Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

skitnik32
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот skitnik32 » 03 фев 2020 21:26

openminded написа:Не знам защо и въпросният Ганев и ръководството на клуба се правят на ударени, промените в Закона за хазарта минаха на първо четене, така че е въпрос на време.1-2 спонсора ще ви закърпят положението но това ще е санитарният минимум.

Падне ли правителството мислиш ли че този противоконституционен закон ще мине на второ четене?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 фев 2020 21:41

СЗ и ко са спокойни, защото им е обещан вариант Б.
Обаче не смеят да кажат нищо за Божков, защото не се знае знае ли се. Целият калабалък в момента надлежно се филмира, документира и регистрира от адвокатите му. А той може да си позволи много добри такива, повярвайте!
Лотарията пусна финансови отчети за 5 години назад. Надлежно заверени и подписани от НАП, МФ и който още се сетите. От другата страна имаме общи приказки за " приключване на прехода", организирана ПГ и прочее , но нищо реално. Нали се сещате как ще приключи всичко това в съда?
Това да оставим, но акциите ни са в ръцете му. Или в ръцете на негов служител-все тая. Няма как да се вземат оттам. Нещо повече-заявява, че иска да продължи финансирането, но блокираните сметки на Лотарията пречат на това. Шах и мат, както казват руснаците!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 фев 2020 21:51

sin4ec написа:СЗ и ко са спокойни, защото им е обещан вариант Б.
Обаче не смеят да кажат нищо за Божков, защото не се знае знае ли се. Целият калабалък в момента надлежно се филмира, документира и регистрира от адвокатите му. А той може да си позволи много добри такива, повярвайте!
Лотарията пусна финансови отчети за 5 години назад. Надлежно заверени и подписани от НАП, МФ и който още се сетите. От другата страна имаме общи приказки за " приключване на прехода", организирана ПГ и прочее , но нищо реално. Нали се сещате как ще приключи всичко това в съда?
Това да оставим, но акциите ни са в ръцете му. Или в ръцете на негов служител-все тая. Няма как да се вземат оттам. Нещо повече-заявява, че иска да продължи финансирането, но блокираните сметки на Лотарията пречат на това. Шах и мат, както казват руснаците!

В кой съд? В българския? :lol: Иска ми се да си прав, човек, но
Между другото, mikata спомена нещо интересно: ПК и ПХ си стоят и не са казали, че ще ходят нанякъде.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 фев 2020 21:52

Иво Ивков , респект !!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 03 фев 2020 22:15

sin4ec написа: Нали се сещате как ще приключи всичко това в съда?

Не знам как ще приключи, но мога да ти кажа кога ще приключи - няма да е скоро.Само експертизите на документи, антики и др. ще отнемат години, а през това време акциите не могат да бъдат джиросани по очевидни причини, освен ако Попов не отпадне от списъка на обвиняемите.Цветан Василев поне успя да прехвърли акциите на Ботевъ на феновете преди да драсне за Сърбия.
Наблягам на въпроса за собствеността, защото само евентуален нов собственик, може да ви донесе спокойствие и визия за бъдещето

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 фев 2020 22:18

Дори и българският съд трябва да се опре на реални доказателства, а не на опорни точки и празни приказки. Дотук аз лично такива доказателства не виждам, може да ги пазят за по-нататък, не мога да гадая.
Божков със сигурност има много прегрешения и пируети покрай закона за 30 години. Но това, което виждам да се разиграва в момента определено ми звучи несериозно. Защото веднага излиза логичният въпрос: ако за един източен язовир вкараха министър в ареста, защо няма и тук министър в ареста?
Но много задълбахме, няма смисъл. Тези игри са сложни и едва ли ще узнаем за какво иде реч.
Лошото е, че Левски е забъркан в тях.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 фев 2020 22:21

openminded написа:Не знам как ще приключи, но мога да ти кажа кога ще приключи - няма да е скоро.Само експертизите на документи, антики и др. ще отнемат години, а през това време акциите не могат да бъдат джиросани по очевидни причини, освен ако Попов не отпадне от списъка на обвиняемите.Цветан Василев поне успя да прехвърли акциите на Ботевъ на феновете преди да драсне за Сърбия.
Наблягам на въпроса за собствеността, защото [url]само евентуален нов собственик[/url], може да ви донесе спокойствие и визия за бъдещето

На мен това ми е пределно ясно.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 03 фев 2020 22:34

sin4ec написа:
openminded написа:Не знам как ще приключи, но мога да ти кажа кога ще приключи - няма да е скоро.Само експертизите на документи, антики и др. ще отнемат години, а през това време акциите не могат да бъдат джиросани по очевидни причини, освен ако Попов не отпадне от списъка на обвиняемите.Цветан Василев поне успя да прехвърли акциите на Ботевъ на феновете преди да драсне за Сърбия.
Наблягам на въпроса за собствеността, защото [url]само евентуален нов собственик[/url], може да ви донесе спокойствие и визия за бъдещето

На мен това ми е пределно ясно.

и защо " само ... НОВ собственик"?

Хипотетично : 1 Божков се е захванал по собствено желание с Левски. 2. пада тиквата. 3. всички скалъпени обвинения лъсват. 4. нещата отиват в изходна точка преди да започне тая дандания ---> следователно защо САМО НОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 фев 2020 22:43

skitnik32 написа:

и защо " само ... НОВ собственик"?

Хипотетично : 1 Божков се е захванал по собствено желание с Левски. 2. пада тиквата. 3. всички скалъпени обвинения лъсват. 4. нещата отиват в изходна точка преди да започне тая дандания ---> следователно защо САМО НОВ

1 е вероятно. 2 е хипотеза. 3 е много вероятно, но въпрос на бъдещо време. 4-твърде далече отиде всичко, за да се върне в изходна точка.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 фев 2020 22:48

Ей така си разсъждавам:
-само няколко часа след последното интервю на В.Божков, в което той каза че спира всякакви контакти за сега и няма повече да говори,той евентуално бива арестуван.Някъде излчзоха ли снимки с ареста на Божков.ОАЕ не могат да го задържат, а могат само да му отнемат паспорта.
-същия Божков пак според някои медии имал виза за ОАЕ още преди година.
-и тримата акционери са заедно.
-свободно си позволи да говори с медиите,знаеейки че МВР ще вземе тел.разговори от същите тези медии.
- и не на последно място дали съществува вероятност всичко това да е пълен фарс и Божков и Борисов да са скалъпили всичко това.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”