Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот twize » 07 фев 2017 16:26

modor написа:А как решихте, че Принца са го разкарали :roll: След като от клуба не са казали нищо за него :lol:

И аз това се чудя ... единственото инфо е
... научи Sportal.bg
което не е много достоверно :lol:

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 07 фев 2017 18:19

Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 фев 2017 19:01

Не бие ли Литекс-София на 04.03 да си заминава :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 фев 2017 23:47

mikata написа:Не бие ли Литекс-София на 04.03 да си заминава :idea:

Не че нещо, ама това някак си не обезсмисля ли идеята, че Литекс не е ЦСКА? В смисъл, не ги признаваме, ама е важно да ги бием, защото..............? И съдбата на треньора да зависи от тоя мач чак? Или ако не бие Славия, когато и там да играем с тях, да си ходи?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 08 фев 2017 09:31

Ние сме Левски написа:Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.

Много добре им го каза. Синът ми още няма 6г, а сигурно е бил на повече мачове на Герена от форумните "специалисти" тук взети заедно.
Сега е на мода да се подкрепя любимия отбор от клавиатурата. :evil:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 08 фев 2017 09:38

Ние сме Левски написа:Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.

Напълно съм съгласен с теб.Проследи хронологията на коментарите ни след всяка трансферна новина.Ако някой подпише-"Тоя за какво ние..." ако от някого се откажем-"От некадърност го изпуснахме" ако ни води сърбин,в напреднала възраст, с успехи и име- "Дядо,алкохолик и слуга на ГГ" ако ни води Наш кадър "От немотия опряхме до тоя" Няма нито едно решение за което да не се мрънка.Не харесваме управлението, не харесваме спортно техническия щаб, не харесваме състава,не подкрепяме нито едно решение на клуба, обаче сме най големите Левскари. Чудя се как се стигна до нагласата че Елин не се справя? Колко от треньорите преди него се опитаха да редят състава според наличните играчи?Колко треньора натъртиха на това че Левски трябва да създава повече положения и да мачка? Не е ли видно, че ново-привлечените са селектирани, според виждането и желанието на треньора? Конкретно какви забележки имате към Топузаков? Видно е че има настроение и себераздаване в играчите. Видно е че има създадена конкуренция за всеки пост в система 3 5 2.Ако сте забелязали срещу Теплице, в двете полувремена играхме с две различни схеми. Пак питам, кой до сега, не само в Левски, в България е опитвал да играе с различни формации, според противник,налични играчи,създала се ситуация и др.подобни?Кой треньор? Сещам се за Херо... и до там. На този етап Елин е надъхан за успехи, айде моля Ви,да не пречупваме ентусиазма му. Да не стане после като с Илиян Илиев и средния му пръст.... изгонени от вечните ни претенции, да се доказват срещу нас на Герена.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 фев 2017 09:38

Заклет Левскар написа:

Много добре им го каза. Синът ми още няма 6г, а сигурно е бил на повече мачове на Герена от форумните "специалисти" тук взети заедно.

И ако отида там кво да видя? как пикаят около него или как се бият некви тъпаци?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 фев 2017 09:57

rhaegar написа:
mikata написа:Не бие ли Литекс-София на 04.03 да си заминава :idea:

Не че нещо, ама това някак си не обезсмисля ли идеята, че Литекс не е ЦСКА? В смисъл, не ги признаваме, ама е важно да ги бием, защото..............?

[offtopic]:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... припознали сте ... отдавна ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 08 фев 2017 10:11

Warped написа:
Заклет Левскар написа:

И ако отида там кво да видя? как пикаят около него или как се бият некви тъпаци?

[offtopic]Ти гледаш как някой пикае, а аз гледам любимия си отбор. За първи път гледах на живо Левски преди повече от 30г. в Свищов. От тогава Левски за мен е религия. Баща ми ме научи да обичам и подкрепям Левски. Сега аз уча синовете си да обичат и да живеят с Левски. Не ме интересува, че някой пикае, а друг вижда само това.
Левски е много повече от футболен клуб. Левски е начин на живот. Левски е въздуха който дишам. Левски е моето минало, моето настояще и моето бъдеще.[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 08 фев 2017 10:48

Warped написа:....................

А какво гледам тук? Пикаещ по клавиатурата хейтър, абсолютен неадекватник !!!!!!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Върни се в “Левски”