постигнатото и отидем в А окръжна, много от тези приходи няма да ги има и пак събраните пари по сметка няма да са достатъчни.
Цитирах те като наблегнах на неуспехите, за които говориш. Но неуспехи ще има както в сегашната измислена лига, така и в А окръжна. Но който го страх от мечки не ходи в гората, а ги гледа по телевизора и им се радва отдалеч. Но иначе се бием в гърдите, че сме левскари, но като умрелите ще се продадем без дори да направим опит за оцеляване. От сега сме се предали и чакаме на чудо или на Мутренска милост.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”