Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот olimpi » 30 сеп 2019 17:29

vvessel написа:
sinfen14 написа:Разликата между Славиша и Хубчев е много голяма, но трябва да разбираш поне малко от футбол за да я видиш. Футболът не е само цифри и статистика. Общо взето Славиша беше харизматичен и усмихнат, което беше и единствените му плюсове. Окей, Славиша имаше резултати до ноември, но си пуснете дори репортажи от мачовете да видите. В повечето случай не надигравахме съперниците, а по- скоро ги надцаквахме с мотивация и желание. Не забравяйте, че Славиша наследи отбор, който беше обигран вече от една година и все още разполагаше с Обертан. Хубчев започна от самата нула. За сметка на това при Хубчев играем много по- добре и се вижда постоянно надграждане, а не регрес. Докато при Славиша отбора играеше все по- слабо след всяка пауза, при Хубчев е точно обраното. Хубчев постоянно качва формата на играчите ни или в най- лошия случай повечето от тях поддържат константно добро ниво.

Вижте резултатите на Славиша в националния на Латвия. Самият факт, че той се нави да поеме толкова слаб национален отбор говори красноречиво.

До голяма степен съм съгласен с това мнение. Факт е, че отбора засега надгражда, а при Стоянович вървеше надолу, но е рано да се дават крайни оценки. Проблема при Хубчев е, че все още не може да се усети като треньор на Левски. Подхожда доста страхливо на моменти и това му коства победата над люляците ( можеше да е разгромна) , може да му коства и добър резултат в Разград. Когато му дойде самочувствие плюс 2-3 клани попълнения отбора може да тръгне по желания от нас път.

Това треньор да се усети къде и да си усети отобра е малко и на късмет. Мъри като бишв левскар знаеше къде e, както и Хубчев знае, но ако си спомним първия му сезон...отпадане от Беверен. После със словенците имахме късмет, че имаше едно положение в края на първото полувреме дето ако беше вътре мача ни оттичаше.

Славиша беше симпатяга, явно не лош психолог, балаканец си е, наше момче, но с доста по-класни играчи не постигна това, което се очкваше, отделно си имахме кусурите като портиере.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 сеп 2019 18:55

olimpi написа:
Това треньор да се усети къде и да си усети отобра е малко и на късмет. Мъри като бишв левскар знаеше къде e, както и Хубчев знае, но ако си спомним първия му сезон...отпадане от Беверен. После със словенците имахме късмет, че имаше едно положение в края на първото полувреме дето ако беше вътре мача ни оттичаше.

Славиша беше симпатяга, явно не лош психолог, балаканец си е, наше момче, но с доста по-класни играчи не постигна това, което се очкваше, отделно си имахме кусурите като портиере.

Това, че отпадна от Беверен нямаше голямо значение, защото се виждаше изграждането на отбор със стил, което рано или късно щеше да донесе резултати. Тогавашният Левски го гледах заради самото удоволствие от футбола, който практикуваше. Същото удоволствие ми доставяше и отбора на Г.Василев преди 25 години, като стила беше съвсем различен, но резултатите красноречиви.
Засега при Хубчев не се забелязва нещо като стил. нито Хубчев го усещам като левскар, защото и той май не се възприема като такъв, но има време да промени нещата.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 сеп 2019 20:49

Не знам колко от вас са гледали отбора при Грозни.Тогава се играеше силен и нападателен футбол.Истински. :twisted:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 сеп 2019 21:17

W84me написа:
metodito написа:
alexdb написа:
Изобщо не съм безкритичен. Напротив, във времето много съм критикувал случващото се в Левски. Аз и сега не съм доволен от много неща, но отчитам че след пребиваването на Тотонев и Спас от Перник нещата са много тежки. За тези двамата Левски никога не е бил спортен проект, а далавера за разкешване. Тях успехи никога не са ги интересували. Дори имам много сериозни данни, че Спас продаде и купата на Маджо за личен кеф. За това с влизането на Божков в отбора и назначаването на Хубчев виждам искрица надежда нещата да влязат в малко по-правилен коловоз.
Не съм оптимист за този сезон, но ако Божков не е решил да ползва Левски за лични цели и даде нужното на Хубчев мисля, че за следващия сезон ще имаме един боеспособен отбор който наистина да се бори за нещо повече от трето място.

Дано си прав. [offtopic]Това за Маджо не го вярвам.[/offtopic]

Продал Купа на дузпи? Обертан уцели греда в 115 минута...

Всичко е сценарий, как. Това си беше едно злощастно стечение на обстоятелствата. Футболът е пълен с подобни тъпотии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 сеп 2019 21:22

Засега при Хубчев не се забелязва нещо като стил. нито Хубчев го усещам като левскар, защото и той май не се възприема като такъв, но има време да промени нещата.

Имаме убийствени първи 25 минути. И понякога си сменят позициите в хода на мача, което супер ме кефи, най-вече заради Стаси. Според мен може да играе, както на крилото, така и като деветка или фалшива деветка. По-скоро второто, понеже физиката му е като на момиче засега. Но тези ротации не са всеки мач. Ружомберок им омотахме ч...иите по тоя начин първия мач. Тея не знаеха кого да пазят.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2019 22:52

metodito написа:

Имаме убийствени първи 25 минути. И понякога си сменят позициите в хода на мача, което супер ме кефи, най-вече заради Стаси. Според мен може да играе, както на крилото, така и като деветка или фалшива деветка. По-скоро второто, понеже физиката му е като на момиче засега. Но тези ротации не са всеки мач. Ружомберок им омотахме ч...иите по тоя начин първия мач. Тея не знаеха кого да пазят.

Обаче, Ларнака знаеха кого да пазят и ни омотаха ч...иите. Що така? Там първите ни 25 минути хич не бяха "убийствени". Следващите 65 - още по-малко. А пък следващите 90 - хептен!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 30 сеп 2019 23:15

blue avalanche написа:
metodito написа:

Обаче, Ларнака знаеха кого да пазят и ни омотаха ч...иите. Що така? Там първите ни 25 минути хич не бяха "убийствени". Следващите 65 - още по-малко. А пък следващите 90 - хептен!

Всъщност там, като играхме първите 25 мин си бяха много добре. После дойдоха проблемите по ред причини. А следващите 90 си бяха легендарни, няма спор :)

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 01 окт 2019 00:10

vvessel написа: Проблема при Хубчев е, че все още не може да се усети като треньор на Левски. Подхожда доста страхливо на моменти и това му коства победата над люляците ( можеше да е разгромна) , може да му коства и добър резултат в Разград. Когато му дойде самочувствие плюс 2-3 клани попълнения отбора може да тръгне по желания от нас път.

Най-точното мнение за Хубчев в темата.
Силно се надявам това самочувствие и тези 2-3 класни попълнения да се появят. Засега се оправдава мнението, че е страхлив треньор, което говори именно за липсата на самочувствие. Това не е Поморие, не е Берое. Това е Левски и той много ясно трябва да си дава сметка за това при положение, че игра при нас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2019 05:08

blue avalanche написа:
metodito написа:

Понеже отборът беше на пет минути, Костов трябваше да е легнал под ножа и стана това с Мариани. А и не съм сигурен, че не отписа мача след червения картон на Живко. Всъщност, първите минути - до картона на Миланов не стояхме въобще зле.
Иначе, да, омотаха ни чи...иите Ларнака.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 01 окт 2019 13:16

Първото полувреме с Ларнака, просто ги изтървахме и след картона на Живко, всичко се оттече в канала. За втория мач, просто вече нямахме отбор и футболисти. По същи начин се сринахме и с беройци. Едва на този етап имаме поне една до две опции за резерви, а тогава нямахме и за основни единици. Това беше съставът ни за втория мач с Ларнака.
1. Миятович
6. Найденов
39. Д. Иванов
22. Рейш
4. Горанов
23. Тиам
70. Райнов
7. Паулиньо
99. Ст. Иванов
17. Робърта
29. Костов

Резерви
13. Михайлов
9. Алар
10. Мазурек
11. З. Димитров
18. Мохамед
19. Каргас
77. Юруков,
Тиам можем спокойно да не го броим, защото излезе контузен още в петата минута. Костов вече на практика бе взел-дал с неговата контузия. Останалите не знам дали знаеха, че играят в един и същи отбор, па камо ли да се опълчат срещу все пак сработен и сравнително добър отбор.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Върни се в “Левски”