Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?
За да го отхвърли, някой трябва да сезира КС, и това не сме аз и ти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?
ralka_levskarka написа:Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ralka_levskarka написа:Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?
Съвсем спокойно могат да се самосезират.
Алтернативата е мафиот, облечен в официална власт.goshopileto написа:Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?
Ако президентът наложи вето се прегласува. Ако се приеме отново, президентът е длъжен да го одобри.
Честно, не разбирам тази отявлена подкрепа към един определено голям мафиот у нас, но вие си знаете.
THE G.A.M.E написа:Алтернативата е мафиот, облечен в официална власт.goshopileto написа:Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?
Ако президентът наложи вето се прегласува. Ако се приеме отново, президентът е длъжен да го одобри.
Честно, не разбирам тази отявлена подкрепа към един определено голям мафиот у нас, но вие си знаете.![]()
Българите отдавна избираме "по-малкото" зло.
THE G.A.M.E написа:
Алтернативата е мафиот, облечен в официална власт.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 140 госта