Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- century_old
- Контакти:
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Да го взимаме. Ама да се подстриже и да се извини на Вутов, че се опита да му счупи крака.
Thsmith написа: Какво значение има дали си 2,5 или 7 ми щом не си първи? Абсолютно никакво значение няма.
Значението е огромно. Като си 7-ми, свикваш да си средняк, да падаш (щото 7-ми с победи не се става), да не участваш в Европа. попитай феновете на Ливърпул дали има значение дали си 7-ми или 2-ри. Има ли разлика между втория Реал Мадрид и 7-ия Виляреал, или межоду Арсенал и Саутхямптън. Ето това е разликата. Едните свикват да са там, другите ис9кат да са по-напрад, не всяка година успяват, но се опитват.
Явно има хора които предпочитат Левски само от левскари и някъде по средата на класирането в най-добрия случай, пред това да се взимат по-добри футболисти, но играли на други места и били ни големи противници. Няма по-хубаво нещо от това да вземеш най-добрия човек на противника и да мине на твоя страна, било то в спорт, политика, бизнес и какво ли още не. Просперитета така се прави, а не с тесногръдие и омраза. Щом някой е добър и може да допринесе с нещо за успеха на Левски, аз винаги съм за!
Player написа:Явно има хора които предпочитат Левски само от левскари и някъде по средата на класирането в най-добрия случай, пред това да се взимат по-добри футболисти, но играли на други места и били ни големи противници. Няма по-хубаво нещо от това да вземеш най-добрия човек на противника и да мине на твоя страна, било то в спорт, политика, бизнес и какво ли още не. Просперитета така се прави, а не с тесногръдие и омраза. Щом някой е добър и може да допринесе с нещо за успеха на Левски, аз винаги съм за!
А когато този човек те е обиждал и нападал, как можеш да му се довериш, че ще бъде на твоя страна и ще защитава интересите ти?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Player написа:Явно има хора които предпочитат Левски само от левскари и някъде по средата на класирането в най-добрия случай, пред това да се взимат по-добри футболисти, но играли на други места и били ни големи противници. Няма по-хубаво нещо от това да вземеш най-добрия човек на противника и да мине на твоя страна, било то в спорт, политика, бизнес и какво ли още не. Просперитета така се прави, а не с тесногръдие и омраза. Щом някой е добър и може да допринесе с нещо за успеха на Левски, аз винаги съм за!
А когато този човек те е обиждал и нападал, как можеш да му се довериш, че ще бъде на твоя страна и ще защитава интересите ти?
Може! Давам ти примера с цар Калоян и съюза който прави с убиеца на брат си в името на България. Не му е било никак лесно да преглътне това, но в името на доброто бъдеще за каузата която е целял, се е наложило да загърби личната обида и страдание.
Добре, слагайте му синьото шалче и това е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Соченият за ново попълнение на Левски и дори сниман как влиза в офисите на „сините“ Александър Бранеков също може да облече червената фланелка. livesport
topchaki написа:Соченият за ново попълнение на Левски и дори сниман как влиза в офисите на „сините“ Александър Бранеков също може да облече червената фланелка. livesport
А също може и да облече пуловер. Ебати новините...
Tommi написа:Добре, слагайте му синьото шалче и това е.
На теб не ти ли харесва когато някой, облича синия екип и става от Левски. Говоря по принцип без значение от имена. Аз лично съм направил така, че няколко човека без да се интересуват от футбол имат някакви симпатии към Левски. Ако ги питат от кой отбор са , ще кажат най-вероятно от никой по принцип, но между Левски и ЦСКА ще кажат Левски. И често говоря на цесекари колко по редно е да си от Левски, след като се имаш за голям българин. Идеята и ценностите които ги има в Левски ги няма никъде другаде. С малки изключения само публиката на Левски заявява гражданска позиция по проблеми за България и развява знамена на наши герои. Ние сме повече от отбор.
Е, айде да не се лъжем, Бранеков няма да стане левскар, ако дойде да играе при нас.
Важното е, на терена да дава 100% от себе си. Докато го прави, аз ще съм доволен.
Важното е, на терена да дава 100% от себе си. Докато го прави, аз ще съм доволен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага